Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petus

ciekawe miejsca

Polecane posty

Gość petus

Jestem z dziewczyną od 2 lat ( mamy po 25) i zwykły seks trochę nam się nudzi. Chciałbym jej zaproponować jakieś ciekawe miejsce, gdzie byśmy to zrobili. Możecie polecić takie miejsce, które sami wypróbowaliście i gdzie lubicie to robić?

Gość petus
jego rodzice mają gospodarstwo i chciałam to zrobić w chlewiku koło świnek,albo na krówce,co myślicie?

Swoja droga to ciekawe, ze 25-latkom "zwykly" seks sie nudzi... To ciekawe, co bedzie za lat 20?...

może to źle ująłęm. Nie chodzi o to, że nam się znudził, ale że chciałbym jakoś to urozmaicić

E tam, nudzi się. Nawet nie spróbowali co to jest. Albo mają tyle wolnego czasu, że już nie wiedzą co ze sobą robić. Moja rada: warto rozmawiać.

W wieku 25 lat to miałem z ówczesną laską taką wyobraźnię i chęć,że w sumie prawie wszędzie mogliśmy to zrobić :>

To znaczy wszedzie,,,,,,na pralce,stole,biurku,przebieralni w sklepie,basenie.......Chlopie rusz glowa i pomysl.

Gość Kasia463
Cześć. Ja ostatnio przeglądałam internet w poszukiwaniu czegoś nietypowego do zobaczenia i natrafiłam na ciekawy zbiór przerażających nawiedzony obiektów. Jeśli jesteście ciekawi tak jak ja to podaje wam stronę nawiedzone.za.pl z pozoru prosta ale bardzo ciekawa stronka.