Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 odrzuuuuuuucona__

Czuj臋 si臋 odrzucona przez mojego faceta

Polecane posty

Go艣膰 sabka1111111
4,5 roku:( Fajnie to napisa艂a艣:) Ale je艣li si臋 nie da go wychowa膰?:( Rany:( boj臋 si臋:(:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 MArika 22 :)
To jest prawda co napisalam...spytaj innych kobiet ktore sa w dluzszych zwiazkach. Zawsze tak bylo, jest i bedzie. Co do wychowania... wiesz... jest troche inaczej jak z kims mieszkasz. I wiem ze bedzie ciezko sprobowac go nastawic na inne tory ale naprawde warto sprobowa膰 . Zreszta ktos kiedys mi powiedzial ze ja za bardzo idealistyczne mam zapatrywanie na zwiazki. A tak naprawde nie ma idelanych zwiazkow . JEsli tego nie zmienie, tych wymagan odn to faceta to nigdy nie bede szczesliwa w zadnym zwiazku. zaden facet nie bedzie cal;e zycie latal za toba i byl na twoje skinienie palca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sabka1111111
Marika ja wiem, 偶e nie b臋dzie, nawet tego nie oczekuje. Ale wiesz... on nie chce przyjechac, szkoda mu 5 z艂 na kart臋... juz od tygodnia prawie... To sa rzeczy kt贸re moge wymieni膰 teraz, a ile jest innych...:( Ja to odbieram jako lekcewa偶enie:( Bo taka jest prawda. Jesli komu艣 zale偶y to po 20 latach wyda 5 z艂 na pakiet sms贸w...:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sabka1111111
Te smsy to jest g艂upota, ja wiem. Bo wygl膮da jakbym sie tego czepiala... Ale oo takie g艂upoty w艂a艣nie chodzi, od drobiazgg贸w sie zaczyna:( A tylko ptrze膰 nie b臋dzie przychodzi艂 na um贸wione spotkania itd. No nie wiem co mam zrobi膰:(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patrz膮ca z boku
Sabka powiem Ci tak: pr臋dzej czy pozniej to Ty si臋 zadr臋czysz tym,ze Ci go brakuje,ze jego nie ma,ze t臋sknisz itp. Wiem,ze twoj facet jest nerwowy ale jesli jedziesz teraz do domu to spotkaj sie z nim i pogadaj szczerze, powiedz mu to wszystko co tu piszesz,ze Ci go brakuje,ze odbierasz to wszystko jako lekcewazenie,ze chcialabys zeby wydal choc 5 z艂 na smsy do Ciebie itp. Oczywiscie to wszystko bardzo spokojnie i 艂agodnie ale stanowczo. Bo inaczej to Ty siebie sama zam臋czysz:*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patrz膮ca z boku
Skoro Ty na to wszystko mu pozwalasz to facet odbiera to tak,ze jest dobrze i nic nie musi w swoim zachowaniu zmieniac

Udost臋pnij ten post

Sabka a moze to tylko te glupoty? zeby robil naprawde cos gorszego np. wystawial Cie , to ok. Ale nie mysl negatywnie bo sie zadreczasz . Mysl pozytywnie bo sama sciagasz na siebie problemy. Nie slyszalas o sile podswiadomosci? wiem z wlasnego doswiadczenia ze to duzo daje . choc majac problemy ze swoim niezastosowalam sie do tego i czesto myslalam pesymistycznie :O

