Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moriolka87012345

cudowny zbieg okoliczności

Polecane posty

Gość moriolka87012345

Chcę się tylko pochwalić, bo jestem przeszczęśliwa. Staramy się z mężem o dziecko, dziś zrobiłam 3 testy ciążowe, wszystkie pozytywne. Poczekałam z tą nowiną, aż mąz wróci z pracy. No i przyszedł o 17, otwieram drzwi i słysze... "Jesteś w ciąży?", zatkało mnie, bo nie wiedział że bede robiła testy, nic nie mówiłam kiedy planowany okres itd, bo chciałam, żeby wszystko wyszło naturalnie, bez zbędnego wyliczania. Stoje jak wryta i pytam się, skąd wie? on mówi, że nie wie, ale jak wracal z pracy to nad naszym domem chyba z 3 min krązył bocian i tak mu się skojarzyło. heheh fajnie, nie? Dziś świętujemy :)

Gość yasminowa dziewczyna
No a mówią, że bociany nie przynoszą dzieci:) to ja juz nie wiem w co wierzyć:) gratuluję:) Zdrowia i miłości życzę

Gość eeeeeeeeeeeee tam
tylko nie swiętuj toastem, bo alkohol szkodzi

Gość fajnie...
gratujuję

Gość anexxis
ale fajnie, serio:) tylko żeby z tymi bocianami nie było prawdy, bo nade mna ostatnio latał a ja nie chcę być znowu w ciąży:/

u nas też była przygoda z bocianem. chodził u nas po działce a niedługo okazało się że jestem w ciąży :) gratuluję! :)

Gość MAGDALENA MAGDALENA !
Hehehe gratuluję :D:D Super !! Koleżanka wysłała Męża do Tesco po test ciążowy. Włożył do koszyka, podchodzi do kasy, płaci i przechodzi przez bramki a tu PIP PIP PIP. I teraz się śmieją,że to wróżba była :D Test zrobiła i dwie kreseczki były :)

ale super się złożyło:) kurcze ja mam gniazdo bocianie po drugiej stronie ulicy i często bociany przelatują nad moim domem ,ale coś jakoś nic zostawić mi nie chcą:( ale bym się cieszyła jakby się okazało ze jestem w ciąży:)

Gość fttyddtdyddydydyt
Wspaniała historyjka! Taka do opowiadania później dziecku. :)

Gość bamba ramba
U mnie bocki "wylatały" obie ciąże:-D zbieg okoliczności pewnie,ale jak je widzę to spływam zpola ich manewrów :0:0:0 ta sama parka co roku przylatuje do gniazda ulokowanegona słupie 200 metrów od mojego bloku, hehe...

Gość lady in blue.......
przysłałybyscie jakiegos bociana do mnie :) , bo ja juz staram się 2 lata...

Fajnie .... ja mialam tak ze wracalam ze sklepu i na ziemi zauwazylam smoczek dzieciecy i pomyslalam sobie jak fajnie byloby gdyby tym razem sie udalo (4 miesiac staran) Nastepnego dnia testowalam i byly II