Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaa.a.

Co ja mam robić :/

Polecane posty

Gość kasiaaa.a.

Facet mnie olewa, 7 lat temu taki zakochany a dziś nie chce mnie nawet przelecieć, dziś siadłam na nim w sukience, nie miałam majtek myślałam że go to podnieci chciałam się z nim kochać a on tylko sie głupio uśmiechnął i zachowywał się jak dziecko, zacząl mnie szczypać w końcu tak mocno uderzył w ramie niby dla zabawy że mi sie odechciało. Cały czas zamyślony, nie wykazuje inicjatywy w niczym, bez przerwy zajmuje go praca a mnie zaczął traktować jak sprzątaczkę i kucharkę.On pracuje na uczelni od 4 lat jestem pewna że poznał jaką młoda dziewczynę któa zawróciła mu w głowie, tak mi z tym źle:/ Mam 28 lat potrzebuję czułości chce wiedzieć że ktoś mnie chce pożąda, że ktoś za mną tęskni i mnie pragnie. Nie wiem jak skonczyc te związek, albo jak go ożywić, nie mam już na to recepty :/

Gość piękne imię
to chyba koniec :/

Gość kasiaaa.a.
nie wiem jak to skończyć :/ mówię mu że może czas się rozstać on nic nie mówi, tylko twierdzi że mnie kocha, no i tak się z nim gada :/ Może kocha jak przyjaciela ale wiem że to już chyba nie miłość.

Gość pan z tornaro
facet zawsze poleci na lepszą młodsza i zgrabniejszą takie jest życie, szukaj innego bo inną juz sobie znalazł