Udost臋pnij ten post

patrzaca z boku ma racj臋 . najpierw pogadaj , jesli nie pomoze to ja ci wczoraj radzilysmy, wylacz swoj pakiet i huk. wkoncu bedzie musial sie z toba jakos kontaktowac,prawda?czasem faceta trzeba zmusci do dzialania poprzez takie chwyty .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patrz膮ca z boku
Dla mnie wogole jest to nienormalne,ze wy si臋 tak d艂ugo, bardzo d艂ugo nie widzieliscie. Po takim czasie to on powinien z wywieszonym j臋zorem jechac do Ciebie wyt臋skniony na hulajnodze! Naprawde powinien zrobic wszystko,zeby si臋 z Tob膮 zobaczyc. A on mam wrazenie,ze robi tak jak mu wygodniej dlatego liczy na to,ze Ty przyjedziesz do niego:*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sabka1111111
Dziewczyny, macie racj臋. Pogadam z nim jak pojad臋:( Ale co ja mam zrobi膰, 偶eby sie tak nie zadr臋cza膰:( Cholera, ju藕 by艂o dobrze, a teraz znowu:*( Nie no, masakra:*(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sabka1111111
Chyba pojd臋 spa膰:( Rano wstan臋 i spojrz臋 na to inaczej:) No, ale egzamin zda艂am a on sie nawet nie zapyta艂...:( Eh, nawet si臋 nie odezwa艂:( Chyba umr臋 zanim on co艣 zrobi:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sabka1111111
Id臋 spa膰, bo padam z n贸g. Rano wstan臋 i przert艂umacz臋 sobie to na m贸j m膮dry rozum:D Dzi艣 nie ma sensu sie tu nad sob膮 uzala膰:) Dzi臋ki dziewczyny za rady:* Dobranoc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patrz膮ca z boku
Jak z nim pogadasz to zobaczysz,ze Ci ulzy,bo b臋dziesz wiedzia艂a na czym stoisz:) A jesli z nim nie pogadasz to b臋dziesz si臋 zadr臋czac i wiecznie myslec a moze zadzwoni albo napisze a moze si臋 zmieni itp:* b臋dzie dobrze tylko musisz mu powiedziec,ze tak Ci jest zle i nie chcesz zeby tak by艂o,ze musi on cos zmienic jesli mu zalezy:*:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sabka1111111
Patrz膮ca z boku dzi臋ki:) Mariika tobie te偶 dzi臋kuj臋:) Podnios艂yscie mnie na duchu:) Tak zrobi臋 w艂asnie. Pogadam z nim i mu powiem spokojnie, 偶e mi 藕le jest. Tak jak mowiecie - je艣li mu zale偶y to sobie we藕mie to do serca i b臋dzie chcial dla mnie dobrze:) A je艣li nie... to niech spada na bambus:) Nie wiem co ja bym bez was zrobi艂a:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odrzuuuuuuucona__
Dziewczyny.. Mo偶e macie racj臋, ale nie zgadzam si臋 z Wami do ko艅ca.. Wida膰, 偶e facetowi ruszy膰 si臋 nie chce a Sabka ma jeszcze si臋 narzuca膰 rozmow膮.. on potraktuje to tak, jak z tymi telefonami. Jak Sabka zaczyna艂a dzwoni膰 to on nie odbiera艂, nie dzwoni艂, cho膰 m贸wi艂, 偶e zadzwoni. Mam wra偶enie, 偶e jak Sabka zacznie rozmow臋 on powie, 偶e nie widzi problemu i tylko si臋 pok艂贸c膮 i nic z tego nie wyniknie - bo facet poczuje, 偶e Sabka mu si臋 narzuca - wg niego, bo oczywi艣cie si臋 nie narzuca.. Nie widzieli si臋 2 miesi膮ce... Ale z drugiej strony skoro tyle si臋 nie widzieli艣cie a on nie pa艂a wielk膮 ch臋ci膮 do spotkania to mo偶e faktycznie czas wyja艣ni膰 sobie wszystko..

Udost臋pnij ten post

Odrzucona-> napisalam odrazu ze rozmowa watpie zeby pomogla ,jak napisalas,on nie zrozumie tego... powie ze przesadza . juz wczoraj napisalam zeby sabka wylaczyla pakiet. Tym sposobem ma go "zmusic" zeby sam zaczal ladowac ten cholerny telefon a nie liczyc na nia.

