Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzike z kafełe

Problem prawiczków to zbyt wysokie wymagania ... TAK TAK !!

Polecane posty

Gość ludzike z kafełe

Cream mial konto na sympatii ,szukal oczywiscie co najmniej przecietnej..co wg niego oznacza fajna dziewczyne ... Inne prawiki tez szukaja ladnej ,zapominając jak wygladają :O Dziewczyna wulgarna ,w typie Dody ,cyce na wierzchu bedzie zwracala uwage na dresiarzy Typ ślicznotki ,czirliderki niczym z amerykanskiej uczelni patrzy tylko na sportowców, najwiekszych przystojniakow albo bogaczy, z ciotą sie nie umowi ,chyba ze przegra zakład albo po prostu dla jaj by go osmieszyc ,wspolcznesne dziewczyny są do tego zdolne. Spokojna ,wierząca dziewczyna z oazy bedzie zwracala uwage na podobnych sobie, spokojnych ,wierzących udzielających sie w kosciele facetów PRzeciwienstwa wcale sie nie przyciągaja . Kobiecy odpowiednik prawiczka - nudna, maloatrakcyjna,zakompleksiona dziewica w koncu zrozumie, ze nie ma sensu tak dalej zyc i bierze pierwszego lepszego faceta do ktorego ''cos'' poczuje, zeby nie byc sama . A faceci-prawiczki nigdy tego nie zrozumieją, zawsze bedą wymagać , nie chcą zwyczajnej dziewczyny ? No to sobie wymyslają setki wymagan ,ze niby nie trafili na te odpowiednią ,albo ze ''odpowiednie'' sa juz zajęte... Dlatego pojawia sie tyle postów ,ze brzydki facet ma dziewczyne, biedny tez, gruby,chudy ..bo maja kobiete na swoim poziomie, widzial ktos brzydala z modelką? Chyba,ze jest bogaty a ona nienormalna . Kazda potwora znajdzie swojego amatotra - swietne powiedzenie ,tylko ze wy nie dajecie sie poznac i znalezc. Albo zainteresujecie sie zwyczajnymi , niczym nie wyrozniającymi sie dziewczynami, ktore mogą byc swietnymi kochankami, zonami,matkami albo zdechniecie jako sfrustrowane gówna. Bo wy sami jestescie zwyczajni, szarzy,nudni. Trzeba mierzyc sily na zamiary :O Sory ,ze tak chaotycznie napisałam :O

Gość prawiczek z warszawy
typ cheerleaderki - chyba za dużo oglądasz telewizji i zjadła Ci część rozumu. Szukamy wśród normalnych kobiet. Nie będziemy się przecież napalać na kogoś kto nam się całkowicie nie podoba, bo to nie logiczne :)

ja nie szukam modelki ani nic w tym stylu ja bym chcial z by zainteresowala sie mna zwyczajna dziewczyna byle z dobrym charakterem nie jestemwymagajacy tyle tylko ze ja sie nie podobam kobieta i tym zwyklym tez wiec jestem sam

Moim problemem jest to iż nie umawiam się na randki od jakiś 3 lat. Zrezygnowałem po niepowodzeniach

Przecież gdybym się podobał to by chciały się umawiać. Trudno o inną prawidłowość choć z kobietami to nigdy nie wiadomo one mają swoje odchylenia.

Gość ludzike z kafełe
hhhhhhhhhhhh

iiiiiiiiiiiiiiiii

Gość grgWRFdfDF
Mój problem polega na tym, że nie chce niedziewicy. Wiadoma sprawa, ze te ładniejsze nie są już dziewicami.

