Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka 27

MUSZE SIE WYZALIC

Polecane posty

Gość autorka 27

Jak wyzej,musze troszke mi ulzy. Zadzwonilam do niego powiedzial mu ze wlasnie czytalam co pisze do tych rozbieranych lasek ze to jest straszne i ze jade do kolezanki na kilka dni bo musze ochlonac,wypieral sie ze nic nie pisze z nikim-smieszne a ja mam czarno na bialym,nawyzywal mnie od najgorszych i kazal pakowac sie i wyp....:(wiec pakuje sie,kolezanka na szczescie powiedziala ze moge u niej mieszkac zanim nie znajde mieszkanka,znowu zadzwonil powiedzial ze nigdziej mam sie nie ruszac,bo on i tak ma moje dokumenty....i zebym zapomniala ze gdziekolwiek dzisiaj pojade,a wczesniej mowil ze zebym sie niepokazywala mu na oczy bo chyba mnie zabije.. KOR...wa i czekam az wroci z pracy,boje sie jak cholera,ale co mialam mu nie mowic ze wiem o jego romansikach Cholera moze i zle zrobilam.... Nigdy bym nie pomyslala ze mnie moze spotkac cos takiego,wyjechalam z pl bo mialo byc lepiej a tu jest strasznie wyc mi sie chce:(:(

Gość osz kulde !
odbierz dokumenty i spadaj.

Gość autorka 27
Nic innego nie moge zrobic...

Gość osz kulde !
błąd! masz być szczęśliwa bez dupków! :D

Gość fllaaa
daj sobie spokoj z takim palantem,wyjezdzaj i nie wracaj

Gość autorka 27
on tez jest polakiem:(

MUSISZ Z NIM POWAZNIE POROZMAWIAC ale na spokojnie bez krzyków,dlaczego cie zdradza i co robisz nie tak ze szuka innych kobiet.A na koniec rozmowy powiedz mu ze czujesz sie z tym zle i w takim związku nie mozesz byc,gdzie nie ma zaufania.

Gość autorka 27
Smutna37 dziekuje kochana za rade,ale uwierz mi z nim nie mozna spokojnie porozmawiac,juz nie raz widzialam jak pisze z laskami i mowilam mu to delikatnie,od razu byl wrzask i oczywiscie wypieral sie wszystkiego.ale to co dzisiaj przeczytalam to szczyt wszystkiego

To zróbmy to inaczej ,jak wróci z pracy to nie wspominaj o tym temacie a jezelli on bedzie ci coś mówił to powiedz ze przemyślałaś to i głupio zrobiłaś i lepiej nie rozmawiac o tym i bądż miła.Odczekaj parę dni i zacznij szukać swoich papierów i potem bez żadnego uprzedzenia wymknij się z tamtąt i uciekaj tam gdzie cie nie bedzie mógł znaleść

Gość dfdsdfsdfdf
ty mu dajesz dupy bez slubu, on oglada gole kurwy, jednym slowem: jestescie siebie warci 🖐️

Gość autorka 27
smutna37 to jest swietny pomysl!!!!!!!! Do dfds...zeby ci palce popuchly od takiego pisania

Gość dfghjkl;
smutna37 ma racje inaczej on cie nie oda dokumentow i beidze cie trzymal tam na sile i szantazował, skoro juz tak pogrywa to neizly dupek z niego uwazaj i działąj z głową

Gość autorka 27
No tak bo ma pod nosem sluzaca,ale ja juz psychicznie nie wyrabiam:(

Dlatego musisz działać z głową rozsądnie. Zachowuj się tak jak by nic się nie wydazyło i zobaczysz ze osiagniesz to czego pragniesz POWODZENIA

Gość autorka 27
Nawet nie wiecie jaki to jest bol,tak bardzo sie staralam zeby niczego mu nie zabraklo,zeby czul ze jestem a on mi takie numery odstawia. I niewiem co jest gorsze to ze nie ma do mnie szacunku .ze tak bardzo mnie upokarze czy to ze romansuje na boku:(jest mi bardzo przykro

Gość nie ma sie nad czym zastanawia
ma ci oddac dokumenty bo inaczej wezwiesz policje i oskarazysz go o kradziez, napewno odda. Potem sie spakuj i z usmiechem na ustach wyjdz z domu, przy okazji dodaj ze z kurwiarzami sie nie zadajesz.

