Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość icehjfijfi

jak mnie urzadzil eks

Polecane posty

Gość icehjfijfi

okazalo sie ze mnie zdradzal kiedy ja jak durna siedzialam i czekalam na niego jak kretynka z obiadkami, sratkami, zawsze mila, dobra, pomocna a ten debil, kretyn nie dosc ze zdradzal to jeszcze syfa przyniosl(hpv) i nagle moje zdziwienie skad to u mnie???przeciez ja przed nim z nikim, nigdy i sie przyznala menda do dziwek:/ pol roku mecze sie z tym cholerstwem , eks odstawiony na zawsze lazi za mna i blaga o powrot, twierdzi ze sie zmienil haha dobre a ja hpv wyleczyc nie moge:/ a ten d**ek grozi samobojstwem jak nie wroce oczywiscie nie wroce i zycze mu najgorszego nienawidze mezczyzn i nie planuje zwiazania sie z zadnym z nich

Gość icehjfijfi
up

Gość icehjfijfi
doradzcie pocieszcie :(

Gość cholerka 123
ile masz lat? wiem jak sie czujesz, moze nie do konca,bo jestem w troche innej sytuacji ale kurwa, faceci to takie swinie... nie wiem co mozna Ci doradzic, niestety, czy to hpv to jest do wyleczenia czy powraca? ale pwenie wsciekloc Toba rzuca, ja pierdole, wymordowalabym te cholote:/

Gość prosty facet0
Jak rozumiem, to nie twoja wina, ze wybralas sobie gnoja, tylko wszystkich innych facetow (szczegolnie tych wiernych).