Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość materialistka bezgraniczna

Czy jest magiczna kwota za którą się z kimś ...

Polecane posty

No ta, a mnie nikt nie chce zaplacic. A dawanie dupy to tez biznes, w wielu krajach. U nas tez powinni opodatkowac.

zależy jaki fakt płyną inne korzysci niż z pracy dla kogos ale nie zawsze to takie piekne coś o tym wiem

Gość Tamiła to zakompleksiona
kura domowa

taka właśnie jest milusia i przytulanka aż do znudzenia

Kurą domową nie jestem, pracuję, ale z pasją i radością i nie na kogoś, tylko na siebie i swoją rodzinę. Wraz z mężem z resztą. Aj no, miałam nie odpisywać pomarańczkom. Tak też znów zacznę robić, bo nie warto czasem z takimi gadać.

to co robisz na takim forum przecież tyle bardziej ambitnych

Gość kirek1a123
żony przecież sie ruchaja za darmo :) wiec spierdalac stad :) dobra kurfa to max 2 tys za noc :) i wszystkie opcje :) tylko mężatki niech zamkna mordy :) tanie doopy :) i poza tym zadna męzatka nie zrobi tego co diva za 2 koła :)

A to, że jestm miła to fakt. Mało kto i kiedy potrafi mnie wyprowadzić z równowagi, wkurzyć.... Na palcach jednej ręki mogę policzyć ile razy mnie ktoś w życiu wkurzył :D I takiego spokoju wszystkim życzę :) I życzliwości więcej. Ja dzięki mojemu charakterowi sporo zyskuję. A tu mogę tracić, Wy życzliwości, spokoju i opanawania nie znacie, więc Wam wybaczam :D Dobrej nocy :D

doceniam twój biznes ale wiem ile czasami kosztuje wyrzeczen wkładu pracy,koszty, pracownicy brak możliwosci np wspólnych wakacji etc,etc

pod tym względem lepsza praca na etacie. Robili badania i im bardziej rozwinięty kraj tym mniej chętnie ludzi otwierają firmy.

ciekawy temat, fakt najpierw powiemy ,ze za zadne pieniadze, a ktos tu napisal, zepotem za kilka drinkow....a wiecie ja mysle, ze fakt ,ze ktos palci ,to nas kobiety obraza, bo my chcemy wybrac kiedy i z kim...ale jesli jest kobietka samotna i nikogo nie zdradzi to mysle ,ze wiele ma swoja cene, jak pomyslimy ,ze wiele razy wpadamy w jakies sidla i oddajemy sie za darmo...... sama nie wiem, tak sobie mysle..gdyby mi ktos to zaproponowal , to mozenie za jakas kwote ,ale za cos co jest dla mnie wazne. Ja sprzedalabym sie komus raz ---za mieszkanie, tak zeby mi kupil mieszkanie albo domek, wtedy bym to zrobila,ale nie w postaci pieniedzy tylko taki handel wymienny, jesli juz to tylko tak. W sumie to brzmi obrzydliwie....wiem

ja raz tylko zaczałem i całe szczeszie,że skończyłem za duzo zachodu i w imie czego

Gość krucifiks ozyrysa
Kobiety to k....., za kilka zł się sprzedają. Tamila dobrze gadasz jak sie ma lep na karku to nie trzeba dupa zarabiac. Czytalam jak doradzalas tu jak rozpoczac swoja firme i jestes madra babka. Jak sie ma lep na karku i sie trafi z biznesem jak wy to sie nie trzeba o nic martwic i zyje sie na pozoiomie bez dawania dupy.

