Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie wybrać

wózek spacerowy

Polecane posty

Gość pomóżcie wybrać

kompletnie nie wiem na jaki się zdecydować, przede wszystkim chodzi mi o to żeby był wygodny i dla dziecka i dla mnie, najwazniejsze zeby mial duże i wygodne siedzisko. Szukam takiego w cenie do 300zl Pomożecie????

Gość masz całkowita racje
baby design walker - super wozek wygodny i w przystepnej cenie, bardzo polecam

Gość pomóżcie wybrać
troszkę za drogi jak dla mnie.... :(

poszukaj w sklepach ja kupilam za 420 zł, lepiej dolozyć 100 zł wiecej i kupic coś lepszego

Gość grrrrr...........
Spacerowka ktora wazy 10kg ?!? Podziekuje ;)

Gość pomóżcie wybrać
tu mi nawet nie chodzi o wagę, raczej o to żeby była wygodna i w prowadzeniu i dla dziecka, kupiłam sobie Bertoni Foxy, ale jestem z niego niezadowolona, ciezko sie go prowadzi, mala ma malo miejsca, nogi jej wisza jak spi, małe siedzisko, ma tylko i wylacznie ladna kolorystyke bo nic pozatym, ciezko sie mala wklada i ciezko sie wyciaga. Dlatego szukam nowego.

no to polecam ci tylko ta, wygodna dużo miejsca do spania , swietnie sie prowadzi a i kolorystyka jest super

Gość pomóżcie wybrać
wózek świetny, widać ze wygodny, ale kurcze nie stać mnie narazie na niego :( chyba poczekam aż odłoże troche kasy :) chyba że ktoś zaproponuje jeszcze jakiś wart uwagi w cenie do 300zł.

Gość pomóżcie wybrać
a ma spore siedzisko?

Gość Mama Nikoli
Siedzisko ma duze podlug innych wozkow mojej 11miesiecznej corce jest bardzo wygodnie. A ile ma Twoje dziecko?

travel ma male siedzisko wiem bo widzialam i ogladalam ten wozek jak chcialam kupić spacerówkę

Gość pomóżcie wybrać
moja corcia ma ponad roczek, wlasnie najbardziej mi zalezy zeby mala miala wygodnie, bo strasznie sie mecze z tym wozkiem co mam, mala mi sie zsuwa, ogolnie widze ze jest jej nie wygodnie.

Gość ja ci polecam x-lander
Bertoni foxy widziałam, ale moim zdaniem dziecko strasznie zjezdza z siedziska ja CI polecam x-landera xa, bo to jest wozek nie do zdarcia. Siedzisko masz duze, fajne duze kolka, wozek wygodny dla dziecka. Jezeli chodzi o cene, to moze jest troche wyzsza niz 300, ale zawsze mozesz kupic wozek po renowacji, wtedy na pewno zaoszczedzisz., albo parasolke z x-landera http://www.nextway.pl/nextshop/x-lander/produkt/x-s-energy/