Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miszczuniooooo

no dziewczyny pytanie mam do was

Polecane posty

Gość miszczuniooooo

jakie rozmiar wam najbardziej pasuje?? podajcie swoje preferencje, ja mam 15cm, wystarczy??i jest dosc gruby

Gość żal mi cie
:o

Gość Donata00
zależy ile masz lat dziecko

Gość miszczuniooooo
mam 24lata skarbie, takze juz nie urosnie 182cm wzrostu, 95kg wagi

Gość boooozee
no juz mnie to wkurza, z tym ze pochwa ma 6-8 cm. co z tego????? ona sie przecież rozciąga i jasne jest ze raczej zadnej nie zaspokoi 8cm fiutek, wiec ten argument jest z dupy troche :o

Gość Donata00
19 cm to przeciętna dorosłego polaka no więc licz na pasztety że któryś cię zechce

Gość miszczuniooooo
19cm heheheheehehheh ty tak na serio czy zartujesz sobie. 19cm ssrednia to moze maja czarnuchy, srednia polakow to 14-15cm

Gość boooozee
pochwa sie rozciaga i zarowno wejdzie tam i 8cm i 15 i 18cm i roznica jest jest w odczuwaniu tego rozmiaru. nie wiem bazinka po co sie produkujesz, bo ja nie twierdze inaczej niz ty i tez nie uwazam, zeby rozmiar byl wazny. niemniej jednak ten argument o 8cm pochwie jest idiotyczny, bo im wiekszy tym wieksze uczucie wypelnienia.. a ze dla jednej bedzie to przyjemniejsze, dla drugiej nieprzyjemne a jeszcze dla trzeciej nie bedzie mialo znaczenia to juz nie wnikam.

Gość boooozee
nie wiem ilu bazienka mialas facetow, ale ja mialam wielu i odczuwam róznicę jak mnie penetruje 13cm penis, a np 20cm mimo, ze moja pochwa się rozciąga :o nie twierdze ze jest to różnica w rozkoszy (bo to nie od rozmiaru zalezy) ale w odczuwaniu tego jest !