Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcello32

Czy nie majac bliskich znajomych mam szanse miec dziewczyne?

Polecane posty

Gość marcello32

bliskich tzn. na wypady na piwo ogolnie nie jestem rozmowny i towarzyski

Gość żal mi cie
:o

Gość marcello32
?????

Gość feryyy
masz szanse, tlyko ta dziewczyna musi byc tez raczej taka malomowna i niemsiala jak Ty, to moze wtedy do siebie dotrzecie ;]

Gość brrr...
wlasnie nie moze taka byc bo jak oboje beda siedziec i nic nie mowic to nuuuuddaaa a tak moze troche temat pociagnie a chlopak sie powoli rozkreci :)

Gość feryyy
no wlasciwie sa dwie opcje ale jak dziewczyna bedzie rozgadana i rozrywkowa, to bedzie sie z nim nudzic i uzna go za malo interesujacego ciezka sprawa

Gość brrr...
hmm... moze niech opowie cos o sobie wiecej :)

sam doswiadczyłem tego ze dziewczyna po prostu nudziła sie przy mnie a jest bardzo rozrywkowa wiec chyba ta opcja odpada

Gość brrr...
bez znajomych da sie znalesc dziewcyzne ale trzeba ja najpierw wyrwac a jak ty taki niesmialy to ja nie wiem

Gość brrr...
to moze tez zalezy od tego jak ona bedzie zaangazowana .. nie mozna generalizowac niektore dziewczyny ( nawet te rozrywkowe i wygadane) lubia takich nie poradnych misiow he :)

Gość feryyy
jak oboje beda zamknieci i zaczna o tym rozmawiac i probowac wspolnie z tym walczyc to moze to sprawi, ze zbiza sie do siebie, takie wpolne pokonywanie swoich slabosci :D ?

Gość brrr...
moze tak moze siak nie wiemy i sie nie dowiemy bo kazdy jest inny i kazda para potrzebuje czegos innego :)

Gość feryyy
no dokladnie czasami samo z siebie wychodzi poznanie kogos, nie trzeba wcale polowac, ,,wyrywac" jak wy to mowicie cierpliwosci ;)

jedna z rozmów na gg z dziewczyna ona - "nudzi mi sie" ja - "to spotkajmy sie, zobacze tylko czy mam wypłate, chwila prawdy" ona - "no mielismy na zakupy jechac" ja - "ale nie masz dzisiaj planów?" ona - "nie" ja - "oj nici z zakupów, jeszcze wpływów nie mam i kase dopiero bede miał w pon ale spotkac sie mozna : )" ona - "no i co chcesz robic?" ja - "a co mozemy : )?" ona - "na pewno nic wiec wole w domu spac bo zmeczona jestem"

Cholera... wiem!!! Prawiczki, Sosss nie wiem czy ty też, ale możesz się przyłączyć! Spotkajmy się wszyscy kiedyś gdzieś i idźmy do burdelu na dziwki! Może jakąś zniżkę dostaniemy jak nas tylu przyjdzie prawiczków?

Gość feryyy
nie chce oceniac tej dizewczyny, bo jej nie znam, aleee.. na pierwszy rzut oka to materialistka, ktora wykorzystuje Cie

ale zakupy to ja sobie miałem robic, jej co najwyzej na pizze zaprosic, bardziej chodzi o to ze jesli nie ma konkretnych celów to zwykłe spotkanie na pogawedke jest dla niej nudne i chyba dla kazdej nastepnej tak bedzie ... gadki nie mam wiec taki marny los...

Gość feryyy
a to przepraszam, zle zrozumialam :D ja tez nie mam gadki ;/ szczegolnie jak sie spinam, gdy chce, zeby dobrze wyszlo... przy przyjaciolach to normalnie na luzie jest OKI :D no coz...

ale ja jestem luzny : ( mało gadałem juz od małego, nie mam problemow ze stresem czy czyms, jestem odwazny tylko mam taki charakter

Gość brrr...
to moze jakies sobie opcjonalne tematy warto wczesniej przygotowac a jak sie juz jakis wspolny znajdzie to samo poleci, no ale wiodoma tez trzeb trafic na pokrewna dusze nic na sile jak sie nie klei .. i moze zawsze miec w zanadrzu jakis pomysl na spedzanie wspolnego czasu najlepiej z 3 jakby pierwszy sie nie spodobal :) zawsze mozna isc do kina za duzo sie nie nagadasz a po filmie jest o czym gadac

Gość feryyy
ja tez jakiegos mega slowotoku nigdy nie lapie...

Gość brrr...
to moze sie umowcie hihi

Gość feryyy
tak tez robilam, ze sobie wymyslalam przed spotkaniem (szczegolnie pierwszym) jakie tematy porusze, o co spytam i w sumie dzialalo.. ale ostatecznie nie wypalilo oczywiscie.. ;(

Gość feryyy
to moze kiedys jakas dziewcyzna zdola Cie troszke rozkrecic ;]

Gość brrr...
bez kasy tez sie da ale tu juz trzeba kreatywne myslenie wlaczyc :)) latwiej jak sie kjuz cos wie o tej osobie co lubi czego nie ... mysle ze najlepiej w tych tematach na poczatku najwiecej wypytywac potem latwiej zaproponowac cos na co dana osoba bedzie miala ochote :) a moze naprawde jest zmeczona a na zakupy chciala isc bo np wczesniej obiecala tylko dlatego