Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skorpionica39

wierzycie w horoskopy?

Polecane posty

Gość Skorpionica39

Czy wierzycie w horoskopy i przepowiednie? Ja(skorpionica) ostatnio przeczytałam, że na związek z facetem panną nie ma żadnych szans. A my jestesmy tyle lat po ślubie i na rozwód się nie zanosi. Horoskop mówił, że ludzie z pod tych znaków nie mają szans nawet na romans. Sugerujecie się horoskopami w życiu?

Wiara to niewłaściwe słowo:P.Do tego dziwne pytanie-to tak jakby się spytać czy wierzycie w diaGNOZY konowałów:D.Ja się po prostu znam na horoskopach:classic_cool:.Jak chcesz mogę opracować jak podasz szczegóły:classic_cool:.

Gość Skorpionica39
I co? Mam w to wierzyć? Jedni mówią, że mój związek już na starcie nie miał przyszłości, a ty powiesz inaczej?

Gość a powiedzcie mi i
tez nie wiem co o tym sadzic... ja panna on waga tez to niby sie kłóci z sobą byłam tez z wodnikiem dosc długo co do panny sie ma nijak

Gość teżskorpion
Witajcie. Czytam te wypowiedzi i zastanawiam się ile osób tak wogóle czyta horoskopy i w nie wierzy albo kto chodzi do wróżki i postępuje z jej wskazówkami. Dla mnie osobiście to kompletne bzdury. Moim znakiem zodiaku też jest skorpion i co z tego. Wolę swoim życiem kierować sama a nie zdawać się na "mądrości" wizjonerów. Ale jak lubicie poczytać sobie na tematy związane to zapraszam na stronę http://linkaturs.com/news0041.php