Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byłam w bezrobociu

Odrzuciłam ofertę pracy!!!! Moja siostra również!

Polecane posty

Gość byłam w bezrobociu

Zaproponowano nam pracę na produkcji, ja skończyłam technikum usług fryzjerskich i policealne studium kosmetyczne, w dodatku mam mature. Moja siostra jest w trakcie studiów socjologicznych, panie z urzędu pracy powiedziały że w takich razie powinnyśmy zostac wyrejestrowane skoro odmówiłyśmy oferte pracy, a w końcu one wpisały nam że nie spełniamy wymagań pracodawcy.

Gość Echo.
w dodatku mam mature łał cóż za osiagnięcie :o

Gość byłam w bezrobociu
Tylko że ja wolałabym robic coś zgodnie ze swoim kwalfikacjami, moja siostra również albo jakieś bioru lub ewentualnie sklep. Zresztą były tam również osoby po studiach którym proponowa pracę na produkcji to jest już przesada, przede mną był koleś który skończył politologie i europeistyke , podwójny mgr a taką pracę mu proponują. Brak słów.

Gość mściwa Gośka
pamiętajcie -nigdy się nie odmawia, bierzesz namiar idziesz do "pracodawcy" i z nim uzgadniasz ,że niby nie spełniasz jego oczekiwań-już on cos wymyśli:D

Gość byłam w bezrobociu
Ale to było spotkanie z pracodawcą u Urzędzie pracy. Przecież na produkcję powinny isc osoby z wykształceniem podstawowym/gimnazjalnym lub zawodowym. Od średniego wykształcenia już rozpoczyna się inteligencja.

Gość EmmaRabba
Praca na produkcji powinna być dla osób bez żadnych kwalifikacji zawodowych czyli dla osób z wykształceniem podstawowym czy gimnazjalnym bo już osoby z wykształceniem zasadniczym zawodowym mają zawody wyuczone i kwalifikacje zawodowe. Natomiast na pewno te babska z urzędu pracy nie powinny tej pracy wciskać na siłę osobom z wykształceniem średnim i wyższym bo rzeczywiście od wykształcenia średniego uważa się ludzi za inteligencję czyli tych lepiej wykształconych. Nie wolno stawiać na równi osoby z wykształceniem podstawowym czy zawodowym z ludźmi z wykształceniem średnim to nie w porządku a praca na produkcji jest idealna dla ludzi z wykształceniem podstawowym czy gimnazjalnym.

Gość zzeeeta
ile płacą na produkcji ?

Gość h5j56j5j5
jakies bióro??????????????:D autorko heh

Gość byłam na produkcji
1100 na reke

Gość kkajak
żadna praca nie hańbi!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wwrrr
Gdyby tylko osoby bez 'wyksztalcenia' sredniego pracowaly na produkcji, produktow by zabraklo 🖐️

Gość byłam na produkcji
oczywiśćie zadna nie hańbi,ale akurat tam wyzyk,tania siła robocza,zajob i niesprwiedliwosc szefa