Udost臋pnij ten post

Ale jesli czuje ze musi pogadac to niech pogada na poczatku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odrzuuuuuuucona__
Jak Sabka chce pogada膰 to niech spr贸buje.. Chocia偶 b臋dzie jej jeszcze bardziej przykro pewnie.. Ale mo偶e si臋 mylimy i b臋dzie dobrze. Mo偶e jak si臋 zobacz膮 to rzuc膮 si臋 na siebie ;)

Udost臋pnij ten post

A ja jednak ide pewnie na ta impreze :) kolezanka pow ze idzie na 90% i mam nadzieje ze pojdzie ze mna .wiem ze radzilyscie mi zeby nie isc ale... pojde ... wierze ze na tym wygram a nie przegram... zreszta ja nie ide do niego... nie bede sie narzucala rozmowa czy cos... podejde zloze zyczenia , dam prezent, powiem zeby dobrze sie bawil i tyle... reszta nalezy do niego... jesli nie przyjdzie, nie zagada itd to trudno... beczec nie bede :)

Udost臋pnij ten post

tylko jest szkopu艂... mial juz dojsc a nie ma :( mam nadzieje ze jutro przyjdzie listonosz :O zreszta zadzownie na poczte i zapytam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odrzuuuuuuucona__
Zr贸b jak uwa偶asz, bo wida膰, 偶e chcesz ten prezent da膰. Nie wiem, czy to dobry pomys艂, ale w sumie mo偶esz sobie p贸j艣膰 na imprez臋 - ubierz si臋 sexy ;) I nie utrzymuj zbyt wielkiego kontaktu z nim na imprezie. Najlepiej jak b臋dziesz si臋 bawi膰 z innymi, najlepiej ta艅czy膰 z jakim艣 kolesiem hehe;) Ale bez przesady, 偶eby nie pomy艣la艂, 偶e to na z艂o艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sabka1111111
Marika ----- > "Zreszta ktos kiedys mi powiedzial ze ja za bardzo idealistyczne mam zapatrywanie na zwiazki. A tak naprawde nie ma idelanych zwiazkow . JEsli tego nie zmienie, tych wymagan odn to faceta to nigdy nie bede szczesliwa w zadnym zwiazku." A ja ci powiem, 偶e ty masz zbyt ma艂e wymagania odno艣nie zwi膮zk贸w i co najwy偶ej je PODNIE艢, a nie OBNI呕AJ. Tak samo zreszt膮 ja. S艂uchaj, przecie偶 ja nie oczekuj臋, 偶e moj ch艂opak b臋dzie mnie wita艂 ka偶dego dnia w samych bokserkach z kolczast膮 r贸偶膮 w z臋bach. Ani 偶e sie ka偶dego dnia szarpnie na 150 z艂 na obiad w restauracji, czy 偶e b臋dzie biega艂 za mn膮 a ja b臋d臋 si臋 fochowa膰 jak ksi臋偶niczka. Ale t smsy, czy chociazby to, 偶eby przyjecha艂, to jest minimum tak naprawd臋... I "nie