Gość mnie proponowano sponsoring
to bylo na poczatku studiow prawniczych (dziennych) 8 lat temu bylo wielu facetow glownie komendanci policji prawnicy jacys dyrektorzy proponowali od 5-6 tys miesiecznie za sponsorowane spotkania jeden pan chcial zebym dodatkowo orpcz tego byla prezentem urodzinowym dla jego zony ktora chciala sprobowac z kobieta i proponowal kwote 3 tys za takie jedno spotknaie z jego zona czy ja wiem czy jakas super bylam 152 cm wzrostu 48 kg ciemne wlosy zawsze raczej elegancka szpilki spodnie w kant teczka zadbana z buzia niebrzydka nie szukalam sponsorow sami sie faceci znjadowali poprostu zaczepiali w roznych miejscach i od slowa do slowa wprost mowili o co im chodzi nie uwazalam sie nigdy za pieknosc ale wszyscy mowili ze jestem strasznie sexowna i uwodzicielska panowie na poziomie zadbani nawet niektorzy przystojni wyksztalceni inteligentni eleganccy nie zgodzilam sie nigdy nie chcialam z apieniadze ale z dwoma z nich mialam romans

Gość krucifiks ozyrysa
ulises jak wymyslilas do dupy interes to sie nie dziw ze ci sie nie oplacilo. Trzeba wiedziec jaka firma otworzyc a nie otworzyc byle co i biadolic ze zarobku nie ma a za duzo zachodu.

człowieku nie neguje udanych biznesów jeżeli ktos to lubi ma dobre profity i jest szcześliwy to ok ale jak widze ludzi w pogoni za kasą nie przespane noce ciągle za domem tydzien na wakacjach bo firma stoi to po cholee to

Gość biznesmen początkujący
rzadko jakiś biznes wychodzi, niestety taka prawda, większość to ciułanie i rzeźba, prosty handel lub usługi

Gość krucifiks ozyrysa
Wlasnie ze negujesz bo sadzisz wszystkich na podstawie twojego niewypalonego biznesu.... akurat tamila to madra osoba, doradzala tutaj wielu osoba wlasnie w sprawach biznesowych i wie co robi i nie narzeka. i nie jest uwiazana firma, wiem ze ma kilku pracownikow, nie wielu ale dobrze im placa i nie musza siedziec w firmie non stop. z reszta nie jsestm upowazniona aby opisywac co ona robi. W kazdym razi i mi i kilku osobą tu pomagała. W kazdym razie ma fajnie i chcialabym miec tak jak ona. Jest do tego zyczliwa osoba o chetnie pomaga swoja wiedza i madrymi poradami. ma dochody, ktore nie uderzyluy jej do glowy jak coniektorym. takze jak nie wiesz to nie pisz.

Gość leniwiecccc
5 zeta mogę zapłacić jak jest chętna

ale odpierdziel się człowieku ja jej nie krytykuje ale znam wielu ludzi którzy zrezygnowali lub splajtowali bo konkurencja np z chin ich wykończyła

Gość oszołomy nie pisać
za 5 zeta to idź sam dawaj hahahahahahhahaha

Gość leniwiecccc
za darmoche dajesz staremu a ode mnie 5 nie chcesz ;(

Gość kocham męża
dajemy mężom bo ich kochamy a nie jakimś czubom dawać za kasę co żadna ich nie chce

Gość krucifiks ozyrysa
Dobra, spoko alw kurza mnie takie myslenie, ze komus tam nie wyszlo to zaraz wszyskie firmy padna. Wiem troche o niej bo jak juz pisałam pomagala mi w kilku sprawach. Oni maja udany biznes i zycze im jaknajlepiej bo fajni ludzie sa ona i jej rodzinka. Na poczatku troche wysilku w to wlozyli ale im akurat sie oplacilo i ich podziwiam. I duzy plus ze nie zatrudniaja kupy ludzi za marne grosze tyko od poczartku tych samych, mniej ale im placa dobrze i ci se prace chwala i szanuja.... z reszta nie o tym temat.

Gość krucifiks ozyrysa to Tamiła
zbyt dużo reklamy, zbyt dużo pochwał. To nie są obiektywne wypowiedzi. To tendencyjne jest proszę Panów

Moze jednak, ktos z mojej oferty skorzysta?:P Daje 5% rabatu dla pierwszej klientki :D

Gość leniwiecccc
ta ta męża kocha a innemu daje ...