Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna studentka trr

Jak można zaoszczędzić lub dorobić pieniądze? Ja mam takie sposoby!!

Polecane posty

Gość biedna studentka trr
dobra, dowiem się co z tym ASP a teraz wypierrdalać wszyscy z mojego temate 🖐️

Gość aguśka;)
zostań konsultantką ( ja jestem w avon) nie zarabiam na tym niewiadomo ile ale zawsze jakaś tam prowizja od zamówień jest a i do tego możesz kupować taniej kosmetyki , jest wiele firm które szukają właśnie takich konsultantów, zapisz się. może akurat coś sobie uzbierasz

te konsultanki to wysyp avon oriflame fm betterwere tupperwere multum ich jest to i o zarobek ciezko a jak juz jest to mizerniutki :(

Gość qwerty65432190
www.gratyzchaty.pl rzeczy za darmo od ludzi/ placisz tylko za przesylke lub odbior osobisty w danym miescie a moze praca na sluchawkach? ja studiuje dziennie na 2 roku i pracuje na sluchawkach juz 1.5 roku moze na studiach indywidualny tok?

Gość Bądź Niezależna Finansowo !
Lubisz Kosmetyki? Chcesz kupować je dużo taniej? Chcesz być niezależna finansowo oraz dostawać mnóstwo prezentów? Jeśli tak: Już dziś dołącz do Avon! Przeżyj życie na własnych warunkach. Jeżeli chcesz rozpocząć karierę, ułatwię Ci prowadzenie własnego biznesu, ale także zmianę stylu życia. Kiedy zostaniesz Konsultantką AVON-u, staniesz się swoim własnym Szefem. Sama ustalisz cele rozwojowe i finansowe, a ich realizacja zależeć będzie jedynie od Twojej energii i entuzjazmu. Możesz skorzystać ze sprawdzonej ścieżki rozwoju, która daje satysfakcję milionom kobiet na całym świecie. AVON oferuje Ci niezależność finansową i nieograniczone możliwości zarobkowe. Nie ma limitów dla Twojego indywidualnego rozwoju. Jeśli jesteś osobą otwartą na innych ludzi, uśmiechniętą i gotową na nowe doświadczenia, chcesz rozwijać się i piąć wyżej, przyłącz się już teraz! Co trzeba zrobić aby obejść cały świat dookoła? ... Trzeba oczywiście zrobić PIERWSZY KROK. Gdy już zdecydujesz się na niego - ja pomogę Ci zostać Liderem Sprzedaży w firmie AVON. Korzyści dla Ciebie : - wpisowe 0 zł, - brak kar za nieskładanie zamówień, - bezpłatna dostawa kosmetyków wprost do domu, - w każdej chwili możliwość rezygnacji bez żadnych konsekwencji! - elastyczny czas pracy, - możliwość zwrotu produktu, - składanie zamówienia przez internet, - zarobek do 40% zebranego zamówienia, - profesjonalne szkolenia kosmetyczne, - specjalne oferty dla Konsultantek ze zniżkami do 80% ! - MOŻLIWOŚĆ ROZWOJU JEST NICZYM NIEOGRANICZONA! PREZENTY: Rozpoczynając współpracę z Avon, bierzesz udział w programie Twój Pewny Start i po spełnieniu warunków przez 4 Katalogi odbierasz wspaniałe Prezenty! W najnowszym Katalogu rozpoczyna się kolejny program prezentowy.(szczegóły i ulotka z prezentami - możliwość wysłania na e-mail). W razie jakichkolwiek wątpliwości, pytań lub jeśli już jesteś pewna i chcesz dołączyć do Avon - podaję kontakt: avonpraca@op.pl Po podpisaniu umowy zawsze możesz liczyć na moją pomoc ! Na e-maile odpowiadam codziennie. Pozdrawiam, Starszy Lider Sprzedaży

Gość gość
Ja najczęściej gram w totka na LOTTOMANII i dzięki temu mogę sobie pozwolić na jakieś małe czy większe przyjemności w życiu, bo z samej pensji byłoby ciężko coś zorganizować. Zarabiam minimalną krajową, więc to oczywiste. Natomiast dzięki grze jetem w stanie uzbierać sobie nawet na całkiem przyzwoite wakacje za granicą. Za tydzień lecę na Costa Brava, dzięki pieniądzom z wygranej.