Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivansovirovic

Ehh.. jest piękna... wiele bym dał aby była moja

Polecane posty

Gość ivansovirovic

Chodzi o Anie Weber, rzekomo ma romans z Leo Messim (szczerze wątpie.. pewnie jakiś wymysł dziennikarzy) ale pokazuję fotki: http://www.se.pl/s/photos/thumbnails/111001/anna_weber_1_580x467.jpg http://d.polskatimes.pl/k/r/15/47/03/4c6531703d49a_p.jpg http://d.polskatimes.pl/k/r/12/69/00/4c65313c838cd_p.jpg http://d.polskatimes.pl/k/r/4/38/c0/4c65318793deb_p.jpg http://d.polskatimes.pl/k/r/11/5d/ad/4c653105d06a5_p.jpg jest piękna, żałuje, że nie jestem znanym bogatym piłkarzem

Gość na trzecim zdjeciu ok
reszta masakra

Gość truskoawkoska
na wszystkich jest piękna

Gość don morello
nic szczególnego, ale do przelecenia może być

Gość do nauki gowniaro
ona jest dobrze zrobiona po prostu, a nogi ma jakos dziwnie chude w stosunku do tulowia

Gość autor tematu.
jest piekna, kochal bym ją

Gość autor tematu.
// nic szczególnego... // hahahhaha, chłopcze, żebyś ty chociaż w 1 procencie miał tak atrakcyjną kobietę to ja ci postawię skrzynkę vódki

Gość aha i achhhhhh
Jest, i bardzo zgrabna do tego. Zazdrośc dupę sciska, echhhhh....

chłopcze to mów o sobie , bo po tym poznaje się chłopców , ze się spuszczalną pod gazety lub strzelają w tv :)

Gość aha i achhhhhh
jeśli mówisz do mnie, to jestem kobietą, i mialam na myśli, że zazdroszczę jej wyglądu. Tyle :P

Gość don morello
W 1procencie? chłopczyku dorosnij. bo ja znam wiele bardziej atrakcyjnych. a co mówić jakby zrobić im profesjonalną sesję zdjęciową. wtedy to pewnie nieprzerwalnie walilbyś konia

Gość BlefPodaj
tak tak, jestescie frajerami co albo sa prawiczkam albo ruchali jakies pasztety i macie czelnosc napisac o autorce tematu ze jest pasztetem haha smieszni jestescie

Gość asssdsdsd
ja jej wygladu nie zazdroszcze bo mam ladniejszą twarz i nie musze nakladac tony tapety i farbowac klakow zeby dobrze wygladac, bo mam naturalny kolor blond wlosow. poza tym taka krowa, ja jestem szczuplejsza ;)

Gość asssdsdsd
poza tym nie oszukujmy sie, ona jest po prostu dobrze zrobiona, co kasa robi z czlowieka. a cycki mozliwe ze silikony :O

Gość ale idiotka buhaha
// ja jej wygladu nie zazdroszcze bo mam ladniejszą twarz i nie musze nakladac tony tapety i farbowac klakow zeby dobrze wygladac // hahahahhahahahhahahaahhahahahaaaaaaa

Gość asssdsdsd
na pierwszej focie widac: okragla wiesniacka gęba ;) hehehehe

Najbardziej krytyczne dla innych kobiet są te laski, które same mają masę kompleksów. Jestem kobietą i uważam, że dziewczyna jest ładna w całości. Chociaż nie lubię takich włosów

Gość Shakur ForLIFE
przecież wiadomo, że jeśli jakaś kobieta krytykuję wygląd tej dziewczyny to po prostu jest zazdrosna i zawistna paszteciara..

Gość czerwona-kredka
Shakur ForLIFE niby na jakiej podstawie tak sądzisz?! już nie można wyrazić opinii o innych? po coś chyba to zdjęcie tu autor wkleił. kwestia gustu, facet, gustu! dla mnie to jest taka typowa blondyneczka, bardzo standardowa uroda. sztuczny uśmiech. nie podoba mi się. nigdy wcześniej nie widziałam tej babki ani o niej nie słyszałam. aa, i Shakur ForLIFE jestem kobietą, a jeszcze nie usłyszałam od ludzi, którzy mnie znają i wiedzą (sic!) jak wyglądam, że jestem "paszteciarą". i naucz się gramatyki języka polskiego, gdyż powyższe zacytowane słowo, uwaga, nie istnieje w języku polskim.

Gość czerwona-kredka
aa, no tak, już pomijając kwestię photoshop'a;)

Gość jenyjenyjeny.
czerwona kartka... heh też mi nowość, że nie usłyszałaś, że nie jesteś paszteciarą :O wiesz, mi też nigdy nikt nie powiedział, że jestem kurduplem.. a doskonale o tym wiem, bo mam tylko 172 cm.. trudno aby Twoi znajomi albo ktoś obcy podszedł na ulice i wyzwał cię od paszteciary :O ale idę o zakład że od laski, którą wkleił autor jesteś napewno mniej atrakcyjna ps. no i po chuj ten filmik z photoshopem?? wszędzie się go używa..

Gość czerwona-kredka
jenyjenyjeny, naucz się czytać. naucz. jak to po co filmik z photoshop'em?? bo wiadomo, że panna obrobiona od stóp do głów. nie sądzę, żebym była mniej atrakcyjna od tej panny na zdjęciach. kwestia gustu, podkreślam raz jeszcze.

Gość jenyjenyjeny.
czerwona kartka nie oszukujmy sie.. gdybys choc troszke byla tak atrakcyjna jak ta laska ze zdjec to nie siedziala bys teraz na kafeterii :):) :O

Gość czerwona-kredka
jenyjenyjeny. kredka głąbie, kredka! a niby dlaczego mam nie siedzieć na cafe? robię sobie przerwę od nauki do sesji więc siedzę sobie tu. co za pajac z ciebie.

Gość jenyjenyjeny.
czerwona kartka gdybyś byłą choc troche atrakcyjna to nie siedziała bys teraz na kafeterii i nie pisala durnych postów tylko spedzala bys czas ze znajomymi np na basenie albo z chłopakiem gdzies byla itp kurwa tylko pasztety siedza na kafe , zapameitaj :O