Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madrietta

mam 17 lat i ... chyba problem..

Polecane posty

Gość madrietta

mam problem z jedzeniem, a raczej z psychiką. kiedys wazylam duzo za duzo bo ok 86 kg. teraz waze jakies 75 przy 172 cm wzrostu. nie wyglądam zle, kiedys nawet wstawialam tu zdjecie swoje i wszyscy twierdzili ze fajnie mi się to rozlozylo, mam biodra, talię, biust, ze gruba nie jestem.juz nie pamiętam jak schudlam, pewnie troche wyroslam. a bylo to jakos 1,5 roku temu. od tamtej pory probuje pozbyc się ostatnich jakichs 8 kg. i nie mogę. odchudzam się miesiąc, schudne 4 kg. i jem dalej. mam chyba kompulsy lekkie... dzisiaj rano elegancko porządne sniadanko, pozniej truskawki z jogurtem naturalnym, pozniej dwa ziemniaczki z warzywami na parze, pozniej szklanka fasolki po bretonsku. i pozniej sie zaczelo. mama przyniosla ciasto, zjadlam maly kawaleczek. teraz ona wyszla. a ja jem : kawalek tego ciasta, jogurtem polany tym muller z cukiereczkami, do tego czeresnie, 3 winogrona i lyzka budyniu. przeciez niektorzy by się zrzygali.. dodam ze dzisiaj troche biegalam i cwiczylam. niech mnie ktos zmotywuje, niech się ktos ze mną poodchudza, ze mną wychodzi biegac, niech mi da link do cwiczen. pomozcie...

Gość madrietta
jestem z siebie dumna. wlasnie zanioslam do lodowki ten kawalek ciasta, jem tak jak pisalam ale bez ciasta. zawsze to jakis sukces...

Gość madrietta

Gość madrietta
pomozcie :O

Gość madrietta
up

Gość zdezorwientowanaaa20
mam ten sam problem;/

Gość madrietta
i jak sobie z tym radzic kurde? :O

Gość kalipso55
Jeśli jesteś z Wrocławia, to mogę spróbować Ci pomóc. Interesuje się dietetyką i psychologią przejadania

Gość madrietta
nie jestem z wrocławia. ale moze przez internet bysmy porozmawiali?

Gość kalipso55
Jest sesja, mam dużo nauki, mogę z Tobą popisać najwcześniej pod koniec czerwca. Jeśli Cię to interesuje, to podaj maila