Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enka99

Zawaliłam studia :(

Polecane posty

Czartoryska, już, podbudowałaś swoje ego, możesz iść 🖐️ Autorko, nie masz możliwości wrześniowej poprawki? To był egzamin?

A co wspólnego ma z tym niekonieczność zawierania przyjaźni? :D To, że ktoś studiuje i nie wynajmuje oznacza, że nie ma świetnej paczki znajomych? Hahaha. Chyba masz jakieś złe wspomnienia.

Gość afsdgfhgjh
dojezdzanie 2 h codziennie to o malo mniejsze koszty niz wynajem pokoju :D dojezdzanie srednio 15 razy w miesiacu po 30 zł w obie strony :o

Gość afsdgfhgjh
czartoryska i nei potrafisz nawet czytac ze zrozumieniem, chodzilo o to ze ktos przeprowadza sie do innego miasta i jest calkowicie sam :o boze co za ograniczenie

afsdgfhgjh Dojeżdżanie 2 h to koszt biletu miesięcznego za 100 zł i koszt trzymiesięcznej karty miejskiej za 98 zł :) To nie jest dużo, jeśli ktoś sobie zapracował w wakacje.

Gość afsdgfhgjh
zero znajomych, zero wsparcia, mieszkanie na 2 metrach kwadratowych :o co tu duzo mowic jestes rozpieszczona cipą i tyle, zobaczymy jak ci zycie pokaze co naprawde potrafi wtedy pewnie polecisz na ryj z płączem do mamusi :)

Gość afsdgfhgjh
2h bilet miesieczny za 100 zł to chyba na dojezdzanie z pizdziwolki do obsranejwólki

afsdgfhgjh Zaczynasz już wyolbrzymiać fakty. Ale niech ktoś w takim razie powie, po co mieszkać samemu, skoro można z innymi studentami? Wtedy juz jest taniej na pewno i sympatyczniej oczywiście.

Gość afsdgfhgjh
w warszawie miejsce w pokoju 2osobowym 500 zł, jakbym chciała mieszkac sama w pokoju to 800 albo kawelerka 1200

Gość afsdgfhgjh
tak sympatyczniej, szczegolnie jak trafisz na jakies zwichrowane towarzystwo, ktore samo nie ma kasy i wyzera ci jeszcze wszystko z lodowki, taaaak cud miód i malina, nie masz obycia życiowego za grosz :o

Gość afsdgfhgjh
mamusia pod ręką, starzy dobrzy znajomi, pełna lodówka, wygodne łóżko, wszyscy się kochają i zero stresu :o tak wyglada twoje studiowanie

ja pierrdolę...czartoryska ty nie masz za chooja pojęcia o studiowaniu... Mieszkasz ze starymi, dają ci żryć, matka pierze gacie, bo na pewno inaczej nie jest :D Jedyne twoje zmartwienia to studia, resztę masz w dupie :D🖐️ Poza tym...ksero za 4gr...Gdzie? W Białymstoku? :D🖐️

Gość a w jakim mieście studiujesz
o ja pierdole co ty dziewczyno studiujesz? z tymi "przyjaźniami" chodziło mi głównie o to już ci to wytlumacze jak krowie na rowie,że o wiele ciężej jest wyjechać z rodzinnego miasta,w którym pozostawiasz rodzine,przyjaciół i od nowa poznawać nowych ludzi,którzy jak sami widzimy( :] ) są różni ,oraz odkrywać nowe ciekawe lub te mniej ciekawe miejsca będąc zupełnie samym,uczysz się wtedy życia,sama musisz łazić po urzędach,załatwiać różne rzeczy,chorować,płakać ,cieszyć się itd. bo nim się tak naprawdę kogoś pozna to troche czasu trzeba ,a jak się zostaje w rodzinnym mieście to jest jednym słowem ZAJEBIŚCIE :))

afsdgfhgjh Schodzimy z tematu. Autorka powiedziała przecież, że zawaliła rok, a to już na pewno nie ma nic wspólnego z pieniędzmi. Albo się uczysz i studiujesz dalej albo się nie uczysz i kończysz. Studia są po to żeby zdawać i iśc dalej, a nie opłakiwac ciągle porażki i problemy życia osobistego, bo wtedy to już na pewno się nie uda.

