Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enka99

Zawaliłam studia :(

Polecane posty

Gość enka99

Jestem zrozpaczona, na 2 roku, już nic nie da się zrobić. Miałam problemy osobiste i zawaliłam mój warunek. Powtarzanie roku nie wchodzi w grę. Czy zaczynanie od nowa tego samego ma sens? Czy lepiej spróbować na innym kierunku?

Gość enka99
w dodatku zjadłam to coś, bezkształtną masę prosto z tyłka mojego psiuczka:O

Gość enka99
nie podszywajcie sie, to wyzej nie jest ani troche smieszne, marny podszyw

Gość droga enko
czy miałaś już stosunek z mężczyzną? To jest ważne!!!

Gość a w jakim mieście studiujesz
i czemu nie ma takiej opcji,abyś powtarzała rok?

Gość enka99
no bo mialam warunek z pierwszego roku i go nie zaliczylam, proszę doradźcie mi, co robić

Gość afsdgfhgjh
idz do szkoly policealnej 2 lata i bedziesz miala fach, ekonomiczna albo farmacja i swiety spokoj

Gość dominikaaaa66666
a co to za kierunek?

To jets chore. Nie wszyscy w Polsce muszę mieć tytuł magistra. Ludzie do pracy w Tesco też są potrzebni. Skoro ewidentnie nie dajesz sobie rady, to najwidoczniej studiowanie nie jest Twoim powołaniem :)

Gość enka99
strasznie trudna pedagogika:(

Czartoryska to zapierdalaj do Tesco co tu jeszcze robisz?

Gość nie pomogę bo nie mam
przecież napisała, że miała problemy osobiste - dla ciebie to już znaczy tyle, że nie nadaje się do studiowania? ja też przez pewne sytuacje trochę zawaliłam maturę, ale nie dam sobie wmówić, że jestem głupia czy coś takiego! różnie się dzieje w życiu i jeśli nie zdajesz sobie z tego sprawy... to to tylko kwestia czasu ;)

Gość a daj ty se spokój z
pedagogiką! rzuc to gówno w pizdu i idx se poszukaj czegoś po czym nie bedziesz bezrobotna i nie zdechniesz z głodu!

Gość afsdgfhgjh
czartoryska przyszla nakarmic swoje ego i pokazac jaka to ona wybitna bo na dwoch kierunkach zapierdala :o nie wszyscy maja tyle szczescia ze rodzice pieniedzmi dupe wycieraja tepa scierwo :o jak widac ta nauka na aż dwoch kierunkach rozumu ci nie przysporzyla :o

Czartoryska :D hahaha weź schowaj się lepiej w tych swoich ksiązkach kujonie bezmyślny,a jak będziesz kimś to może dopiero wtedy zamienie z tobą słów kilka :]

Nie wiem co wspólnego mają z tym pieniądze. Można być biednym, a studiować dziennie. Za dzienne sie przecież nie płaci, a rodzice łaski nie robią, że Cię żywią i dają pieniądze na bilety. W moim wypadku tak to wygląda. Rodzice nie dają mi ani grosza na moje przyjemności, sama pracuję całe wakacje, żeby mi te kilka tysięcy starczyło na cały rok. Pieniądze nie mają absolutnie nic z tym wspólnego :(

Gość afsdgfhgjh
czartoryska rwiesz ogorki w niemczech? :)

Gość afsdgfhgjh
tak starczy ci kilka tysiecy na ten rok - 500 zł miesiecznie wynajem pokoju plus rachunki pozywienie ksero i bilety, rozerwac tez sie czasem trzeba zeby nie oszalec, taaaaaaak starczy ci, pewnie mieszkasz z rodzicami i cwaniakujesz

Tak, mieszkam z rodzicami, bo na wydział mam blisko, także za mieszkanie nie płace :) Jedynie karta miejska. A ksero mam za 4 gr za stronę, więc to się nie liczy :p

Gość afsdgfhgjh
no widzisz :o wiec nie mów ze pieniadze nie maja tu nic do rzeczy :o

Gość 0ktawia
To jeszcze nie koniec świata! Ja 3 razy podejmowałam różne studia. Straciłam sporo lat i nadal nie jestem tam gdzie chciałam. Ale takie życie - nie chcieli mnie na weterynarii. Wczuj się w siebie i podejmij decyzję. Na spokojnie i bez nerwów bo naprawdę nie ma co aż tak rozpaczać.

Gość afsdgfhgjh
powiedz mi jeszcze ze ci mamusia obiadkow nie gotuje i sama płacisz za jedzenie :o

Gość afsdgfhgjh
siedzi w ciepełku na garnuszku u starych, pozrywa troche ogórków w wakacje bo i tak nie ma co robic i cwaniakuje :o nie potrafisz w ogogle przyjac punktu widzenia innych ludzi jestes ograniczona umyslowo wiec te studia na nic sie zdadza bo wyryc to kazdy głupi umie :o żałosne

afsd...-nie dyskutuj lepiej z tą szczeniarą ,porozmawiamy jak skończy oba kierunki i ją troche życie pokopie po jej pustej łepetynie ,bo jeśli ktoś taki jak ona,która ma zapewnione tak naprawde wszystko bo czego chcieć więcej jak ma się rodzine(otoczenie,które się zna,nie trzeba nowych znajomości zawierać ani nic),żywność i wygodne łózko do spania dziewczynie tu robi jakieś wyrzuty,ze wcale nie musi studiować bo widocznie nie ma do tego talentu no to sorry ,troche powiało pustotą i brakiem tak naprawde jakiegoś życiowego bagażu,ale spokojnie pójdzie w świat i zobaczy jacy ludzie potrafią być podli i zajebiści dla niej ;] zobaczymy co wtedy powiesz.. będziesz miec studia,a zero pracy i zero prawdziwych przyjaciół i co wtedy ?:( o jej.. wtedy to już dupa.. ale grunt,ze papierek i rodzinkę BOGATĄ będzie mieć :) mamusia zadbała

Tak, ale w wększości przypadków wygląda to tak, że ktoś chce być dziennym, ale jednocześnie uciec gdzieś w Polskę. I wtedy o koszty sam się prosi. Są tacy, którzy z Wrocławia przyjeżdżają do Wawy, mimo że we Wrocławiu są tak samo dobre uczelnie. i znam takich, którzy uciekają z Wwy, bo chcą studiować w Toruniu, gdzie jest lepszy klimat. I wtedy koszty są. Na własne życzenie. Znam też ludzi, którzy dojeżdżaja codziennie 2 h. Nie wynajmują, bo ich nie stać. Jak widać się da. Więc nie pieprzcie w koło o pieniądzach. Oczywiście, są przypadki, kiedy odległość od dużego miasta jest ogromna i takich ludzi rozumiem, ale w wielu przypadkach to jest tylko widzimisię delikwenta :(

Gość afsdgfhgjh
tak kurwa co ty masz za pojecie o zyciu czartoryska :o wiekszosc raczej spierdala z malych miast bo w nich nie ma uczelni i sami prosza sie o koszty? raczej prosza sie o lepsze zycie idiotko :o