Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgtyjb7ihu453

Mam ogromne powodzenie wśród mężczyzn,dlatego tak trudno rozpoznac prawdziwe

Polecane posty

Gość rgtyjb7ihu453

uczucie

Gość jak to co
znam ten bol ale i tak zostaniesz zaraz zostaniesz zbluzgana

Gość Rockstar1
beatka ze wsi = nowa Jennifer1987 😭

Gość rgtyjb7ihu453
jeden szkopuł, nie jestem kobietą :p

Gość Rockstar1
zatkalo mnie :classic_cool:

Pewnie nawet gdyby to bylo szczere uczucie, to trzymajac w reku szklo powiekszajace i tak bys go nie rozpoznala, bo za bardzo chcesz wszystko miec pod kontrola. A wiadomo, kiedy na sile probujemy cos dostrzec, w Twoim wypadku, zwatpienie, czy brak uczucia, to i tak to znajdziemy, w najmniejszym, czasem i nieistotnym szczegole.

To jest problem...wiem bo sama to przeszlam! Moje rady...nie manipuluj facetami, badz szczera, nie ciagnij kilku srok za ogon, nie podniecaj sie na kazdy komplement od nieznanaego faceta, Podchodz do tego wszystkiego z dystansem bo nawet nie wiesz w jakie pulapki mozesz wpasc. Ja to przeszlam az w koncu zrozumiam, ze nie potrzebuje zeby mnie tabun facetow dowartosciowywal. Odcielam sie od tego mentalnie i sie skonczylo.

To jest problem...wiem bo sama to przeszlam! Moje rady...nie manipuluj facetami, badz szczera, nie ciagnij kilku srok za ogon, nie podniecaj sie na kazdy komplement od nieznanaego faceta, Podchodz do tego wszystkiego z dystansem bo nawet nie wiesz w jakie pulapki mozesz wpasc. Ja to przeszlam az w koncu zrozumiam, ze nie potrzebuje zeby mnie tabun facetow dowartosciowywal. Odcielam sie od tego mentalnie i sie skonczylo.