Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperatka do potęgi trzeciej

Szukam pracy w Białymstoku lub okolicach! Błagam o pomoc!

Polecane posty

Witam! Piszę, bo już jestem zdesperowana! Nie mogę znaleźć w tym mieście żadnej pracy... Niedługo zacznę głodować ( a że gruba nie jestem, to będzie to szybka śmierć głodowa!). Mam 26 lat, ukończyłam studia w zakresie wychowania przedszkolnego i wczesnego wspomagania rozwoju... Mam duże doświadczenie w pracy z dziećmi w wieku 0-7 lat, również niepełnosprawnymi. Szukam pracy jakiejkolwiek, nie musi być w zawodzie! Może być też niania, żadną ofertą nie pogardzę! Błagam o POMOC!!!!!!!!!!!

może jednak ktoś mi pomoże.......

proszę...

Gość do ja pracuję
kobieto , szukaj w wiekszym miescie. W Bialym nikt nie ma kasy. Oglos sie na niania.pl czy gdzies, moze nawet ludzie szukaja niani z zamieszkaniem albo kogos, kto pojedzie z dziemcina wakacje

Gość pancia ancia
skończyłaś studia i nie wiesz gdzie wejść żeby coś znaleźć ? czego sie tam nauczyłaś? po co sie uczyłaś jak nie potrafisz znaleźć pracy i umrzesz ? są specjalne portale na takie ogłoszenia tj napisała wyżej np niania.pl z podziałem na miasta, regiony masakra

Gość hdfgvds
masz prawko ? , szukam kumatej osoby na start 2800. jak sie wkrecisz do 5k. praca roznie od 4 h dziennie do 12h dziennie ale max 16 dni w miesiacu.