Gość autorka 27
Slowo k..orwiarz pasuje do niego jak do nikogo innego,to go napewno zaboli!Bo prawda boli

Uwierz mi ze wiem co czujesz. Ja mam podobna sytuację,moj maz mnie zdradził kilka lat temu ale ból jest w moim sercu cały czas a teraz nasze życie sexualne poszło na bok i woli sam sobie robić dobrze jest to dla mnie upokarzające bo czuję się tak jakbym dla niego nie była już kobietą.Jestem w domu tylko poto aby sprzątać,gotować i prać.Wiele razy rozmawiałam z nim czy czuje coś do mnie to odpowiadał,że jestem głupia ,że o takie cos się pytam.Niby twierdzi że mnie kocha ale kobieta czuje że jest inaczej

Gość autorka 27
Smutna strasznie Ci wspolczuje-wierze ci ze wiesz przez co przechodze,kurde jak tak dalej zyc we dwoje?Przeciez juz nie mozna zaufac komus kto raz zdradzil,bo ciagle zostaje te wrazenie ze ciagle to robi....tu podaje przyklad mojego faceta,ja jestem w tak chorej sytuacji ze wszystko mnie przerasta,jestem w innym panstwie slabo znam jezyk i jestem uzalezniona od niego pod kazdym wzgledem,a on na kazdym kroku mi to wypomina ze przezemnie nic nie moze zalatwic bo musi ze mna do lekarza jechac,bo to bo tamto-i na dodatek nie mam do niego szacunku,a dlaczego?Dlatego ze nie umiem udawac ze on nic zlego nie robi,ze jest taki dobry a ja taka zolza. Dosc mam tego

Bo to jest chore żyć w takim związku. Mój mąż też mi mówi że ja nic nie mam,że jestem darmozjadem. Gdybym więcej zarabiała to odeszłam bym od niego,no ale nie stety za 700zł.nie dam rady zyć sama. A ty jeżeli masz taką możliwość to kominuj i uciekaj dobrze ci radze i nie łódz się ze on się zmieni czy coś takiego bo to jeszcze nigdy się nie sprawdziło

Gość zamiast siedzieć tu i się
żalić, pakuj manatki, niech koleżanka pomoże ci je przewieźć do siebie. Potem wróć i razem z tą kolezanką poczekaj na niego, jak będziesz z kimś nie będzie miał odwagi odwalić ci żadnego numeru. Zaczekajcie na niego razem, jak przyjedzie odbierz dokumenty, a na do widzenia pożegnaj go serdecznym ''spierrdalaj dupku'' 🖐️

Gość autorka 27
Smutna na jego zmiane nie licze bo ludzie w tym wieku juz sie nie zmieniaj,jak odzyskam dokumenty bede mieszkala u kolezanki zanim nie znajde czegos,kurcze ja tez tu malo zarabiam,znalezc mieszkanie nie jest takie proste bo ciagle szukam,a jak zamieszkam u kolezanki to bede mosiala pol zarobkow wydawad na dojazd do pracy bo ona dosc daleko mieszka. Sama widzisz ze jestem w beznadziejnej sytacji:(wyc mi sie chce,nawet jak znajde mieszkanie to beda same gole sciany,bo niemam nawet lyzeczki swojej,pracuje tu dopiero 7 miesiecy i nie zdazylam niczego sie dorobic,tym bardziej ze to co tu zarabiam ledwo starcza mi z miesiaca na miesiac dodam ze ja rowniez place dla mojego faceta polowe za mieszkanie:( To wszystko mnie przeraza:(