Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość treeeeellleee

Kim łatwiej sie opikowac-niemowlakiem dziewczynka czy niemowlakiem chłopcem?

Polecane posty

Gość treeeeellleee

Chodzi mi głownie o higiene itp sprawy. Mam dziewczynke, spodziewam sie chlopca i obawiam jak ja sobie poradze :)

chłopcem. W ogóle łatwiej wychować chłopca w dzisiejszym świecie niż dziewczynke

Gość hitsezonu
chłopcem!!! zdecydowanie

chłopcem łatwiej :) ja sobie nie umiem wyobrazić jak to tam wszystko u dziewczynki trzeba czyścić... ojej... ale pewnie to kwestia obycia

Gość awertyyy
nie widzę różnicy :) p.s mam chłopca :)

Gość treeeeellleee
no kurcze, mi sie wydaje, ze z dziewczynka to łatwiej :)ale to pewnie wynika z doswiadczenia. Boje sie u chlopca np sciagania napletka-tak, bo chyba trzeba to robic?A z tego co kojarze to czesto w takich momentach pojawia sie krew? Chyba ze to tylko przesadzone opowiesci z placu zabaw :)

Gość Operatorka mopa :)
Mam 3 dziewczynki i clopca i rowniez zadnej roznicy w wychowaniu nie widze

treeeeellleee nic się nie obciąga a w ogóle nie ma mowy o krwi. Ja mojemu synowi nie "grzebię" przy siusiaku bo jak zrobiłam kilka podejść do dokładnego mycia to zawsze końcówka penisa była zaczerwieniona. Pediatra powiedziała że jak syn tak reaguje to mam go zostawić w spokoju.

treeeeellleee matko kochana jaka krew?? o czym Ty mowisz? na sile nie mozna tego robic przeciez,bo mozesz skrzywdzic dziecko,ja nic swojemu nie sciagalam i nie ma zadnego problemu.Normalnie zawsze mylam i juz,ale zeby sciagac skorke tak by krew leciala to w ogole pierwsze slysze

Gość treeeeellleee
no coz nasluchalam sie opowiesci w piaskownicy :) ale tez mi sie to wydawalo dziwne dlatego zapytalam tu dzieki dziewczyny za odp :)

No problemo hehe :P

Gość Maryjetta.
Nie mam syna,ale tez zawsze myslalam ze trzeba troche napletek zsunac zeby pod nim umyc. Nie gromadza tam sie resztki moczu?

Gość awertyyy
nic się nie odciąga absolutnie.teraz to wiem. Masia26- też raz spróbowałam i końcówka zrobiła się czerwona właśnie, od tego momentu nic nie ruszam.