Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemczydużo

czy to dużo jak na cały dzień?

Polecane posty

Gość niewiemczydużo

Czy Waszym zdanie taki zestaw posiłków na dzień jest ok? jajecznica filet z piersi kurczaka (niewielkie ilości) i ziemniaki (również niewielkie ilości); pomidory z cebulą jogurt naturalny

Gość kama 22
A co masz dziure w brzuchu i nie wiesz gdzie Ci to jedzonko poleciało? A jeśli boisz się przytyć to przeczytaj wypowiedzi facetow oni wolą nawet puszyste niż anorektyczki. jak głowę chudej lasce poloży na brzuchu to czuje jej kręgoslup a to nie jest mile. Pomyśl co wolisz.

Gość niewiemczydużo
nie rozumiem odpowiedzi. chcę schudnąć, bo ważę zdecydowanie za dużo nie chcę chudnąć dla faceta, ale dla zdrowia i własnego komfortu psychicznego

Gość mój plan
nie dużo zjadłaś. ale no wiesz jak chcesz schudnąć to postaw na coś lekkiego, smażony filet z kurczaka to zły wybór.

Gość mrsfickle
To na pewno nie jest dużo..

Gość a nie orientujecie się
ile to może mieć w sumie kalorii?

nie nie orientujemy sie z ilu jajek zrobilas jajecznice i czy byly to S, M, czy L. A po drugie to nie licz kalorii. To jest malo

Gość mój plan
mniej wiecej z 650kcal, ale to oczywiscie jest takie niepewne, gdyż nie wiem dokladnie jaką ilość czego zjadłaś.

Gość mój plan
1 x Kurczak pieczony - 1 porcja 293 kcal 1 x Jajecznica - 100g 130 kcal 1 x Ziemniak - 1 szt. średnia 87 kcal 1 x Pomidor - 1 szt. średnia 21 kcal 1 x Jogurt naturalny 2% - 1 małe op. 90 kcal Suma: 621 kcal

Gość czy wy też tak macie
że lepiej czujecie się na głodniaka niż z pełnym żołądkiem?

Gość mój plan
no napisałam, że to jest tak na oko.

Gość ja jem wiecej
kurcze ostatnio na grilu zjadlam 3 kiełbasy 4 skibki i 2 skrzydla.. pilam lemoniade i co???? wszyscy wielkie oczy jak taka filoigranowa dziewczynka tyle zjadla... ale popieram odchudzanie dla zdrowia... ja juz od dawna nie jem normalnie.. ja sie obżeram. nie jestem gruba - rozmiar 38:) ale moj żołądek ma problemy