Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak motywacji:-(

Pomóżcie mi wziąc się za siebie. Dajcie jakieś rady, chce się zmienić

Polecane posty

10 lipca wraca facet, który bardzo mi się podoba, obecnie siedzi za granicą. Można powiedzieć,ze już jest mój:-))) ale ja mam straszne kompleksy. Napisał,ze bardzo mu się podobam, ze mam super figurke itp. Ale chyba nie widział,co kryła moja sukienka ostatnio. Kobietki poradzcie mi coś na boczki... kiedy założe obcisłe spodnie to wszystko widać spod bluzki. Wiem,ze odrazu tego nie zgubię ale chociaż trochę. Nie chce stosować jakiejs diety, bo mnie zwyczajnie na to nie stać, jakieś specjalnie dania, wiecie jak to jest. Chce raczej postawić na cwiczenia i lekkie posilki. zmotywujcie mnie. Brzuszek też trochę wystaje. Chciałabym ogólnie jakoś się zmienic,ze jak przyjedzie toooo... oj wiecie jak to jest. Ostatnio widział mnie w rozpuszczonych rudych włosach (takich niecałkiem typowo rudych) a z natury jestem brunetką. Mój wzrost tez daje dużo do życzenia -163cm... jak się ubrać? umalować? chce go zaskoczyć i te boczki-snią mi się koszmary.Help me laski

Gość Musisz poprostu
chodzić na siłkę trochę,zmienić dietę-poczytaj sobie o tym w necie,kup jakieś seksi ciuszki,ufarbuj włosy na inny kolor no wiesz zaskocz go ;) Żeby powiedział "łoo ale się zmieniłaś!" tylko wiesz...na lepsze oczywiście :)

Mam nadzieje,ze jak zaczne intensywnie cwiczyć to może to trochę pomoże. Chociaż minimalny efekt. Bo przecież obsicłe dzinsy są seksowne. Nie jestem gruba. Nogi mam ok, ramiona, cycuchy też. Ale wlasnie te boczki i brzuch. Tyłeczek też się jakoś trzyma

Gość napisz ile wazysz i jakie masz
wumiary,bo moze przesadzasz z tymi boczkami i wcale nie jest tak zle i niepotrzebnie sie stresujesz:)

waze 55kg... Nie jestem gruba tylko te boczki wystają widzę je. Kiedyś kupiłam spodnie, na przecenie wranglera... Zrobiłam wszystko,zeby się w nie wcisnąc bo okazja... I są super jak załoze do nich obszerny sweter jak worek. Bo nie widać tych wałków z boku

up up

Kochana miałam podobny problem po ciąży, polecam diete Dukana + rower codziennie z 10 km basen 2-3 x w tygodniu a zobaczysz piorunujący efekt. Tylko trzeba dużo samozaparcia. Dieta jest do przejścia i nie wymaga dużych nakładów finansowych. Ja w ciągu 1,5 m-ca zrzuciłam 12 kg, obecnie nie jestm już na diecie ale uważam na to co jem i dużo ćwiczę i się ruszam, a waga dalej leci w dół. Teraz wymieniam garderobę zmieniłam rozmiar o 2 w dół :))

Gość werti
Jeśli masz możliwość używaj hula-hop, ogranicz słodycze, gazowane napoje i tłuste potrawy. Dodatkowo polecam kup sobie jakiś balsam wyszczuplający. Rób wieczorem peeling masuj szczotką brzuch i zastosuj balsam. Rano również nałóż balsam.

kurde, cudowna sprawa:-) motywacje mam-jego powrót:-) generalnie nie chodzi mi tak te kg ale te fałdy. Zeby je zminimalizować... Bardzo chce się zmienić. wizerunek. chce być inna.

jednak mam trochę pracy nad soba. Fryzura, ubrania