Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kg22

Czy to prawda ze dziadkowie nienawidza nieslubnych wnukow ktore urodzi im corka?

Polecane posty

Jesli kobieta ma 25 lat i jest w ciazy a facet kopnal ja w dupe to prawda ze jej rodzice beda nienawidzili jej dziecka ktore ona urodzi i wola zeby usunela. Natomiast jesli ich syn zostanie ojcem nieslubnego dzieciaka bo zrobi dzieciaka jakiejs pannie to bedze ich rozpierala duma?

Gość piękne imię
z tą dumą to przesada ..ale coś w tym jest

szczegolnie tatus bedzie dumny z syna a corki i jej dziecka "bekarta" bedzie sie wstydzil.

No to chyba oczywiste że dziewczyna z dzieckiem zawsze będzie gorzej traktowana przez rodziców a z jej dzieciakiem nie będą chcieli miec nic wspólnego ani jak ten dzieciak będzie mały ani jak już będzie nastolatkiem czy dorosły. Natomiast jeśli chodzi o nieślubne dziecko syna to rodzice będą zabiegali o kontakt.

Gość I . . . . . .
to skoro rodzice będą zabiegać o dziecko syna, to teściowe będą zabiegać o dziecko dziewczyny. proste

Nie oszukujmy się, to jest całkowita prawda. Może nieślubne dziecko córki nie jest tak wielkim wstydem dla matki jak dla ojca, który nie jest w stanie się pogodzic ani zaakceptowac wnuka bękarta. Co innego gdy syn zrobi dziecko jakiejś dziewczynie i je uzna, wtedy rozpiera ojca duma. I to wcale nie jest głupota.

Gość pierdoly
jestem nieslubna wnuczka i kochaja mnie bardzo

Pewnie Twoi dziadkowie to ludzie, którzy wybaczyli Ci to co zrobiłaś ich córce ale w większości przypadków prawda jest zupełnie inna. Jeśli komuś córka urodzi nieślubne dziecko to dziadkowie nie za bardzo je lubią, zwłaszcza jak corce urodzi sie chlopiec.

Gość pierdoly
moj dzaidek dopoki zyl, okazywal mi milosc :) Bardzo go kocham, nie zyje, ale nie lubie tak o nim mowic..

Pewnie dlatego że byłaś dziewczyną to łatwiej zapomniał o tym że Twoja córka dzięki Tobie została samotną matką.

Gość pierdoly
nic nie zrobilam ich corce... Po prostu mama byla z kims innym, okazalo sie ze facet jest nie teges, bo zaczal ja bic, odeszla i spotkala mojego prawdziwe tata.

Ale gdybyś była chłopcem to nie wiadomo czy moglabyc liczyc na jego akceptacje.

I jeszcze dodam jedno: Im rodzice są bardziej bogaci , tym bardziej namawiają córkę na usunięcie nieślubnego dziecka.

Gość staszkaAvi
Tutaj też sie przniosłaś? Ja jebie idź już spać dziewucho!

Gość czasami prawda
:( ale nie zawsze

Gość blamblebli
kg22 ogarnij sie :/

Gość zal mi cie
;/