Co ty wiesz o problemach tępa peezdo :D🖐️ Są ludzie, którzy naprawdę mają pojeebane życie :O Ale co ty możesz o tym wiedzieć :O🖐️ Idź zobacz lepiej czy mamusia ci zasikaną pościel zmieniła :D🖐️

no dobrzee,ale nie pisz od razu,ze takie osoby nie nadają się na studia tylko jak już to na kase do Tesco :O bo gdybyś ty zapierdalała jak niektórzy i jednocześnie miała się uczyć w nienajlepszych warunkach to nawet byś tego pierwszego roku nie zaliczyła;]

Gość afsdgfhgjh
czartoryska ona zawalila rok przez problemy osobiste, a moze akurat o pieniadze chodzilo? musiala isc zapierdalac do roboty i czasu i sily nie starczylo na nauke? ty w ogole mozgu nie uzywasz, nie potrafisz dostrzegac zwiazkow przyczynowo skutkowych, studiujesz cholera w PWSZ? :o

Gość afsdgfhgjh
Studia są po to żeby zdawać i iśc dalej, a nie opłakiwac ciągle porażki i problemy życia osobistego, bo wtedy to już na pewno się nie uda - boze tak moze mowic tylko osoba ktorej jedynym problemem jest czy notatki robic na czerwono czy niebiesko :o

W Wwie. Jeden kierunek to Geodezja i Kartografia, drugi Gospodarka Przestrzenna. Jest ciężko, bo wstaję o 5, a chodzę spa o 1-2, więc nie mówicie, że dojeżdżając jest tak fajnie i przyjemnie, bo w tej chwili wychodzi Wasza ignorancja. Niestety, mnie też nie stać na mieszkanie, więc wolę dojeżdżać te 2 godziny.

Gość dobromirrr
hej :) jak macie przypadkiem za dużo wolnego czasu a przy okazji chcecie się dokształcić to polecam Wam kursy z rozwoju osobistego, uwodzenia itp. a przede wszystkim Wyższę Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Ukończyłem u nich kurs z uwodzenia Alpha Male. Zapisałem się ponieważ miałem na oku pewną dziewczynę i nie wiedziałem, jak ją poderwać. Jestem pewien, że była to dobra decyzja, bo w końcu się z nią umówiłem ;) w mojej opinii i w opinii innych uczestników szkolenia są oni naprawdę zawodowcami i wiedzą, jak pomóc człowiekowi w potrzebie, dlatego też ich polecam www.wyzszaszkolauwodzenia.pl

ale wiecie coo..dzięki właśnie takim osobom jak ta czartoryska zastanawiam się o co kuźwa chodzi w tym posranym kraju..dlaczego u nas nauka jest nazywana wiedzą książkową ? potem wlasnie takie matoły chodzą po świecie,ani to zaradne ,ani "dostępne" jak z takimi ludźmi potem pracować ,znaleźć wspólny język? powinny być studia życia,a nie uczenia się regułek z których potem nic nie potrafi się wywnioskować..to tak jak w życiu ,jak przeżyje się jakąś porażkę ,klęskę to musimy szybko wstać i się otrząsnąć ,działać dalej,kombinować.. jak ktoś tego nie potrafi to już na starcie poległ

Księżniczka Jones JA daję radę, zwyczajnie jestem tylko przemęczona i z tego powodu nie mam zamiaru rezygnować z jednego kierunku. a w jakim mieście studiujesz A Tobie gwarantuję - jeżeli ktoś daję radę żyć tak intensywnie, to musi być zaradny i znać się na kombinowaniu.

Gość afsdgfhgjh
tak, codziennie wstajesz o 5 i idziesz spac o 2, spisz po 3 godziny chyba juz bys sie dawno przekrecila :o niektorzy wstaja o 5 i musza isc na uczelnie do roboty, zajac sie tyiacem innych spraw a ty tylko dupe posadzisz w autobus i wracasz na cieply obiadek do mamusinego cyca , wez idz stad dziewczyno i sie nei osmieszaj :o

afsdgfhgjh Jeszcze się nie przekręciłam. I jest to możliwe. Już dwa lata tak ciągnę :) Księżniczka Jones Uczę się. Ale umilam sobie czas Waszymi wulgarnymi postami :)

Łooooooooooo :D Mamy wielką studentkę 2 roku :D Można spać po 3-4h....Góra tydzień więc nie pierrrdol głupot...:classic_cool: Coś sobie już długo ten czas umilasz.....Już po kolacji? :classic_cool: Co tam mamusia ci dobrego postawiła na biurko? :classic_cool: