Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila połamaniec

Przez głupotę złamał mi rękę, a teraz przeprasza:(

Polecane posty

Gość Kamila połamaniec

Byliśmy wczoraj u jego kolegi na działce, wszyscy mieli dobre humory i w pewnym momencie jak przechodziłam koło niego podstawił mi nogę. ja się przewócilam, strasznie bolała mnie ręka. jego siostra zawiozła nas na pogotowie. złamana :( dokladnie kosc promieniowa. założyli mi gips. jestem na niego wsciekła. przepraszał mnie tysiąc razy, mówi ze chciał zażartowac, ale nie zdążył mnie przytrzymac. mimo wszystko jestem ogromnie zła i mam żal bo załatwił mi wakacje i w ogóle po co podstawił mi tą noge. wybaczyłybyście?

Gość żaI mi cie
:o

Cholera, no zdarza się. Tak się kończą głupie żarty. Nie powinien w ogóle podstawiać nogi, ale spójrzmy prawdzie w oczy - nie chciał przecież, żeby tak się to skończyło. Na pewno jest mu głupio niezmiernie... I przeprasza, a to ważne. Myślę, że wieczny foch to nie jest dobry pomysł. A na pewno oduczy go to robienia głupich żartów.

Gość umpa lumpa
w sumie nie planowal zlamac ci reki, wiec co zrobic? Wybaczyc. Szkoda zycia na obrazanie sie, zwlaszcza, ze przepraszal juz wielokrotnie. Jesli masz ochote, to na pewien czas ogranicz kontakty, zeby ochlonac, ale daj mu do zrozumienia, ze wybaczylas.