Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dolllka:)

WANIENKA PROFILOWANA ----------- OPINIE

Polecane posty

kurcze, nie mialam takiej ale mam wrazenie ze dziecko i tak bedzie zjezdzac, szczegolnie troche wieksze; musialaby sie jakas mama wypowiedziec ktora miala taka wanienke; ja moge polecic taka http://allegro.pl/wanienka-onda-evo-ok-baby-stelaz-metalowy-i1633459429.html; tylko starsza wersje bez bajerow w postaci termometra; dostalam w spadku i swietnie sie sprawdza

Gość takpozwalam12
ja miałam taki leżaczek jak to wyprofilowane i stwierdzam że już bym tego nie kupiła.syn był jak powykręcany w tym.

Gość wredna małpa27
syn ma ondę jest super :)

Gość 121333333
mam inna ale profilowaną, która bardziej blokowała dziecko, że nie zjeżdzało i ma mniejszy kąt nachylenia, jak dla mnie super szczególnie jak się kąpie samemu

ja taka mam, jak Kacper był mały ta fajnie się sprawdzała, większemu już to profilowanie tylko przeszkadzało.

Ja miałam okazję kąpać w profilowanej (na co dzień mały ma zwykłą) dziecka i tak nie zostawisz przecież, ja przynajmniej nie zostawiłabym tak jak na zdjęciu, niewygodnie jest je trzymać, a krocze dziecka opiera się na sztywnym plastiku... Ani małemu ani mi się nie podobało. A dziecko które siedzi nie chce już leżeć po skosie.

Gość u nas ta wanienka
sprawdza się rewelacyjnie. Mam ją od pierwszego dnia pobytu synka w domu do teraz, ma roczek i rośnie razem z dzieckiem, teraz wiadomo synek już siedzi, ale i tak trzeba uważać, bo jak to mówią można utopić się nawet w przysłowiowej kałuży, także nigdy nie zostawiłabym dziecka samego w takiej wanience czy bez asekuracji

Gość 3 pytania
Ja nie kupowałam żadnej. Mamy płytką profilowaną umywalkę i kładłam na nią samą gąbkę do kąpieli noworodków, także obyło się już bez wanienek i innych cudów. :)

ja kąpałam w takiej profilowanej wanience i byłam bardzo zadowolona. Uważam, że to dobry zakup. Teraz kąpię 6-miesęczną córkę w normalnej wannie ale z taką gabką-materacem i powiem, że to już jest mega wygodna sprawa ;)