Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffsfss

dlaczego wszyscy proponują mi seks

Polecane posty

może chcesz posiedziec u mnie w domu? Chętnie zostane Twoim serdecznym przyjacielem :D

Gość ffsfss
jasne dzięki wielkie Vamos

Gość aajdsifjdgfdgvdgfv
widzisz, nie tylko Ty tak masz, mi tez bardzo często się to zdarza w tym momencie tez jestem w takiej sytuacji, troche dziwnie sie z tym czuje, nie wiem dlaczego mi to proponują czasami wprost mi to mówia

Hehe może masz to co moja przyjaciółka. Tez kiedys do niej wywaliłem z takim pomysłem :classic_cool: Dziewczyna ma takie "tiki" czy mimike że kazdy facet odbiera to jako sygnaly. Wiesz ruch okiem, ustami. Ona tego nie kontroluje a kazdemu gościowi sie "cos" zaraz wydaje.

Gość ffsfss
kurcze czy faceci myślą tylko o jednym?

Gość 12 łez :-)
Kurcze mam podobny problem :-0 tylko ,że ja jestem już od 9 lat szczęsliwą mężatka , nie jestem ani super ładna , nie nosze bluzek z dekoltem ani mini a mam pech bo co jakiś czas przeważnie żonaty facet proponuje mi sex . Juz nie jedna afera była oczywiście zawsze wychodze obronna ręką ale jest mi przykro bo nie wiem skąd takie podejście.

Gość ffsfss
nie mam żadnych trików ja nic nie robię a oni po prostu prosto z mostu pytają czy chciałabym iść z nimi do łóżka lub czy mam ochotę:/

Tylko czy to siwdczy źle o facetach czy o kobietach? Bo skoro uzywaja takich prostych sposobów to oznacza, ze sa one wypróbowane i nie trzeba sie w wiekszości przypadków bardziej wysilać :P

Gość ffsfss
tak święte :P

Moja kumpela ma cos z oczami i zanim zlapie ostrość to wpatruje sie w rozmówce. kto ją zna ten o tym wie ale nowo poznani kolesie od razu mysla że ona ich do wyra wabi :D

Gość ffsfss
vamos oświadczam ci ze ja nie jestem wypróbowana jak ty to ująłeś

Gość aajdsifjdgfdgvdgfv
ja nie powiedziałam że jestem święta, mam ochote na seks tym bardziej że jestem sama i jak mi facet pociągający facet proponuje seks to czesto pragne to z nim zrobić ale czasami tez nie mam śmiałaosci, tak poprostu isc do kogos tylko na seks, a druga strona medalu jest taka ze czasami masz dosc jak jestes przez wiekszosc w twn sposób traktowana

Gość likikikiii
Taa, skad ja to znam...moze nie kazdy, ale czesto sie zdarzalo. Tylko w moim wypadku wiem dlaczego, przez biust wiekszy od rowiesniczek, szczupla figure, podobno ladna twarz i jak to moj facet stwierdzil seksapil w oczach .Moze milo sie slyszy takie rzeczy, ale doszlo do tego, ze musze zgrywac czasami zgrywac zimna i niemila, bo cale szczescie nie czesto, ale czasem jakis nieokrzesany, napalony samiec sie trafi... ja bym powiedziala tak, faceci jesli chcecie miec porzadne kobiety, szanujcie sie sami i proponujcie sex tylko kobietom, do ktorych cos czujecie, a nie tylko dlatego, ze jest atrakcyjna

Gość ffsfss
nigdy nie dałam nikomu do zrozumienia ze chciałabym czegoś więcej czy że mam ochotę

No niestety tak to juz jest. Sam znam kilka dziewczyn, które nawet w worku po ziemniakach wyglądałyby bardzo kusząco i nawet takie prozaiczne czynności jak podawanie filiżanki z herbatą w ich wykonaniu powoduje szybsze bicie serca. A inna nawet gdyby caly dzień paradowała w stringach mi przed oczami nic by nie wskórała. i powiem wam, że te pierwsze czesto sa mniej urodziwe i atrakcyjne od tych drugich ale maja to cos i koniec :)

Gość aajdsifjdgfdgvdgfv
ja jestem atrakcyjna dlugie blond włosy, wysoka, ładna buzia, wiec moze dlatego :)

Gość likikikiii
Wniosek z tego taki, ze powinnysmy byc dla facetow chamskie, bo kazdy nawet usmiech bedzie rzekomo prowokacja.

Gość ffsfss
a jak się pozbyć tego czegoś?

Gość ffsfss
ja mam 172 cm wzrostu zielone oczy ciemnie włosy warze 58kg i mam biust d i nie wydaje mi się że jestem atrakcyjna

Gość aajdsifjdgfdgvdgfv
ciezko powiedziec czy jestes atrakcyjna, musialabym Cie zobaczyc :P ja jeszcze nigdy nie przystałam na taka propozycje tym razem mam ochote ale nie potrafie a chce..bo facet bardzo mnie pociąga a ja jestem od dawna w celibacie

Gość likikikiii
Tak jak napisalam, brzydko mowiac badz zimna suka, mysle, ze zadziala. Ewentualnie taka "kumpelska", i wtedy tez jest wieksza szansa, ze faceci bardziej beda cie traktowac jak kolezanke, niz kipiaca erotyzmem diablice. A moze masz jakichs niemilych znajomych, ktorzy chcieli popsuc Ci opinie i stad to ? Ja niestety przez to tez przeszlam, chociaz mialam wtedy z seksem tyle wspolnego, co malpa z parasolem :P

Gość Z GÓRY DZIEKUJĘ
tez uważam ze czasami nawet sposób patrzenia i mówienia moze sugerować facetowi ze ma sie na niego ochote. Ja czasami nieświadomie dotykam jezykiem ust (staram sie tego nie robić) i od razu faceci schodza na inny temat jak zobacza ten gest.

Gość rg54g54ty435t342ty
no coz, prostaki... nie chce im sie starac, wprowadzac magii, wyrafinowania w swoje zycie

źle myslisz dziewczyno, "tego czegoś" nie warto sie pozbywać. To oni maja problem, a nie ty. Naucz się tylko budzic respekt, egzekwuj szacunek do własnej osoby. Pokaz im wyraźnie, ze to ci sie nie podoba.

Gość ffsfss
no właśnie ja z seksem nie mam nic wspólnego a jednak ciągle ktoś coś sobie wyobraża

Gość ffsfss
a jak mam im to pokazać?

Gość ffsfss
w tym tygodniu zaproponowało mi seks 3 chłopaków i stwierdziłam ze nigdzie dzisiaj nie wychodzę

Gość likikikiii
feministki to nie dziwki baranie widac baranie, ze nalezysz do podrasy ludzkiej, ktora nie uzywa mozgu

Gość ffsfss
tak należysz do tych co proponują seks byle komu a później szok bo złapałeś hifa