Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

blowwwww!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Łatwiej? Polemizował bym czy da się wygrać z własną naturą, ze sobą samym. Bo ja nawet te próby zmiany tego muszę robić wbrew sobie. A w Tobie jednak jest jakieś "drugie ja" które może Ci pomóc w zmianach.

Pomorze, e to Wy tam jeszcze normalni, z różnych części Polski osadnicy... więc nie wszystko stracone, może jest jeszcze szansa że się normalnie mówić nauczysz :D Ale mam ciotkę która jest rodowitą Wielkopolanką, to dopiero jest... nie dość że mówić nie umie to jeszcze ten pruski dryl :D

Zależy jak na to patrzeć, z jednej strony oczywiście masz racje, ale z drugiej skrzywdzone dziecko dostaje fajny pakiecik. I osoba starająca sie myśleć logicznie, czyli mła, widzi, że jego zachowania są logiczne i racjonalne, oparte na doświadczeniu. A ciężko jest wyperswadować sobie zachowania pomagające zapewnić sobie bezpieczeństwo. Z irracjonalnością czasami łatwiej walczyć.

oo kulturka też pomorze :) 🖐️ Wiecie co to jest straszne,weszłam zobaczyć autobus a znalazłam się na kafeeełe :( 😭 Miłego dnia życzę :)

Gość IMO13831
Jezu! Ludzie! 'Sen' - mówi Wam coś to słowo? :D

Gość IMO13831
Psik! Wstrętne futrzaki.

Gość zabunia2208
Niedawno rozwiązałam test na stronce, która poda ci datę śmierci. Podali mi, że umrę w późnej starości. Jeżeli też jesteś ciekawy kiedy umrzesz wejdź na stronkę i rozwiąż test http://smierc.org . Nawet jak nie wierzysz to co Ci szkodzi spróbować.

Gość zabunia2208
Niedawno rozwiązałam test na stronce, która poda ci datę śmierci. Podali mi, że umrę w późnej starości. Jeżeli też jesteś ciekawy kiedy umrzesz wejdź na stronkę i rozwiąż test http://smierc.org . Nawet jak nie wierzysz to co Ci szkodzi spróbować.