Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfnfkjgfnkjdg

Wiecie jaką cwaniaczkę wyczaiłam na Allegro?

Polecane posty

Gość jfnfkjgfnkjdg

Zamawia sukienki pewnej firmy (z darmową przesyłką) z zagranicznej strony, płaci za nie np 140 zł a sprzedaje za 270 albo nawet 350 :D Co więcej, jest osobą prywatną i wykorzystuje zdjęcia z tej właśnie strony. Nie jestem społeczniakiem, więc nic nie zrobię, ale nie dość, że kradnie zdjęcia to jeszcze opierdala te sukienki za takie sumy :D Lepiej też sprawdzać oficjalne strony danej marki, wówczas można kupić tanio i z darmową przesyłką, a nie przepłacać +100 zł u laski, która się reklamuje "najnowsze kolekcje markowej odzieży prosto z XXX" (a wysyła z jakiejś wsi :D)

Gość fdfdffgdf
a ty masz nasrane we lbie ze kupujesz sukienki za 200 zl :O

cofnij się do czsów komuny i nazwij ją spekulantką :D aleś amarykę odkryła

Gość jfnfkjgfnkjdg
Kto powiedział, że kupuję za 200? :classic_cool:

Gość werrv
tak sie goli frajeerow

Gość andzej a jaka powinna byc??
chodzi o ASOS...tak samo kupuja w lumpeksach i drogo sperzedaja...

Gość jfnfkjgfnkjdg
Suzie, kradzież zdjęć to już poważna sprawa

Gość Agora500
Nalezy ci się nagroda Nobla za to odkrycie WOW

Gość jezusak z uszkaami
taki biznes jest no i dobrze robi aj bym tak robial aanie nie znam angielksiego i niemeickieo wogole anwet zposlikim mam prolekbym ua co do dopeiro z nagileksim czy niemeicki .

Gość fkfgkg
ale nie kazdy ma karte kredytowa zeby zamowic w asos

Gość jfnfkjgfnkjdg
Wykorzystywanie zdjęć bez zgody autora to przestępstwo 🖐️ Pomijam już fakt opylania za niebotyczne sumy

Gość jfnfkjgfnkjdg
Z tego co widzę nie potrzeba karty kredytowej. Aha, no i laska nie ma zarejestrowanej działalności gospodarczej, tylko sprzedaje prywatnie :D

Gość fkfgkg
tam jakos dziwnie sie zamawia

Gość jfnfkjgfnkjdg
Już wiem :classic_cool: Zrobię jej konkurencję sprzedając tanio 🖐️ :D

no zdjęcia , jeszcze mogę zrozumieć że nie powinna wykorzystywać , ale cała reszta jest w porządku , jak ktoś nie umie sam sobie kupić na asos to niech przepłaca

Gość fkfgkg
to tam kazda karta pasuje czy jak????????

Gość lkdsfjds
firma ASOS udostepnia zdjecia swoim klientom.

Gość jfnfkjgfnkjdg
Ale to już jest takie na maksa perfidne, bo jak ktoś jest niekumaty to pomyśli, że ona jakoś oficjalnie rozprowadza te ciuchy w PL, a ona po prostu KRADNIE czyjąś własność, za co teoretycznie mogłaby pójść do paki. Ciekawe, czy nie zdaje sobie z tego sprawy czy po prostu się tym nie przejmuje

Gość almete
czy handel jest przestepstwem ? Autorko myslisz, ze jak kupujesz w Biedronce to oni ci wszystko taniej sprzedaja jak sami zakupili u producenta ? :-P Po prostu zal ci du-pe sciska , ze ona wpadla na pomysl a ty nie. Daj pozyc innym a i tobie bedzie sie zylo milo i przyjemnie. Rusz glowa jak zarobic, zeby sie nie narobic a poprawi ci sie humor !

Gość jfnfkjgfnkjdg
Zezwala na wykorzystywanie, serio? Czyli nie przeszkadza im to, że osoba prywatna sprzedaje ich ciuchy? No to spoko, rozkręcę biznes i zabiorę jej klientów sprzedając 50% taniej od niej :D

Gość ee ja to sie wkurzylam
ze strony asosa to tylko zamawiac i placic za przesylke- wtedy jest kurierem :P te darmowe przesylki to ida zwykla poczta, bez podpisu ani nic , wsadzi w skrzynke listonosz jak mniejsza paczka, tudziez poda do domu - a prawda taka ze co 2 paczka ginie- juz sie nasi pocztowcy wywiedzieli co to za paczki i skad :D a ze sprzedaja drozej ? niech sobie sprzedaja , madry nie kupi - jelen sie zawsze znajdzie :D

Gość jfnfkjgfnkjdg
almete, ja mam własny biznes, z tymże wszystko robię zgodnie z prawem (jestem zarejestrowana, odprowadzam podatek) i NIE KRADNĘ czyjejś własności 🖐️

Gość kolappppppppppppppppppodejodk
masz racje, najlepiej, zeby za darmo rozdala co kupila ALE JESTES GLUPIAAAAAAAAAA MASAKRA

Gość fkfgkg
powiesz mi jak sie zamawia na asos, bo od polskich oszustow na pewno nie kupie

Gość jaka masakra21413541325
jaka ty glupia jesteś, co z tego że nie ma firmy i sprzedaje jako prywatna osoba? nie musi na allegro być jako firma a może mieć zarejestrowaną działalność i odprowadzać podatki, to są dwie różne rzeczy - to po pierwsze. poz drugie jeżeli znajduje sie nabywca za nawet 500 zł to jego sprawa, moze ktoś się boi zakupić towar z anglojęzycznej strony i tak jakby płaci więcej za swoje domniemanie bezpieczeństwa, jakoby za taką usługę sprowadzenia sukienki (bo bezpiecznie czuje się kupując przez allegro, a ma w dupie czy zapłaci 200zł więcej - nie każdy sra się o taką kasę) - to jest całkowicie zgodne z prawem a ci widze żal dupe ściska i zazdrościsz lasce że jest obrotna, sama sprowadz sukienki i tez sprzedawaj a nie tracisz czas na marudzenie na kafe

Gość lkdsfjds
akurat firmie ASOS nie przeszkadza ze sprzedaje ich ciuchy ponieważ ONA MUISI JE NAJPIERW OD NICH KUPIC! logiczne.

Gość jfnfkjgfnkjdg
jaka masakra21413541325 - sprowadzam rzeczy nie od dzisiaj, ale mam podpisaną umowę i wszystko odbywa się zgodnie z prawem :)

Gość Bogatka 83
No na tym dziś polega myślenie... Kazdy może pod warunkiem że nie sprzedaje na allegro tych sukienek jako nowych bez zarejestrowanej działalności, bo tym to się U.Skarbowy interesuje. Za wykorzystywanie zdjęć jeżeli robi to bez ich zgody też może sporo zapłacić.

Gość jfnfkjgfnkjdg
"jaka ty glupia jesteś, co z tego że nie ma firmy i sprzedaje jako prywatna osoba?" Nic z tego, dopóki nie wejdzie jej na głowę skarbówka Sprzedaje jako osoba prywatna