Gość Daredevil no2
iiiiiii huuuuuuuuuuuuuuujjjjj :D:D:D

iiiiiiiiiiiii daleko do domu iiiiiiiiiii piwo się skończyło :)

Gość Daredevil no2
ap.tematu autorka naogladala sie za duzo amerykanskich filmow albo zyje w srodowisku bananowej mlodziezy albo jest gimgównem :classic_cool: My sie po prostu nie podobamy ,nawet tym brzydkim ,doczytaj topik kremówy , tez mialem konta na sympatii,fotce,mixerze i in nnych gownach , nawet te brzydkie , dresiary i inne grubaski nieodpisaly 😭 :D bo kazda marzy o przystojniaku jedna napisala ,nie byla taka zla, ale przestala sie odzywac kiedy kogos poznala :D

Gość grgWRFdfDF
powiedcie mi... czy gdyby wami zainteresowała się naprawdę ładna panna, niestety nie będąca już dziewicą, to czy wy, prawiczki chcielibyście z nią być?

Gość Daredevil no2
Ja tak , nie chcialbym dziewcy w przeciwienstwie do reszty prawików :P

Gość grgWRFdfDF
a dlaczego nie chciałbyś dziewicy?

Gość Daredevil no2
prawiczek + dziewica = porażka :D wolalbym doswiadczoną :D

a co za różnica czy dziewica czy nie, żadna.

Gość grgWRFdfDF
ja naprawdę nie mogę sobie poradzić z myślą że mógłbym kiedyś spotkać super kobietę, która by mi sie spodobała i mogłoby coś wypalić z tego, ale nie byłaby dziewicą... co ja bym wtedy zrobił. obrzydza mnie w jakiś dziwny sposób perspektywa życia z kobietą, którą posuwał kiedyś ktoś inny. sam nie wiem skad u mnie takie uczucie ale poprostu boje sie, nie wyobrażam sobie tego.

Gość Daredevil no2
kompleksy ,ze ci poprzedni byli lepsi - tak to sie nazywa :classic_cool:

Gość ptdfhtjesz
jak to żadna dziewica zero dosiadczenia, a niedziewica posiada chocby minimalne;)

Gość ptdfhtjesz
ja jestem dziewicą, chcecie mnie?;)

Gość grgWRFdfDF
jeszcze 30 letnia niedziewica dla mnie to normalka i nie działa za bardzo odpychająco. Natomiast chronicznie brzydze sie dizewczynami w wieku do lat 20, które straciły dziewictwo. koszmar. a co do kompleksów że tamci byli lepsi, zapewne to też jest racja. tak czy siak, dla mnie jest to nie do przeskoczenia.

Gość chłopak z mazur
A ja mam jeszcze inaczej. Spotkałem już duuuużo bardzo dużo dziewczyn jednocześnie podobających mi się jak i super z charakteru. Tylko że ja to znów zbyt atrakcynjy to nie jestem... No i każda z nich traktuje mnie jako kolegę są miłe i świetnie mi się z nimi gada (im ze mną chyba też z tego co zaobserwowałem) ale żadna z nich nie mogłaby się przełamać żeby spróbować ze mną chodzić. Oczywiście nie spytałem wprost żadnej ale wybadałem to psychologicznie. Domyślały się że zmierzałem do umówienia się i wynajdowały sposoby na delikatne spławienie mnie. Na różnych kontach internetowych również niepowodzenia, nawet potem jak z desperacji zacząłem retuszować fotki xD Pomimo że gram i śpiewam nie mam powodzenia... Jakże wygląd jest ważny... Nie stać mnie niestety na operację plastyczną. Nerkę sprzedać czy co...

Gość sksjjakkakk
ISc do pracy i zarobic 30 tys wystarczy na calkowitą przeróbke

Gość grgWRFdfDF
z powodzeniem nie mam problemu. mam problem ze sobą.

Gość chłopak z mazur
A widzisz. Inni mają gorzej. Brzydala nie weźmie ani dziewica ani niedziewica

Gość chłopak z mazur
Jakbym mial tyle kasy to bym wyglądał jak aktor. I kobite bym wreszcie miał. I kto powiedział że pieniądze szczęścia nie dają ?????? hehehe

ee kobita za pieniądze się nie liczy :)