Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głupotka.

Cholera juz sama nie wiem zbaraniałam...Wariuje!

Polecane posty

Gość Głupotka.
50 % par uprawiajacych seks nie jest gotowych na poczecie dziecka. Wiec nie wymadrzaj sie.

Gość Głupotka.
Pewnie same gdybyscie byly w takich sytuacjach to byscie plakaly tu na tym forum tak samo jak ja.

Gość po co więc uprawiasz seks
ok, ale ty napisałaś, że jeśli zajdziesz w ciążę nie będziesz miała już po co żyć kretynko :o:o:o Myślę, że w tych 50% o których piszesz ponad połowa przyjęłaby to jednak na klatę, może 10% to smarkule takie jak ty, którym świat się zawali, bo będzie trzeba powiedzieć rodzicom :D 🖐️ (daruj teraz tekst o tym, że jesteś niezależną, pracującą 30latką :classic_cool:) 🖐️

Gość Głupotka.
Mma 19 lat,studiuje,chce zyc godnie a nie wychowywyac dziecko;/

Gość to se kołek osinowy w cipkę
wsadź 🖐️

Gość Głupotka.
Wiecie co,nie wiedzialam dlaczego na kazdym innym forum zbijaja sie z kafetreii-teraz juz wiem. Ludzie tu piszacy to jakies zakompleksione kretynki chcace dowalic innym w tak prostacki sposob ze az strach. Opanujcie sie, przeciez mozna sobie nawzajem pomagac,pogadac...

Gość życie daje popalić
Autorko po pierwsze się nie stresuj bo to może być przyczyną spóźniania się okresu a po drugie serowate upławy jak wyżej pisałaś mogą być oznaką złapania jakiejś infekcji co również może opóźniać okres. Radze wrzucić na luz, kupić i zrobić test a potem udać się do lekarza. I bądź dobrej myśli:)

Gość blamblebli
idz po test kobieto, dobrze ci mowia, co innego mamy poradzic ? :/

Te jak to nazwałaś "serowate upławy" to efekt infekcji grzybiczej lub bakteryjne, to mogę ci powiedzieć na sto procent. Swędzenie tak samo. Na przyszłość idź z tym do ginekologa jak najszybciej, da ci globulki na receptę, parę dni zajmuje wyleczenie. Niestety takie rzeczy lubią powracać, więc jak na przyszłość zauważysz coś takiego, nie bój się. Co do reszty to okres nie spóźnia ci się tak bardzo, może być to wynik wielu rzeczy - diety, stresu, etc. Ale jeśli chcesz mieć pewność to dla własnego spokoju kup ten test. Lepiej go zrobić i jeśli wyjdzie pozytywny coś z tym zrobić niż czekać z obawą ileś miesięcy. Zawsze możesz kupić tabletki na poronienie jeśli nie chcesz ciąży, i co ważniejsze - teraz jeszcze mogłabyś ich użyć, jeśli będziesz czekała dłużej może być już za późno.

Ja też waruje. Robiłam już 4 testy ciążowe pierwszy 12 dni po stosunku, drugi 16, trzeci 24 a czwarty 27 dni. Wszystkie negatywne a mam objawy ciąży i temperaturę 37 stopni. Czy mogę być w ciąży?