Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fififufika

Czy Kobieta RYBYpasuje z facetem BLIŹNIĘTA??????????????????

Polecane posty

Gość fififufika

co myślicie?

Gość OneTwo
Logicznie, opierając się na symbolach. Dwie ryby, dla dwóch bliźniaków. Każdy będzie syty. Co do pozostałych rzeczy, to chyba musisz powróżyć sobie z fusów, z rąk i nóg, czy czego tam jeszcze.

Gość fififufika
hehehehe, moze cos w tym jest faktycznie, bo u mnie jak jedna ryba szczesliwa to druga marudzi i tak w kolko...

Gość na pewno nie
nie bedzie Ci sie podobac jego zmienny charakter oraz sklonnosc do imprezowania. poza tym mozesz sie obawiac, bo czesto blizniacy to kobieciarze

Gość dfdsffsfdss
qrwa, przecież to tylko znaki zodiaku, symbole! one nie mają nic do rzeczy. na świecie żyje miliony szczęśliwych par będących w różnych kombinacjach znaków zodiaku i tyle samo nieszczęśliwych par w takich samych kombinacjach bo znak zodiaku nie ma nic do rzeczy jeśli chodzi o człowieka. kto wierzy w takie bzdury i kto szuka partnera urodzonego w tym a nie tamtym miesiącu?! no ludzie... bzdury, głupoty wam w głowach a mamy XXI wiek już.

bylam w takiej formacji, i tak jak nie wierze w horoskopy - to z tym blizniakiem sie zgadza kobieciarz, lubil imprezowac

Gość fififufika
kobieciarz to na pewno jest i chyba taki co to sie nigdzie na dluzej nie zatrzyma, a ja lubie takich misiow co sie przytulaja i lubia glaskac caly czas... chociaz to faktycznie cholera wie... bylam w sumie juz ze wszystkimi w zwiazkach z calego zodiaku oprocz wlasnie blizniat. z kazdym mi nie wyszlo wiec moze to blizniak jest mi pisany:D

Gość gwoli wyjasnienia...
nie pasuje! ryba i koziorozec na przyklad pasuja natomiast blizniak pasuje na przyklad do wagii

Gość fififufika
chodzilam z koziorozcem i zle bylo, on byl taki powazny i sflaczaly, bylismy niczym ,,serce i rozum" z reklamy tp,on byl rozum;/// zawsze zrzedzil