Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

blowwwww!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

taaaaaaaak koorwa a przesiadujesz tutaj całymi dniami.. i nocami. nie pierdol ,ze Ci nie zalezy na tym forum . 🖐️ tak egzamin z teorii sztuki..ale ni chooja nic nie umiem. :(

Gość skad ja to znam!!!
zapewne Kulturoznawstwo! Albo Historie Sztuki

idź stąd koorwa,nie będę się powtarzać 🖐️ Co Ty myślisz,że nie mam co robić tylko teraz rozgrzebywać ponad 2000 tysiące Twoich postów? :O no chyba Cię jebło .

nie żadne kulturoznawstwo :) Studiuję grafikę,no ale bardziej ''studiuję'' opuściłam większość wykładów i w ogóle zjebane to,to..

noxelia jakich Ty masz znajomych powiedz? Trollujesz na forum, wyciagasz wszystkie brudy ze swojego życia...nie ma dnia żebym Cię tutaj nie widziała.Po jaką choler tutaj teraz przylazłaś?Zawsze sie wpiertalasz tam gdzie Cie nie chcą?:O 🖐️

Gość skad ja to znam!!!
a jakie noxelia brudy wyciagnela ze swojego zycia? :D jestem ciekawa ;)

no jeżeli dla Ciebie przymrUżeniem oka jest to,że większość ludzi zna Twoje całe życie to ok NIEPOPRAWNA dziewczynko..

Skończyłam szkołę i skończyły się znajomości, nie umiem ich utrzymywać szczególnie będąc w zupełnie innym mieście :( Zresztą, zbyt często czułam się samotna wśród ludzi Blow, ale nie zawalisz?

Tak,myslisz,ze mozesz ludzi w chooja robić. Nawyzywasz,napisze głupot,pozmyślasz a jak sie zaczynasz gubić w zeznaniach to piszesz,ze ktoś Ci sie włamał na konto a później znowu to samo. Idź stąd bo nie chce mi sie tracić mojego cennego czasu na Twoją osobę , żegnam 🖐️ Niedziel - znajomi to nie problem,raz są ,później ich nie ma ... :O 🖐️

Ja w sumie znajomych mam,nie mogę narzekać na samotność ale kurcze i tak mi czegoś brakuje,całe zycie błądzę jak taki debil...:(

nie no idę bo ten mapet mnie wkurza :D żegnam Was 🌼 🖐️ niedzielku - fajna muzyka;)

Ja właśnie nie umiem przebywać z ludźmi gdy czuję, że czegoś mi brakuje, nie potrafię się zmuszać i udawać, że jest świetnie. Dlatego szybko znikają. Mam tylko kilka zaufanych osób. I one nawet się między sobą nie znają.