Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfnfkjgfnkjdg

Wiecie jaką cwaniaczkę wyczaiłam na Allegro?

Polecane posty

Gość jfnfkjgfnkjdg
wkurzam się bo ja za zrobienie loda dostaję góra 20 zł ( z połykiem 25zł) i jeszcze muszę od tego podatek zapłacić, a ta cwaniaczka tyle zgarnia za te sukienki

Gość jfnfkjgfnkjdg
Bogatka, właśnie o tym mówię, ale na tym forum trzeba po prostu najechać na autora danego wątku :D

Gość almete
jfnfkjgfnkjdg - musisz sie jeszcze wiele nauczyc. Wiedz, ze sa osoby ( zwlaszcza kobiety ) ktore nie kupia taniej sukienki ! Ta dziewczyna kupuje, placi za towar i odsprzedaje po skalkulowanej przez siebie cenie. Nie nazywaj jej zlodziejka bo moze ci zrobic proces o znieslawienie :-P

Gość jfnfkjgfnkjdg
Wykorzystywanie cudzych zdjęć bez zgody autora = kradzież.

Gość lkdsfjds
przeciez pisze ze prawa autorskie posiada asos i udostepnia je swoim klientom. ladniejsze zdjecia - lepsza sprzedaz. akurat mam z ta firma troche doczynienia, ponadto z ochrona znaku towarowego rowniez wiec wiem.

Gość jfnfkjgfnkjdg
Jest napisane jeśli już 🖐️

Gość jaka masakra ze nie rozumiesz
"jaka ty glupia jesteś, co z tego że nie ma firmy i sprzedaje jako prywatna osoba?" Nic z tego, dopóki nie wejdzie jej na głowę skarbówka Sprzedaje jako osoba prywatna na allegro może być jako osoba prywatna ale od sprzedaży odprowadzać podatki itp, może nie chce swoich danych pokazywać na allegro dlatego działa jako prywatna a tak naprawde ma działalność i płaci podatki - a co to jest nielegalne?

Gość jfnfkjgfnkjdg
Mhm jasne :D

Gość ale wy jestescie glupi
ja mam działalność i sprzedaje na allegro, ale ze zwyklego - prywatnego konta, ale od sprzedazy płace podatki - może ta osoba robi tak samo? tak ciezko to pojąc

Gość lkdsfjds
tępy debilu.. czy ty nie rozumiesz sensu zdania??? wypowiadasz sie w temacie na ktory pojecia zielonego nie masz. dodatkowo poprawiasz moja gramatyke rowniez jej nie znajac. wiec napisze specjalnie dla ciebie jeszcze raz poczatek tego zdania "przeciez (JA!!!! ) pisze....

nie kazdy sprzedajacy zaklada konto firmowe bo wtedy kazdy moze zobaczyc imie i nazwisko oraz miasto wlasciciela firmy a ja np wole byc anonimowy (konkurencja nie spi)

Gość jfnfkjgfnkjdg
"Ja PISZĘ" nie "PISZE" Gdzie zgubiłaś kulturę osobistą? Jakim prawem mnie wyzywasz?

Gość jfnfkjgfnkjdg
" nie kazdy sprzedajacy zaklada konto firmowe bo wtedy kazdy moze zobaczyc imie i nazwisko oraz miasto wlasciciela firmy a ja np wole byc anonimowy (konkurencja nie spi)" Ona podała swoje IMIĘ i NAZWISKO :p Spadam, paaaa :classic_cool:

nauczylem sie tego jak jeden koles z konkurencji sledzil mnie i obserwowal bo mial moje dane firmy własnie z allegro, kupowal to samo co ja bo mnie sledzil i wiedzial gdzie kupuje towar, wiedzial jak sie nazywam wiec w hurtowni pytal co kupilem i kupowal to samo a potem na allegro robil taniej i takie same opisy itp. od tego czasu sprzedaje z prywatnego konta - tamto zawiesiłem i odprowadzam normalnie podatki ale sprzedaje z prywatnego

Gość żal mi cie
­

Gość do jfnfkjgfnkjdg
zakładajac konto firma trzeba podac regon, nip, dane i każdy moze je zobaczyć dlatego niektórzy sprzedają z prywatnego konta ale mają firmę to chyba oczywiste?

Gość autorka ma racje.
oczywiste jest to, ze ona podala swoje dane

Gość kurde ameryke odkrylas
ale cwaniaczke wyczailas buhahaha normalnie najgłupszy topic dnia :D

Gość lkdsfjds
nie wyzywam cie tylko nazywam cie po imieniu. nie staraj sie byc bardziej inteligentny niz jestes bo ci nie idzie.

Gość autorka ma racje.
lkdsfjds, sloma ci z butow wystaje ;)

Gość lkdsfjds
moze i wystaje ale zarabiam na takich ciemnych allegrowiczach dobre pieniadze :) tak to jest jak sie mysli ze jest sie najmadrzejszym.

Gość nie widze nic zlego
w lasce co sprzedaje te sukienki, jeżeli ma zarejestrowaną działalnośći odprowadza podatki to wszystko jest jak najbardziej okey więc nie wiem jak możesz ją nazwyać cwaniaczką skoro nie wiesz czy ma firmę

Gość jfnfkjgfnkjdg
ja własnie zazdroszcze ze ona sobie tak beztrosko zamawia te kiecki, nie musi robic fotek tylko je wystawia i trzepie kase, a ja 12 godzin na kasie w lidlu w pampersie a wieczorem klienci :o

Gość kngrkgfjklfgdkjlgk
tak to jest jak sie mysli ze jest sie najmadrzejszym. autorka zwrocila uwage na pewien fakt, nie rozumiem fali oburzenia? tak to jest, jak sie zydzi. :)

Gość nie rozumiem problemu000000000
nie wiem o co tu chodzi, skoro ta laska ma nabywców na te sukienki i nie wiemy czy faktycznie ma działalność czy nie to nie ma się o co czepiać, a z tego co wiem asos naprawdę pozwala udostępniać fotki swoich produktów... każdy orze jak może :D