Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie stac mnie na bielizne

Nie stać mnie na ładną ,seksowną bieliznę . Chodzę w szmatach z marketu ;(

Polecane posty

Gość nie stac mnie na bielizne

a na fotkach w necie widze dziewczyny w super biustonoszach znanych firm,sliczne majteczki ,stringi a ja ? Kupuje w Realu albo innym markecie bo mnie nie stac :(

Gość gaciamitooo
no i co z tego? ja mam całkiem dobrą bieliznę ale nie jest w ogóle seksowna, noszę przeważnie majty nigdy stringi, staniki cięzko mi dobrać ale co z tego skoro mam ładne ciało , Ty pewnie też jestes mloda i masz ładne....myslisz że facet woli oglądać kaszalota w koronkach czy super laske w byle czym ? bo ja myślę że to drugie :)

Gość filicja wrcłw
ja staniki kupuje na bazarze za 10zł majtki w marketach po 3-4zł

Gość łooooooooooooo
ja tez kupuje za pare groszy ,czasami mama przyniesie sporo bielizny z hurtowni za pol-darmo :P Po co mi metka Victoria Secret , intimissimi czy inna calzedonia ? :D

Gość eeeeeeeeeeeee tam
nasze babcie nosiły halki i obrzydliwe gacie do kolan, a faceci spiewali im serenady za oknem. ta cała bielizna to sciema

Kiedy rozbieram kobiete, to nie patrze na to skad ma bielizne, tylko jak doprowadzic do jej rozkwitu i eksplozji w moich ramionach. Mysle ze wiekszosc facetow ma podobnie, wiec sie tym nie przejmuj. Chodzi przeciez o Ciebie, a nie o to skad masz bielizne :)

Gość paskuda26
to kupuj na przecenach. dobry stanik to podstawa, ja w tym roku rzucilam sie na staniki esotiq, mieli super przeceny, kupilam 4 czy 5 stanikow, zaden nie kosztowal wiecej niz 19 zl. bardzo wygodne i naprawde dobrej jakosci. lubie tez bielizne z reserved, bo maja ladne wzory i trafiam z rozmiarem ;)

Gość dfdsffsfdss
pierdolenie o szopenie... dobra bielizna nie jest droga w dzisiejszych czasach a jak cię nie stać na taką to idż do pracy to sobie taką kupisz. ja pierdolę, ale macie problemy...

Gość cosniehalo?!
a pod ,,szmatami ,,nie masz ,,bielizny,,? bielizna wmarkecie kosztuje mniej niz ,,szmaty,,!?

Gość gość
wystarczy znalezc miejsce z towarem wysokiej jakosci oraz z niskimi cenami jednoczesnie, polecam Ci www.anstel.pl