Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kg22

Czy to prawda ze dziadkowie nienawidza nieslubnych wnukow ktore urodzi im corka?

Polecane posty

Jesli kobieta ma 25 lat i jest w ciazy a facet kopnal ja w d**e to prawda ze jej rodzice beda nienawidzili jej dziecka ktore ona urodzi i wola zeby usunela. Natomiast jesli ich syn zostanie ojcem nieslubnego dzieciaka bo zrobi dzieciaka jakiejs pannie to bedze ich rozpierala duma?(szczegolnie tatus bedzie dumny z syna a corki i jej dziecka "bekarta" bedzie sie wstydzil.

Gość milki neste
tak to prawda

Gość milki neste
aczkolwiek mam kolezanke ktora urodzila w wieku 18 lat i nie jest z chlopakiem swoim a mimo to jej ojciec nie traktuje wnuczki tak pomaga jej popilnuje

Gość milki neste
zreszta babcia tez dumna

No to chyba oczywiste że dziewczyna z dzieckiem zawsze będzie gorzej traktowana przez rodziców a z jej dzieciakiem nie będą chcieli miec nic wspólnego ani jak ten dzieciak będzie mały ani jak już będzie nastolatkiem czy dorosły. Natomiast jeśli chodzi o nieślubne dziecko syna to rodzice będą zabiegali o kontakt.

Gość staszkaAvi
Jakieś dziwne stereotypy tworzycie dziewuszki. Gdzie Wy żyjecie w średniowieczku, czy na jakieś wsi gdzie psy dupami szczekają? Tamte czasy juz mineły. Helloooooł Witam Was w rzeczywistości.

Nie oszukujmy się, to jest całkowita prawda. Może nieślubne dziecko córki nie jest tak wielkim wstydem dla matki jak dla ojca, który nie jest w stanie się pogodzic ani zaakceptowac wnuka bękarta. Co innego gdy syn zrobi dziecko jakiejś dziewczynie i je uzna, wtedy rozpiera ojca duma.

Gość fcervbghbnt
to nie jest prawda a na jakiej podstawie twierdzicie że to prawda?? Na sobie to widzicie czy"na kims" Ja jestem nieślubną młodą matką mam sliczną córeczkę idziadkowie są w niej ZAKOCHANI

w większości przypadków prawda jest zupełnie inna. Jeśli komuś córka urodzi nieślubne dziecko to dziadkowie nie za bardzo je lubią, zwłaszcza jak corce urodzi sie chlopiec.

Gość staszkaAvi
kg22 masz zapewne nieślubnego syna i ojciec nazywa go bękartem, gdzie ty żyjesz w zaścianku?

Gość OneTwo
Jak komuś się nie to podoba, to może walczyć z wiatrakami. Biegu rzeki jednak nie zawróci.

Gość umre ze smiechu
jakie zacofanie

Ja nie mam dzieci a moi rodzice obie nie żyją ale byli bardzo konserwatywni. Umarli w wieku 14 lat i ja trafiłam do domu dziecka bo nie miałam żadnej innej rodziny, ale oglądał ktoś z was chociażby telenowele prawo do narodzin?

Gość staszkaAvi
kg22 czy z Tobą wszystko jest w porządku?

Gość staszkaAvi
A nie zauważyłaś że to się dzieje w Meksyku a my żyjemy w Polsce

Gość fcervbghbnt
Ale życie to nie telenowela. Chociażby taka moda na sukces :D:D możemy ją porównać do prawdziwego życia gdzie matka sypia z synem a syn zdradza jąz jej własną córką?? :D Oj tutaj mogły bysmy podebatować iz mam wiele koleanek NIEŚLUBNYCH które mają dzieci i ich dzieci przez dziadków również są uwielbiane a uwierz jest ich na prawde sporo. Jestem osobą która młodo urodziła dziecko . Mam 19 lat i 11 miesięczną córeczkę. 4 koleżanki z klasy i 6 koleżanek ze szkoły urodziło w tamtym roku dzieci. Żadna z nich nie ma ślubu . Dziadkowie kochają wnuków

Gość don pepe
Podupczona dziwa :D:D:D:D

No właśnie a w Polsce bękarty mają jeszcze gorzej. Tamta telenowela była w latach 50tych i w Meksyku napewno się wiel zmieniło, natomiast w Polsce dalej jest zaścianek.

Gość fcervbghbnt
kg22 "Ideą tej historii jest los nieślubnych dzieci które w TAMTYCH LATACH w krajach chrześcijańskiej Ameryki Łacińskiej były potępione" - telenowela ta została wyprodukowana w 1981 ... ?? Mamy rok 2011 Czy sie mylę??

Gość fcervbghbnt
Powiedz mi na jakiej podstawie tak sądzisz??

Ale w Polsce nie wiele się zmienilo, zascianek pozostal taki sam. Kobiety nie maja dostepu do antykoncepcji, aborcji ale pomijam juz to, a wiekszosc ludzi uwaza nieslubne dzieci za wnuki i to jest bardzo duzy cios dla rodzicow dziewczyny

Gość fcervbghbnt
Ty coś paliłaś?? Ja w ogóle nie rozumiem niektórych zdań które piszesz?? "a wiekszosc ludzi uwaza nieslubne dzieci za wnuki i to jest bardzo duzy cios dla rodzicow dziewczyny "

Gość fcervbghbnt
Nie chcę Cie tu obrazać ale piszesz od rzeczy...:D To tak samo jak ja bym napisała stwierdzenie " Wszystkie młode mati porzucają swoje nowo narodzone dzieci " Dlaczego tak twierdzę?? - aaa bo słyszałam o jednym , dwóch takich przypadkach...PATOLOGIA PATOLOGICZNI dziadkowie odrzucają nic niewinne dziecko. Z reszta takich przypadków jest mało. Może i się zdarzają ale raczej w mniejszości przypadków.

I jeszcze dodam jedno: Im rodzice są bardziej bogaci , tym bardziej namawiają córkę na usunięcie nieślubnego dziecka.

Gość fcervbghbnt
Coś mi się wydaje, że opisujesz swój przypadek.

Gość staszkaAvi
Jesteś psycholem!!!!!

Nie, prawie w każdej telenoweli widzę podobnę przypadki! Prawo do narodzin to główna telenowela, jeszcze był podobny przypadek w córce ogrodnika.

Gość fcervbghbnt
Oj :D:D Gdyby opierać swoje życie na telenowelach :D:D:D Nie pogadamy bo żyjesz w swoim telewizyjnym świecie