odpuszcz臋" tego, bo to jest dla mnie wa偶ne. I w艂a艣nie przemy艣la艂am, przet艂umaczy艂am sobie wszystko i dosz艂am do wniosku, 偶e nie ja powinnam moje wymagania podnie艣膰, bo do tej pory by艂am ZA DOBRA. i za wiele spraw poprostu odpuszcza艂am. No c贸偶... chcia艂 z艂膮 sabk臋 to bedzie mia艂 z艂膮 Sabk臋:D Teraz to on zobaczy, co znaczy z艂a kobieta. Koniec kropka:D A odno艣nie ciebie, to skoro chcesz i艣膰, nie bed臋 ci臋 odd pomys艂u odwodzi艂a. Tak jak odrzucona napisa艂a - ubierz sie seksy i nie przesadzaj z innymi kolesiami:D Najlepiej zniknij mu z oczu od razu po 偶yczeniach i nie pokazuj si臋 za du偶o. Rzek艂abym - jak najmniej. Jesli b臋dzie chcial - sam ci臋 znajdzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja te偶 zerkam
uwa偶am, 偶e Sabka ma racj臋. Wy na prawd臋 nie macie jaki艣 wyg贸rowanych oczekiwa艅. Ja sobie nie wyobra偶am, 偶e m贸j partner by mia艂 nie odebra膰 ode mnie telefonu je偶eli dzwonie po kilka razy. Przecie偶 mog艂a艣 mie膰 jaki艣 wypadek, co艣 powa偶nego mog艂o Ci si臋 sta膰 i dlatego dzwonisz. A te t艂umaczenie z pakietem to w og贸le przegina. Te偶 jestem w zwi膮zku na odleg艂o艣膰. Nie widzieli艣my si臋 od ponad miesi膮ca. A on ju偶 po 2 tyg kombinowa艂 jak m贸g艂 偶ebym mog艂a do niego przyjecha膰 na par臋 dni. Codziennie do siebie piszemy. Nawet jak ma chwil臋 przerwy w pracy to pisze.A ma do mnie 54 gr za sms! Pyta o moje egzaminy, jak si臋 czuj臋, czemu jestem z艂a. Cz臋sto do siebie dzwonimy, chocia偶 to ja zazwyczaj dzwoni臋 bo jest taniej. Ale to on czasami si臋 pyta czy zadzwoni臋. A kosztami si臋 dzielimy. Wiadomo, czasami te偶 mnie olewa, odsuwa si臋, ale to trwa kilka dni i wszystko wraca do normy. A jak nie wraca... hm to zamieniam si臋 w zo艂z臋 :-). Tak te偶 by艂o zanim dowiedzia艂am si臋 o tej s艂awnej ksi膮偶ce. Je艣li kocha to niech to poka偶e, a nie tylko m贸wi i p艂acze. Szczerze m贸wi膮c nie znam zwi膮zku, gdzie by by艂y takie akcje jak u Was dziewczyny. Obie strony musz膮 si臋 stara膰, a nie jedna. To nawet nie chodzi o mi艂o艣膰, a o zwyk艂y szacunek, r贸wne traktowanie si臋 w zwi膮zku. Wychodz臋 z za艂o偶enia, 偶e nikomu nie b臋d臋 w d*pk臋 wchodzi膰. Jak masz mnie gdzie艣 to ja ciebie te偶. Najwy偶ej mi serce p臋knie... ale prze偶yj臋. Trzeba mie膰 troch臋 dumy i szacunku do samej siebie.

