Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość materialistka bezgraniczna

Czy jest magiczna kwota za którą się z kimś ...

Polecane posty

prześpisz .... Oglądałam parę dni temu ciekawy program w którym wypowiadały się kobiety, które postanowiły zarabiać swoim ciałem w formie sponsoringu lux. Były to normalne kobiety, niektóre całkiem dobrze wykształcone, które bez problemu by mogły dostać normalna pracę. Opowiadały jak do tego doszło i jedna z nich wskazała, że nigdy by tego nie zrobiła ale ktoś jej zaproponował okrągłą sumkę za spotkania, przeanalizowała, przemyślała i to zrobiło. A później już samo poszło. Ale nie robią tego za małe stawki. Raz na jakiś czas ale za duże kwoty. Oczywiście nie chodzi o to by robić to masowo i z każdym jak w tym kawale za stówaka haha http://www.Humorr.pl/s.php?id=23523112 Czy macie swój magiczne kwoty za które byście to zrobiły? Ja pracuje na co dzień w banku i całkiem fana praca. Ale skoro zadaje takie pytanie to sama napiszę. Bym to zrobiła za 5000 zł ale z facetem który by mi się podobał a nie pierwszym z brzegu. Mam 32 lata. Myślę, że i mi by to dało przyjemność ponieważ póki co jestem sama. Oczywiście nie jest to moja oferta. Jeszcze z nikim tego nie zrobiłam. A co myślą faceci o takich kobietach? Zapłacilibyście dużo za noc z fajna wykształcona kobieta na poziomie? Czy wszystko ma swoja cenę? Pozdrowionka Wasza Ewka :* :* :* :* :* :*

Gość nigdy w życiu!!!!!!!!
w sumie ciekawy punkt widzenia, dobrze że się cenisz, ale co do mnie to tak jak w nicku.

Gość co za żalowa kobieta
która o tym myśli, czys ty sie napiła ze takie masz pomysly?

Nie ma takij kwoty. Nie jestem na sprzedaż i kocham męża ponad wszystkie pieniądze. Inna sprawa, że nie potrzebuję od nikogo kasy.

Gość Marilen
Moj honor nie ma ceny.

Gość po głębszym namyślę
to jestem w stanie stwierdzić ze za piec kawałków to i ja bym to zrobiła :P

Gość bezcenna joanna
nie ma takiej ceny za którą bym dała

heh kobiety znam takie co na trzeżwo za żadne pieniądze, a na imprezie po paru drinkach byly bliskie za darmo

Gość znawca tematu ...
Nie ma sensu płacić tak dużo skoro są laski które to robią tanie. prawa rynku :P

fakt ,a czasami trzeba znac dobre miejsca,i przychodzą same sobie za darmo wysmyczyc

Gość hlhl
gdybym byla sama to mysle ze oszlabym do lozka za 5000. ale to w teorii jakby przyszlo co do czego to bym pewnie spaikowala, jakos sie wstydze...czulabym sie ja dziwka w oczach kolesia. ie wiem sama, poki co nie mam takich dylematow, jestem szczesliwa w zwiazku. ale jak bylam sama to rozwazalam taka opcje. atomiast jak mowie...za duzy ze mie cykor:)

Dla mnie 5 tys to żadna kasa, zarobić można w godniejszy sposób. Na imprezy tego typu, że po paru drinkach się sprzedam nie chodzę. Jestem szanującą siebie i męża kobietą. Z resztą mój mąż jest moim jedynym partnerem seksualnym i ja jego jedyną i nam jest tak idealnie. Pozatym mamy firmę, dobrze prosperuj i kasa to dla mnie marny argument by dopuścić się takiego świństwa. A Ty autorko jesteś samotno, nie w związku, nie masz zobowiązań więc to też trochę co innego :)

Gość Moja cena wywoławcza to 1 zł
Noto ja sprawdzę jaki jest rynek. Oto zróbmy licytację. Ja:Anka, brunetka 27 lat, figurka lekko puszysta,elegancka, zadbana. Cena wywoławcza 1 zł. Kto da więcej :)

Gość giugig
Pewnie że jest taka kwota. Ale dla mnie to by było jak sprzedać duszę i żyć z żywym wspomnieniem wydarzeń do końca, więc byłaby ogromna. A z kolei takiej kwoty nikomu nie opłacałoby się zapłacić. Nie muszę więc zawracać sobie głowy choćby podawaniem jej.

Gość pseudo30
lekko puszysta :P? tzn . jaka proporcja wzrostu do wagi :)

Gość bhjbj
za 5 koła to i ja bym sie przespała :P ale to juz sie nazywa luksusowe kurestwo dla vipów :D

Kurcze, za 5 tys się sprzedać....porażka. Załatwcie se lepiej dotację z Unii, dostaniecie 18 tys, będziecie rok opłacane i jeszcze na tym zarobicie, a nie własne ciało sprzedawac :(

Oczywiście chodzi mi o dotację na rozpoczęcie swojego biznesu. No tak, ale to już trzeba się więcej wysilić niż tylko nadstawić d.....

Gość kowboj12345
ceń sie kobieto ...

Sposoring to elegancka nazwa KUREWSTWA. :D Nie rozumiem idei ,dla której miałabym dwac doopy za pieniądze , kiedy absolutnie NIC mnie do tego nie zmusza tzn. nie straszę swoim wygladem, nie narzekam na brak uwagi ze strony męzczyzn wreszcze moje dochody wystarczają na pokrycie moic potrzeb Wiec , autorko albo masz cos z główką ( a to mozna zwykle leczyc), albo masz dziwkarskie zapędy :O

Gość Moja cena wywoławcza to 1 zł
Mam 170 wzrostu i ważę 63 KG jeśli idzie o szczegóły :P

jezu tamiła ale przysłodziłas. napisalas juz to w pierwszym poscie to po co się powtarzasz? idz lepiej robić weki na zime,kochająca i oddana matko i zono :D

Gość kowboj12345
a najlepiej bądź bezcenna

Moi drodzy,to nie jest przecież takie masowe sprzedawanie się wiec nie jest to też tzw. k***stwo

Weki już mam zrobione :D Z resztą guzik Ci do tego. Ty się truj chemią, ja mam swoje warzywa, owoce i jajka :D Skoro ten temat poruszyłaś to proszę, odpisuję :D