Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miisiaa1

okres

Polecane posty

Gość miisiaa1

Hej... Kochałam się z chłopakiem raz bez zabzpieczenia ale tylko do wytrysku po czym poszlam sie " wyplukac" bo moze to by cos pomoglo... Powinnam miec okers 25 nie mialam ponad 2 tygodnie po stosunku zrobilam test wyszedl negatywny.. Dostalam miesiaczki 7 ... ucieszylam sie lecz martwi mnie to ze mam bardzo slaby okres i na dodatek po terminie.. Dzis 4 dzien a praktycznie juz wgl okresu nie mam... No zawsze konczyl mi sie w 6 dniu ale nie byl taki slaby... Pomozcie

W ciąży nie jesteś. Jak schizujesz, to idź na usg albo na badanie krwi. Skąd ta durna mania na wmawianie sobie ciąży? :O I w ogóle dlaczego zgadzasz się na seks bez zabezpieczenia? :O

wiesz dla pewnośći zrób sobie badanie krwi wtedy bedziesz wiedziała na 100% czy jesteś czy nie teraz to możesz sobie tylko własnie wmawiać , a tak naprawde to okres może zmieniac sie nie zawsze z miesiąca na miesiąc musi być zawsze obfity i musi być go dużo , ale jeśli naprawde miałaś go mało ,że wystarczyła by Ci jedna podpaska na cały dzień i tak przez kilka dni a pod wieczór nie wiele co na niej było to idź zrob badanie krwi bo jak zaciążyłaś to możliwy jest jeszcze okres ale mniej obfity, wiele kobiet tak ma dlatego dowiaduja sie poźniej ,że są w 8 tygodniu ciązy i ,że nic nie wiedziały bo skąpy okres był ale był ! więc jak masz wątpliwość idż na badanie krwi jak napisała koleżanka wyżej i sie nie zadręczaj