Udost臋pnij ten post

Sabka-> S艂o艅ce ale to o du偶ych wymaganiach bynajmniej nie by艂o odn. tych esemes贸w i dzwonienia no co Ty. Wiem, 偶e to jest problem i to du偶y . O cos innego mi chodzi艂o :) Co do imprezy... tak wla艣nie mysle co mam wlozyc ... mam taka fajna nowa czerwona sukienke bez ramionczek tylko 偶e... hmm.. to nie jest typowa impreza w sepcyficznych klimatach a tanczyc sie tam napewno nie bedzie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odrzuuuuuuucona__
Marika - za艂贸偶 - a co tam :) B臋dziesz si臋 mo偶e wyr贸偶nia膰 i o to chodzi :):):) Ja powiem Wam, 偶e wyje偶d偶am w czwartek na 3 dni z facetem.. I nie wiem, jak stosowa膰 metody zo艂zy podczas wyjazdu..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosialalallalala
Hej dziewczynki. W pon w nocy dzwonil, pisal, ja nic. Rano wczoraj napisalam,ze po co jego siostra dzwonila do mnie, czy znowu sie jej poskarzyl :) a on, ze nie i rzeczywiscie dzwonila w innej sprawie. Rozmawialismy rano,bo domagal sie,zebym w koncu odebrala tel. Ale nie chetnie z nim rozmawialam, od niechcenie, jeszcze wkurzona, mam widok jego i tej odziewczyny jak jej spiewal heh. Prosil bym sie potem odezwala do niego, ja ze nie wiem czy sie odezwe. No i nie odezwalam sie w ogole,pracowalam caly dzie,zreszta nie mialam zamiaru po tym wszystkim napisac.az sam w koncu zadzwonil ok 18,mowil,ze czekal i sie nie doczekal mojego odzewu.Rano napisal sms,bo jak wstaje wczesniej niz ja to zawsze pisze,sms typu "czesc foszek,tu drugi foszek :)buzka itp cos wspomnial o morzu,ze kolega juz prawie jest nad morzem,ze tez juz by chcial.my jedziemy w lipcu. ja odpisalam tylko "czesc. Ja wstalam wlasnie...." i tyle heh. Sebka wytrwaj kochana, nie odzywaj sie, niech sam zateskni i sie odezwie. wiesz,ja kiedys jak czekalam na odzew,a on nic,to chowalam tel np do szafki,wylaczylam glos i mialam wtedy zludna nadzieje,ze moze juz napisal,a ja o czyms nie wiem :P i rano dopiero sprawdzalam tel. hehe glupie ale pomaga,ze sie nie sprawdza co chwile telefonu. Marika idz na imprezke i baw sie dobrze. zaloz wlasnie cos seksownego,ladna fyzura,makijaz,po prostu odwal sie na calego :D niech zobaczy co traci i baw sie!! tylko nie zerkaj na niego ciagle,niech robi swoje i czekaj na rozwoj wydarzen,jesli podejdzie sam do Ciebie to juz cos.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odrzuuuuuuucona__
A ja dziewczyny mam wolne dzi艣 i szkoda :( Bo mam wra偶enie, 偶e m贸j facet si臋 zn贸w troch臋 odsun膮艂 :( I wiecie dlaczego prawdopodobnie? Przez to 偶e pozwoli艂am mu si臋 za bardzo zbli偶y膰 :( Poczu艂, 偶e mnie ma :( Koszmar jaki艣 - nie wiem jak to ma wygl膮da膰 naprawd臋 na d艂u偶sz膮 met臋 ju偶 :( Siedz臋 z kluch膮 w gardle - bo zawsze jak jestem zestresowana to mam taki ucisk i wkurzaj膮ce to, bo to nie wp艂ywa dobrze na zdrowie :( Te metody zo艂zy na d艂u偶sz膮 met臋 s膮 g贸wno warte. Nie chce mi si臋 ca艂e 偶ycie bawi膰 w zostawianie telefonu, zachowywanie podejrzanie.. Nie wiem. Mo偶e tak trzeba. P贸jd臋 sobie na zakupy dzi艣 i i tak zostawi臋 telefon w domu. Niech si臋 zastanawia, czemu nie pisz臋 ;)

Udost臋pnij ten post

Nie, absolutnie nie bede na Niego zerkala ani nic. Zloze zyczenia dam prezent i tyle. Co do sukienki to kurde..bo to taka troche bombka i wygladam w niej troche grubo :O Myslalam tez nad taka dziewczeca spodniczka i bialej bluzce ale bynajmniej nie takiej jak na egzamin hehe :P ewentualnie czerwonej (pasuje do spodnicy ktora ma tez czerwien) Ale wlasnie to jest impreza techno i nie wiem czy tak mnie wpuszcza ... wiadomo tam ... :O I jest szkopu艂 ma艂y... prezent mial dzis dojsc a narazie nie ma :O bedzie kupa smiechu jak niedojdzie :O wkurze sie :O Narazie musze leciec na miasto ale jak przyjde do skomentuje to ci pisalyscie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odrzuuuuuuucona__
Gosia - tak trzymaj :) Gratuluj臋 wytrwa艂o艣ci:) B臋dzie dobrze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odrzuuuuuuucona__
Ech smutno mi :( Zdo艂owana siedz臋 od rana i nie chce mi si臋 艣niadania nawet robi膰 :( Wolny dzie艅 a ja tak go marnuj臋..

Udost臋pnij ten post