Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaaaxxx

dziewczyna tylko dla chłopaka

Polecane posty

Witam mam 23 lata. Mam chłopaka juz od 1,5r. i od roku kompletnie na nic mi nie pozwala. zeby spędzić dzien beze mnie to jest dla niego katorga i odrazu sie boi o mnie. mam swoich znajomych jak i kolegow i chciałabym tez z nimi czasami przebywac ale on jest temu przeciwny mam cały czas z nim siedziec. kocham go ale to jest dla mnie troche uciazliwe. a gdy mówie mu ze sie nie spotkamy jakiegos dnia to juz podejrzewa mnie o zdrade lub ze bede robic nie wiadomo co . proszę o radę !

Gość Ania:) :) :)
Miałam tak samo. Byłam z facetem trzy lata, i jakoś tak po półtora roku musieliśmy się widywać co dzień, bo jak nie to znaczyło że zdradzam. Do tego zero moich znajomych tylko jego, sms non stop co robię itd jak był w pracy i nie mógł być przy mnie i widzieć co robię. Potem zarządal hasła do poczty i profili z portali społecznościowych. Więc stwierdziłam no koles to jest przesada. Probowałam zerwać ale on straszył że sobie coś zrobi lub po prostu wystawał pod moim domem że nie da mi odejść itp. Ale w końcu się udało, pierwsze dni samej było ciężko. Ale po tygodniu nagle miałam czas dla koleżanki, poczytać książkę, odpocząć po prostu. Czułam się jak w 7 niebie i wiedziałam że dobrze zrobiłam