Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TomNr9

Migracje fantazji

Polecane posty

Gość nie ma czasem wkrotce
ja akurat na winogrona reaguje alergia skorna,moze warto test skorny wczesniej zrobic.

Ehehe to w takim razie mam nadzieje, że nie zużyje jej zanim wróce do domu... Bo akurat takiej w domu używamy :P. Tak czy inaczej wygram :P bo albo bede mial zajebiste żarełko dzisiaj albo sex :P...

Można powiedzieć, że uzyskałem już odpowiedzi na moje problemy, więc zbocze (intended ];->) ) z tematu. Jeżeli chodzi o moje ewentualne skrzywienie spowodowane czytaniem tego co tu sie dzieje... Mówi się trudno... mi się to podoba no i jednocześnie staram się podchodzić do tego z dystansem co wyczytam w necie. Lubię czytać co ludzie piszą na takie tematy, nawet jeśli nie jest to prawdą. Wyobraźnia podziała trochę, napalę się i... tak czy inaczej znajdę sposób na uwolnienie emocji :P. Czasem czerpię większą satysfakcje z tego co przeczytam niż z tego co zrobię czy zobaczę ;).

Z powodu kupna wibratora ... hm może i tak.. jeśli chodzi o żel/oliwkę to się nie martwię... Ona sama wspomniała o jakimś lubrykancie... Cienko u niej z nawilżaniem czasami i po prostu ją boli. Ginekolog powiedział, że można kupić coś w aptekach.. taki żel jakiś stosowany przez lekarzy... Ale zapomniałem jak to się nazywa...

Gość nie ma czasem wkrotce
a moze sprawdzi sie po prostu pure petroleum jelly-czysta wazelina

Dzisiaj kupie tego durexa tak na początek... Pogadam z Nią... zobaczymy co powie na inne moje pomysły :P

aa se przypomniałem... najważniejsze w sumie... Jak wibrator to jaki? Kompletnie nie mam w tym rozeznania...