Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttttttthghhhhhh

jaka jedna cecha w wygladzie was totalnie odrzuca?

Polecane posty

Gość asasaasasas
takajaka-nie zesraj sie z wrazenia i nie wybielaj tak tych zebiskow bo to szkodliwe jest i za pare lat ci wszystkie wypadną i tylko implanty

Gość ben and dzerryyy
1. zaniedbane zeby 2. smierdzacy zapach z ust 3. tluste wlosy 4. gleba za pazurem 5. przepocone ubrania ( np 3 dniowe i do tego spsikane dezodorantem zeby zamaskowac zapach potu) 6. zniszczone stopy zarowne u faceta jak i u kobity (nieraz pazury wolaja o pomste do nieba) 7. noszenie sie na tzw. cygana (jakies chujowe laczki lakierkowane z dlugim dziobem, lancuh, rozpieta koszula i wystajacy moher na klacie, a la skorzana kurtka i biale wytarte dzinsy) wiem miala byc jedna cecha ale nie moglas sie opanowac

Gość ben and dzerryyy
1. zaniedbane zeby 2. smierdzacy zapach z ust 3. tluste wlosy 4. gleba za pazurem 5. przepocone ubrania ( np 3 dniowe i do tego spsikane dezodorantem zeby zamaskowac zapach potu) 6. zniszczone stopy zarowne u faceta jak i u kobity (nieraz pazury wolaja o pomste do nieba) 7. noszenie sie na tzw. cygana (jakies chujowe laczki lakierkowane z dlugim dziobem, lancuh, rozpieta koszula i wystajacy moher na klacie, a la skorzana kurtka i biale wytarte dzinsy) wiem miala byc jedna cecha ale nie moglas sie opanowac

Gość fd
nieśiwezy oddech i zeby ; // brzydkie zeby

Gość ben and dzerryyy
hahahha mam w pracy takiego kolege wlasnie z sygnetem i zapuszczonym pazurem ;) dodaje do listy ! hahahahah trafilas w dziesiatke

Gość slonica 345
Jak dla mnie to wszystko to co wyzej podane plus - nierowno nalozony samoopalacz u dziewczyn, takie zacieki na nogach, rekach, pod pacha - zapach sledzia lub niezmienianych gaci (wlasnie zaczelo sie robic goraco i czuc w autobusie jak laskom spod spodnicy wali) - miod w uszach - lateksowe opiete spodnie na grubej dupie - czarny wasik nad gorna warga u dziewczyn - stare baby noszace zle dobrane biustonosze tak ze cyce sie kolysza niczym fale dunaju -stare baby noszace infantylne koszulki skradzione chyba od wnuczek - u facetow noszenie kreszowych dresow i do tego laczki i skarpety tudziez sandaly i skarpety

Gość nhjkh
hahhaah