Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężarna i szczęśliwa

koniec 4 miesiąca ciąży...ile kg więcej??

Polecane posty

za jakiś ponad tydzień czasu będę już w 5 miesiącu ciąży. I tu mam pytanie dla pań które też już są lub będą mamami. Ile do tego czasu przytyłyście? Ja jak na razie mam 2 kg więcej. Brzuszek już widoczny (choć też zależy co ubiorę...czasem nawet ludzie mówią że nic nie poznać jeszcze) biust też urósł ale ile Wy drogie Panie przytyłyście już w tym czasie??

Ja dopiero zaczynałam tyć. Miałam bardzo mocne mdłości i wymioty i schudłam 7 kg :o potem od 4 m-ca do końca przytyłam 8 kg :)

aha:) czyli widzę że to faktycznie sprawa indywidualna jest...;) no ja na początku schudłam kilogram więc jakby się uprzeć to przybyło mi 3 kg.. a już się trochę martwiłam czy to nie za mało..

Dużo zależy od wagi wyjściowej i właśnie od wymiotów na początku. Ja wymiotowałam dokładnie tylko 3 razy a później mega apetyt ciągle, waga wyjściowa baaaaardzo malutka więc korzystałam z apetytu ;)

Ja nie była jakoś bardzo chuda ale taka akurat. ważyłam tak około 58 kg czasem 1kg więcej lub mniej. apetyt to ja mam ale tylko w niektóre dni, bo czasem to mam tak że nie mogę patrzeć na jedzenie;/ wymiotów na szczęście nie miałam tylko mdłości ale minęły gdzieś w 3 miesiącu już..:)

PyrY z GzikieM --> no to Ci nie zazdroszczę ;/ mam znajomą które jest tak jak ja w prawie 5 miesiącu i nadal wymiotuje kilka razy dziennie;/

Gość góla
Ja pod koniec 4 m-ca przytyłam 200 dag. Ale teraz jestem w 40 tc i przybyło mi 5,900 kg. W pierwszej ciąży przybrałam na wadze 18 kg :/

Gość góla
Tzn. do końca 4 m-ca tyle przytyłam :)

widzę jakieś szczegółowe wyliczenie wagi ;);)