Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestembardzozła

Nie wiem jak się pozbyć z domu siostry narzeczonego. Wykańcza mnie ta sytuacja.

Polecane posty

Gość jestembardzozła

Będzie to długie, ale muszę opisać sytuację. Sprawa wygląda tak, że mój narzeczony wyjechał do innego miasta na studia, skończył je i trafiła mu się dobra praca. Po jakimś czasie kupił spore mieszkanie: cztery pokoje, kuchnia, łazienka. Jego młodsza siostra zdecydowała, że będzie studiowała w tym samym mieście co on. Jako dobry brat zaproponował siostrze, żeby się u niego zatrzymała na czas studiów. Uczelnia jest blisko domu, poza tym rodzice przysyłają jej jakieś pieniądze, a w wolnej chwili sobie dorabia, więc mój narzeczony nie musiał i nie musi jej utrzymywać. Skończyło się na tym, że ją u siebie zameldował. W międzyczasie poznaliśmy się my. Siostra stwierdziła, że poszuka sobie jakiegoś mieszkanka, na początku wiadomo, że w grę wchodziłoby tylko wynajęcie. Wprowadziłam się ja. Niestety jakiś czas temu złamała nogę, była to dosyć poważna sprawa. Zawaliła rok, po prostu nie wyrobiła się z nauką. Z tej jej wyprowadzki wszyły nici i mój narzeczony postanowił, że siostra będzie mieszkać z nami. :O Argumentował to w ten sposób, że tak będzie jej po prostu wygodniej. Nie będzie musiała tułać się z kulą przez całe miasto na zajęcia, no i on będzie mógł ją wozić do lekarza. Ona się na to zgodziła, a ja jestem wściekła. Myślałam, że zaczniemy tworzyć wspólny dom, a tu znowu siostra... :O Co ona sobie wyobraża? Jak się jej pozbyć?