Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalafiorofa

nie ma nic gorszego od niskiego faceta :P

Polecane posty

Gość kalafiorofa

czesto zakladano tu topiki ze nie ma nic gorszego od brzydkiej kobiety :P mylicie sie:Pz kobieta zawsze cos mozna zrobic zeby wygladala lepiej, a z niskim facetem nic :P ci co maja ponizej 170 to poracha :D

Gość kalafiorofa
up

Gość sjdsdjbsjbsd
wykreslamy niskich facetow, wszystko tylko nie ponizej 170, nawet bym na takiego nie spojrzala. cale szczescie, ze moj ma powyzej 185

Nie ma nic gorszego niż kobieta(?) oceniająca faceta na podstawie jego wzrostu😴

Gość a nie ma nic gorszego od
panny żyrafy powyżej 175cm wzrostu :o Piszę to jako facet wzrost 187

Gość sjdsdjbsjbsd
175- duze piersi i nogi do nieba, idealne :)

Gość 207 cm kto jest większy??
:P

Gość jack ill
hailie, a jak ma się do tego Twoja stopka?;)

Gość jack ill
a co mają do powiedzenia? z cyckami chyba rozmawiać nie można

Gość natala do buzi brała
Niski facet to też facet...niestety ma mneijsze powodzenie chyba nikt sie ze mna nie zgodzi...Ja jestem niska i tylko tacy sie za mna ogladaja. Ale mi sie oni nei podobaja koszmar jakis samej byc niska i jeszcze z facetem niskim byc;/

Gość kfdkdfd
mam 180cm i mam sie dobrze :) jestem kobieta :)

Gość mikikimiki
a mój mąż ma 165cm i KOCHAM GO NAD ŻYCIE i niejedna złośliwa baba mi go zazdrości :-) ps. nie jestem żadnym pasztetem

Gość mikikimiki
a mój ex miał 187cm i był siurnięty :)

Gość nie pomogę bo nie mam
trzeba być nienormalnym, żeby oceniać ludzi na podstawie wyglądu, naprawdę :o tzn. wyłącznie na podstawie wzrostu, no ludzie :o zastrzegam-nie jestem facetem. chyba tylko ludzie z kompleksami stawiają jakieś takie głupawe warunki/granice/wytyczne :P naprawdę tak mi się wydaje :) pozdrawiam panów poniżej 170 czy ile tam padło!

"nie ma nic gorszego od niskiego faceta :P" Jest. Głupia kobieta. Powinnaś coś o tym wiedzieć, droga autorko.

Gość jack ill
hailie, wyznajesz pogląd, że nie powinno oceniać się na podstawie wyglądu, a w Twojej stopce jest coś o wyglądzie, więc interesuje mnie jaki przekaz niesie za sobą ta stopka?;)

Gość Pitolek33
Albo wzrost, albo inteligencja

Gość BlueBerry00013
ludzie,gdzie wy się wychowaliście, że wzrost ma dla was tak wielką wagę.... kochacie kogoś za to, ze ma 160 czy 180? ludzie... opanujcie sie...

Gość IMO13831
BlueBerry00013 "ludzie,gdzie wy się wychowaliście, że wzrost ma dla was tak wielką wagę.... kochacie kogoś za to, ze ma 160 czy 180? ludzie... opanujcie sie..." Tu nie chodzi o żadne bzdurne uczucia, tylko o SZPILKI! Taki kajtek będzie ograniczał dziewczynę swoim marnym wzrostem. A jak ogranicza, to znaczy że nie kocha!

Gość Gadatliwa..
Opanujcie sie pustaki :o 160-170-180 co za różnica człowiek to człowiek każdemu należy się szacunek i każdy zasługuje na miłość :o a wielkość człowieka nie mierzy się w centymetrach.. musicie być bardzo ubodzy i szkoda mi Was skoro tylko w taki sposób umiecie ocenić człowieka.

Gość dzifny
gratuluje wlasnie dokopalas jakims chlopaczkom, ktorym sie zyc nie chce pewnie i tak i maja mase kompleksow do tego sie mylisz, jest cos gorszego - to takie osoby jak ty ;)

Gość kulmen
ja mam 170, jestem bardzo atrakcyjny i kobiety się za mną oglądają. Faktem jest, że mogę flirtować tylko z takimi co mają tyle samo albo mniej cm....no ale generalnie wzrostu sie nie wybiera...moja mama jest malutka, moj tata tez...to jak mialem urosnąć ? jak ktos ma rodziców gigantów to spoko...ja niestety nie, ale nie sądzę, że może być to powód do drwin....jak laska jest gruba itp itd to może coś z tym zrobić...tylko babom się nie chce, wolą siedziec przed TV i oglądać Trinny i Susanah ubierają polske...a jak ktoś jest mały to nie wiadomo ile kotletów by wpie r d olił to nic nie zrobi