Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze ktoś na tym forum pomoże?

niepelna erekcja

Polecane posty

Witam moze ktos sie z tym spotkal,cos poradzi... facet 44 lata,długa przerwa -9 lat,czasem masturbacja w razie potrzeby.. i jest spotkanie,seks.. pierwszy raz-stosunek z 40 minut bez wytrysku...przy lodzie opada.. drugie spotkanie-znow w druga strone szybki wytrysk,po odpoczynku lekki wzwód,opadajacy przy zakładaniu prezerwatywy.. nie wiem czy problem tkwi w przerwie tak długiej czy moze w prezerwatywie ktorej nie uzywal nigdy? nastepnym razem chce tez sprobowac z takimi wiekszymi xxl... moze ktos cos poradzi? jakies cwiczenia co jeszcze ewentualnie sprawdzic? jest tez problem ze spotkania nie za czesto-miesiac przerwy ze wzgledu ze pracacuje za granica tak ze okolo miesiaca go nie ma potem 2 tygodnie w polsce dzieki,pozdrawiam

juz ten nad tym myslalam ...ze go nie podniecam :/

Gość Niech zmieni partnerkę
Mama humanistki. ---> to zapewne stężenie pośmiertne :classic_cool:

Gość Głupotka.
Na tym forum nie ma nikogo kto odpowiadał by normalnie;/. Moj facet tez tak czasami ma,moze ze zmeczenia,moze sie stresuje czyms. Moze wasze zycie jest zbyt monotonne? A co powiesz na moj problem? Zaczne od tego ze ostatni okres miałam 11 maja i trwał do 16 maja. Ok 28 maja pojawil sie przezroczysty sluz,ktory byl przez kilka dni a 1 było tam troszke krwi i do dzis zero okresu:(. Za to mam takie serowate upławy,jednak juz coraz mniej. Swedziała mnie pochwa ale tez juz przechodzi. Za to czuje sie jakas osłabiona,boli mnie brzuch,mam zmiany łaknienia. Schizuje ze jestem w ciazy a nie moze tak byc;/.Zabezpieczamy sie prezerwatywa ale ona nie pekla,ani nie zsunela sie.Chlopak jeszcze po seksie zawsze sprawdza czy nic nie wycieka naciskajac i sprawdzajac czy zbiera sie powietrze.Czekam na okres jak na zbawienie:(

zmeczony i przepracowany tak..i stres tez jest bo to nasze poczatki,poza tym kazdy ma swoje ulozone zycie a tu "ingerencja".. moze zrób test..

Gość pasikonikowa
jak problemy będą się utrzymywać to idź do lekarza, najlepiej do seksuologa, szybko sie wyjaśni, powodzenia

ale to chodzi o faceta.. przeciez nie wysle go do lekarza.. on juz sie wkurza sam na siebie ze tak jest,,,ja tez wolalabym zeby sie to poprawilo chociaz zaspakaja mnie jak nie w ten to w inny sposob,minetka-pelen odlot :p mnie sie wydaje ze to z powodu tej dlugiej przerwy ale nie moge nic znalezc konkretnego na ten temat

Gość Głupotka.
Widzisz wic Twoj problem jest taki ze twoj facet potrzebuje ralaksu:). Nie chce narazie robic testu bo sie boje:(. Kurde ale przeciez prezerwatywa nam nie pekla i nie zsunela sie;/

Gość madra i oszczedna babka
po 9 latach spedzonych w wiezieniu - stad ta przerwa musisz mu wllozyc ogora w dupsko - wtedy mu dygnie