Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No to ja:)

Ja i dwa razy starszy facet...

Polecane posty

Hehe dzieki, ale masz racje rzadko trafi sie ktos kto naprawde rozumie istote forum... A co do rowiesnikow... Ja nie lubie co tydzien bawic sie na imprezach do upadlego, a na drugi dzien leczyc kaca, albo myslec co sie robilo. Nie lubie imprezowego stylu zycia. Raczej mysle o rodzinie jak tylko skoncze studia...

Gość poczepię sie pod ten temat
Mam podobny problem. Tylko ja mam 25 lat ,a on 52. Też czujemy do sibie pociąg i mam wiele wspólnych tematów.

Dokladnie, to ze jest roznica wieku nie znaczy ze nie ma o czym gadac...

Nie musisz chodzić na imprezy,żeby kogoś poznać,a już tym bardziej nie upijać się na imprezach.Chodzisz na studia i na pewno poznasz kogoś interesującego

Nie mowilam, ze chce kogos poznac a nie chodze na imprezy wiec nie wiem skad te wnioski. Mowilam, ze moi rowiesnicy tak spedzaja czas.

Chyba nie wiesz jak studenci spedzaja czas. A nie bede czekac az ci ludzie z tego wyrosna bo moze mi to zajac czas do trzydziestki...

Gość moze ktoś na tym forum pomoże?
tak czy tak spotkac sie mozna i zobaczysz jak sie potoczy czy nadajecie na tych samych falach a jak nie to na kawie sie skonczy :) jakby byl zonayt czy z kims to bym ci odradzala a tak to mozna sproowac,przekonac sie czy wam pisane,przeciez nie bedziecie od razu wskakiwac do lozka :)

I chyba tak zrobie:)

Nie chcesz nikogo poznać nie chcesz się spotykać ze swoimi rówieśnikami,ale nie masz zamiaru czekać do 30 to o co Tobie chodzi?

Spojrz do pytania w temacie i przestan na sile zarazac swoim smutkiem wszystkich

Gość poczepię sie pod ten temat
Ja bym spróbowała gdyby nie to, że moga być plotki w pracy i różne nieprzyjemności, tu romanse są źle widziane (nawet bardzo źle), a ludzie lubią plotkowąć.

20*2=40, a nie 60

Ale co plotki maja do rzeczy:)

Gość takie tam duperele
Pakujesz się w góóóóóóóóówno :( Facet dużo starszy, po kilku nieformalnych związkach, z dzieckiem... Ślubu nie będzie, za to będzie płacenie alimentów i wizyty u byłej partnerki a do tego potrzeba stalowych nerwów :( Nie wchodź w to, bo on się zabawi i zostawi Cię za kilka lat dla młodszej!

A ty nigdy nie bylas w zwiazku? Czy za kazdym razem bralas slub, zeby wszystko bylo formalne?

Gość takie tam duperele
Byłam żoną :D I wierz mi, z kimś takim nie masz szans na dom, rodzinę, dzieci...

''z kims taki'', wiec pytam jakim?

Jakbym miala 35 lat to zyczylibyscie mi szczescia, slubu rodziny. A jak jestem mlodsza to nie wiem czemu zyczycie mi zle

Gość takie tam duperele
Piszemy właśnie dlatego, że życzymy Ci dobrze ale wcale nie musisz słuchać. Zostań konkubiną, płać alimenty, spędzaj wakacje z jego dzieckiem a przekonasz się sama o co biega :)

To on bedzie placil alimenty, nie ja-stac go. Moge spedzac wakacje z jego dzieckiem, przeciez to normalne, co w tym zlego? Kocham dzieci dlatego poszlam na pedagogike, wiec nie wiem w czym problem

Gość khagern
jako ze jest po przejsciach to wielki minus bedziesz tylko kochanka dopoki nie nawinie sie ktos nowy skoro juz tak robil to zrobi znowu, co do wieku zbyt duza przepasc za 10 lat facet juz nie bedzie mogl a ty dopiero poczujesz zar mysle ze 10 lat to maximum jesli myslisz o udanym zwiazku jesli szukasz czegos innego to wiek nie gra roznicy

Gość takie tam duperele
Ta, jasne....:) Będziesz spędzać wakacje z jego dzieckiem jak Ci matka dziecka na to pozwoli, miłośniczko cudzych dzieci :D

Ale co zrobil? Nikogo nie rzucal i nie bzykal tak sobie. Piszecie, ze skoro juz to robil to znowu zrobi, ale co zrobi? Bo nie rozumiem. Bedzie ptracowal? To robil. Bedzie opiekowal sie dzieckiem? To robil, nie wiem o czym mowiecie

Gość dziewczynooo
sproboj,zaryzykuj,baw sie zyciem,kochaj,mysl sercem.a moze cos z tego wyjdzie,a moze jestescie sobie przeznaczeni.prosze nie daj milosci przejsc ci obok nosa. sprobuj:)

Dzieki Ci bardzo:)

Gość gość
Witam, Poszukuję do programu telewizyjnego osób , które są w związku z młodszym mężczyzną lub młodszą kobietą (około 10 lat lub więcej) i chciałyby sprawdzić czy mogą ufać swojemu partnerowi / partnerce. Jeśli ma Pan/Pani taką sytuację lub zna kogoś, kto mógłby być zainteresowany - proszę o przesłanie numeru telefonu, a oddzwonię i opowiem o szczegółach. Rozmowa jest niezobowiązująca i nie oznacza udziału w programie. Zgłoszenia pod adresem wer.stanuch@gmail.com Pozdrawiam !