Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skandybnawa

Siedem grzechow glownych kobiet

Polecane posty

Nie ma ani idealnych kobiet ani idealnych mężczyzn. Mamy wszyscy przerąbane, hetero, homo, itd. Tylko zoofile mają lepiej :) Teraz zapewne zostanę posądzony o słodzenie jakiejś zabłakanej na forum szympansicy, ale generalnie niewiele mnie to obchodzi

Gość liczba 3498
Niebieskooki - tak. Związek to dialog,a nie monolog. I co zdziwiony?

Oj tam, takie hasła to zna każdy. Przepisy prawa też, ale nie każdy przestrzega. Zostawmy to, nie mam ochoty na kłótnie.

Gość liczba 3498
Niebieskooki - do kłótni? Wymiana poglądów, dyskusja,rozmowa,a Ty zaraz z grubej rury? Kłótnia? No,jeśli tak podchodzisz do swej partnerki,to jej nie zazdroszczę.

liczba wszystko co mam zawdzieczam sobie ;) i nikomu innemu ;) Nawet w totka nie wygrałam 😭

Gość liczba 3498
v34 - sama nie masz nic do powiedzenia,więc skupiasz się na dogryzaniu?

Niebieskooki "Niebieski ideale " wypraszam sobie teraz zasługujesz nawet na seks 😴

liczba 3498 v34 - sama nie masz nic do powiedzenia,więc skupiasz się na dogryzaniu? a ty sie skupiasz na dialogu i porozumieniu😴

Gość liczba 3498
v34 - jasne ,jasne. Już wierzę,bo muszę. Tak się składa,że jestem kobietą i znam tryb myślenia kobiety. Niektóre "hasełka" warto zostawić tylko i wyłacznie dla facetów,bo tylko na nich ( może nie wszystkich) działają.

moje hasełko sztandarowe to jest "jak sobie sama nie zarobie to mi koorwa nikt nie da":classic_cool: znasz takie?:P

Gość liczba 3498
v - 34 teraz już wiem dlaczego facet z którym tu pisałaś dał sobie spokój. Uznał chyba,że nie trafiają do ciebie żadne argumenty,bo Ty i tylko Ty jesteś idealna. Dla Ciebie dialog i porozumienie ,to zgadzanie się z Tobą w 100% ?

Gość liczba 3498
v34 - znam,ale czytała coś pisała.Wynika z tego całkiem co innego.Przynajmniej w teorii masz zdrowe podejście do życia.

liczba :) ten facet co tu pisał zapewne wział sie za robote, albo pisze pod nickiem liczba :classic_cool:

liczba 3498 v34 - znam,ale czytała coś pisała.Wynika z tego całkiem co innego.Przynajmniej w teorii masz zdrowe podejście do życia. a co wynika z mojego pisania?? ze leze i licze ze mi jakis facet da gwiazdkę z nieba?:D:D to pliss wróc do lasy III SP i skup sie na czytaniu "Dzieci z Bullerbyn" :classic_cool:

Dyskusja tak, gadanie do ściany nie. A teraz pora rozgonić towarzystwo Liczba - Ty proszę zamiast siedziec na kafe wśród idiotów, materialistek, dzifek, prawików i napaleńców idź proszę napisz do swego męża maila wychwalającego jego zalety i wasz idealny związek (ucieszy się chłopina) Vee - Ty sobie znajdź kogoś na seks - z Twoją figurą 5 minut poszukiwań powinno wystarczyć Niebieski idzie na kawę Autor wątku dalej w samotności psioczy na kobiety

Gość liczba 3498
v34 - no tak i zmienił płeć.Pewnie poszedł pić itd... Sama doszłaś do takich wniosków? Jedno piszesz i się z tym zgodzę ,a co do reszta,to niestety,nie zgadzam się.

Gość liczba 3498
Niebieskooki Dyskusja tak, gadanie do ściany nie. A teraz pora rozgonić towarzystwo Liczba - Ty proszę zamiast siedziec na kafe wśród idiotów, materialistek, dzifek, prawików i napaleńców idź proszę napisz do swego męża maila wychwalającego jego zalety i wasz idealny związek (ucieszy się chłopina) Vee - Ty sobie znajdź kogoś na seks - z Twoją figurą 5 minut poszukiwań powinno wystarczyć Niebieski idzie na kawę Autor wątku dalej w samotności psioczy na kobiety http://jestemniebieski.blogspot.com/ v34 - masz tu swego ideała,który jak stwierdził,że nie zgadzam się z jego zdaniem ,to pojechał po całości. To jest ideała faceta ,bo trzyma Twoje zdanie? Niebieskooki (prawiku) , ulzyj sobie w swych fantazjach erotycznych ,tylko zmieniaj rękę ,bo nabawisz się kontuzji :D

Gość liczba 3498
v34 liczba 3498 v34 - znam,ale czytała coś pisała.Wynika z tego całkiem co innego.Przynajmniej w teorii masz zdrowe podejście do życia. a co wynika z mojego pisania?? ze leze i licze ze mi jakis facet da gwiazdkę z nieba? to pliss wróc do lasy III SP i skup sie na czytaniu "Dzieci z Bullerbyn" Każde odsyłasz do szkoły ,świadczy to o twoim wielkim wybujam ego,a zyciu pewnie zahukana myszka ,czekają na księcia z bajki.Sama pisałaś,że to facet powinien Ci stawiać wakacje w Tunezji> Już zapomniałaś co pisałaś czy się pomyliłaś i napisałaś prawdę?

Każde odsyłasz do szkoły ,świadczy to o twoim wielkim wybujam ego,a zyciu pewnie zahukana myszka ,czekają na księcia z bajki.Sama pisałaś,że to facet powinien Ci stawiać wakacje w Tunezji> Już zapomniałaś co pisałaś czy się pomyliłaś i napisałaś prawdę? skupiona na dialogu :classic_cool: a moze zacytujesz gdzie napisałam że ktoś powinien mi stawiac Tunezje?:) Nawet mnie tam koorwa nie ciagnie :O

Gość Pyzunia 22 lata
hahaha V-ka ,a Twój facet wie z kim się puszczasz,czy nadal mu doprawiasz rogi ? Tacy jak ty nie maja honoru.

Gość liczba 3498
v34 - to poczytaj ze zrozumiem coś pisałaś.Jak Cię nie ciągnie,to po co to pisanie? Chyba sama nie wiesz co chcesz.najpierw pisanie jak jej żle ,a teraz już zmiana stanowiska? Typowe dla nas :D

Gość liczba 3498
Coś widzę,że nie popiszemy,bo ,że tak powiem osobnicy o zaniżony IQ usiłują chamskimi tekstami wejśc w dyskusję.

a ta liczba to nawiedzona idiotka Nadzieja8 aaa to mi wszystko tłumaczy :classic_cool: znikam stad ;)

Gość liczba 3498
Niestety,nie znam tej osoby.Osobiście nikogo nie znam z Kafeterii. Tekst ten jednak o czymś świadczy.

Gość Pyzunia 22 lata
Vka wymysliłaś powód aby zniknąc ? Nie pasi ci prawda o tobie ? idz,idz, powiedz lepiej swemu chłopu jak się zabawiasz.