Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deszczowyczlowiek

Co ja zrobilem!

Polecane posty

Gość deszczowyczlowiek

Jak moglem tak postapic, jeszcze miesiac temu mialem dziewczyne , ktora mnie kochala i z ktora mozna powiedziec bylo mi dobrze lecz nudzila mnie, zauroczenie dawno minelo, dlatego tez poszukiwalem wrazen w necie na wszelkiego rodzaju portalach. Pociagaly mnie tamte kobiety, mialy wszystko to czego szukalem a czego nie moglem znalec u mojej Sylwii. Poznalem jedna z ktora super sie dogadywalem. Miala w sobie to co kobieta miec powinna, Zauroczylem sie w niej, wydawalo sie ze ona we mnie tez. Nadarzyla sie okazja i zerwalem z Syliwa bo i ta juz to co bylo miedzy nami dawno sie wypalilo.Chcialem zaczac legalnie spotykac sie z ta druga ale co sie okazalo oklamala mnie,chciala sie tylko mna zabawic. A teraz zostalem sam, co ja zrobilem ?! Mialem taki Skarb i go stracilem!

Gość burza siwych włosów
a co tamta miała, "co mieć powinna" ?

I dobrze Ci tak, nie potrafiłeś docenić swojego skarbu, więc masz za swoje, czemu Wy faceci zawsze musicie byc znudzeni tym co stałe i dobre, musicie szukać urozmaicenia, tylko po to, by dowiedzieć się, że to ona była kimś jedynym, wyjątkowym... masz to na własne życzenie więc teraz nie płacz...

Gość a wiecie co .... :)
zachłanny dwa razy traci

Gość deszczowyczlowiek
Byla synonimem kobiecosci , piekna, cudna, mila, dobra, troskliwa, madra , inteligentna.

Gość burza siwych włosów
"kimś jedynym, wyjątkowym" ;), dlatego ją rzucił, a teraz chce wracać ?

Gość deszczowyczlowiek
i mnie rozumiala

Gość deszczowyczlowiek
Zrozumialem ze to Sylwia byla dla mnie wyjatkowa ale teraz to juz zapozno

Gość burza siwych włosów
piękno i cuda przemijają, pozostaje tylko to, co nie iluzoryczne ale realnie i namacalne :P

Gość a wiecie co .... :)
"i mnie rozumiala" z pewnością :) cztuje: " ale co sie okazalo oklamala mnie,chciala sie tylko mna zabawic." jak nikt :P

Gość burza siwych włosów
"tamte kobiety, mialy wszystko to czego szukalem a czego nie moglem znalec u mojej Sylwii. Poznalem jedna z ktora super sie dogadywalem. Miala w sobie to co kobieta miec powinna, Zauroczylem sie w niej, wydawalo sie ze ona we mnie tez. Nadarzyla sie okazja i zerwalem z Syliwa bo i ta juz to co bylo miedzy nami dawno sie wypalilo.Chcialem zaczac legalnie spotykac sie z ta druga ale co sie okazalo oklamala mnie,chciala sie tylko mna zabawic. A teraz zostalem sam, co ja zrobilem ?" zrobiłeś to, co zrobisz zapewne z każdą następną. ten typ tak ma. szuka całe życie i...nie znajduje :P

Gość lady-lady
Zawsze docenia sie cos dopiero po stracie, nie wiedziales o tym jeszcze? Ale skoro szukales szczescia gdzie indziej to szukaj tak dalej bo takiego jak miales beda ze swoja dziewczyna mozesz juz nie znalezc.