Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest uznanie związków homo i

Do zwolenników dzisiejszej parady równości,celem waszego ruchu

Polecane posty

Gość lllllllll
to koorfa nic, jej dziecko, kooorfy tez wychowuja - po hooja przytaczasz debilny przykład

Gość janowskinanowicz
to bardzo dobry przykład i pokazuje jak ludzie twojego pokroju są ograniczeni....

Gość lllllllll
sam jesteś ograniczony pedale

Gość janowskinanowicz
cóż gejem nie jestem. za to ty jesteś człowiekiem malutkim i tak ograniczonym, że aż mi się robi przykro....

Gość lllllllll
spierdalaj palancie, popierasz dewiacje, to się powinno leczyć pało głupia, odpowiedz na moje pytanie z poprzedniej strony kretynie

To niech sobie najpierw nie da zrobić tego dziecka:O Chyba ze swoją 'drugą połówką' nie wpadła:O A jak już ma...no to niech wychowuje.

Gość janowskinanowicz
nie rozumiem dlaczego nazywasz ludzi o innej orientacji "zbokami". ale skoro twój słownik nie zawiera poprawnego określenia tej grupy to ci podpowiem, że nazywa się to osobami homoseksualnymi. a o tym do jakiej rodziny trafiłoby dane dziecko decydowałyby te same organy co teraz.

Ale swoją drogą chyba nieprędko tak będzie że będą mogli u nas adopotować.

Gość janowskinanowicz
pewnie nie. miejmy nadzieję, że się to zmieni :)

Gość lllllllll
pytał się ktoś dzieci się pytam, człowieku, przecież to są zboki, choroby suię leczy, to taki sam dewiant jak zooil tępaku, po co mi inne słowa, nazywam żeczy po imieniu pipeprzony sztywniaku, udajesz ę ą a jesteś zwykłym bucem, tv mózg ci zlasowała i poprawnie musisz myśleć i sie wypowiadać, do którego pedała będzie dzieciak mówić mamusia? ma patrzeć jak sie misiają dwóch palantów w kakao? doopa jest od srania debilu zasmarkany, przecież wychowa sie skrzywione psychicznie dziecko, pewnie cie wujek ładował w doope i było ci dobrze kryptopedale

Gość janowskinanowicz
dziecko ma prawo zdecydować czy chce być adoptowane chyba od 15 roku życia.... a przepraszam cię bardzo ty widziałeś żeby twój ojciec uprawiał seks z matką? zapewne nie. więc czemu przypuszczasz, że dzieci par homo będą widział? a po co mówić mamo do ojca? jesteś tak głupiutki, że aż zabawny. zapewne dziecko zwracałoby się do ojców "tato" lub po imieniu.....

Gość lllllllll
do ojców buahahahah, nie nazywaj pedała ojcem ciemniaku bo obrażasz normalnych ludzi, próbujesz wówić że zboczenie to normalność, że białe jest czarne, takich debili jak ty powinno się zesłać na syberie razem z gejami, zrobili by ci dobrze

Gość janowskinanowicz
język jakiego używasz jest twoją wizytówką :) totalny brak kultury, miejmy nadzieję, że z będziesz już tylko starszy a nie głupszy :D hahaha nie wiem co cię tak poruszyło w słowie OJCIEC ale skoro jesteś tak nietolerancyjny to pewnie ma to jakieś podłoże z twojego dzieciństwa czy cos :)

Gość lllllllll
co jak to wytłumacze, co ma piernik do wiatraka, co mnie obchodzi co robi w łóżku para, chcą próbowac niech próbują, co to ma wspólnego z wmawianiem ludziom że zboki są normalni, anal też nie jest normalny ale hetero nie łażą po ulicach wmawiając wszystkim że to jest ok

Gość lllllllll
jaki nietolerancyjny, tobie marionetko każą tolerowac to tak robisz, przesadna tolerancja jest chora, ale takim sie nie wytłumaczy, zlasował ci czerep i już nic ci nie pomoże

Gość jakie zboczenie????
homoseksualizm nie jest zboczeniem. nie będa chodzić po ulicach jak będa mieć takie same prawa jak inni.

llllll moze dosc dobitnie to tłumaczy:p ale rację w sumie ma.....homo normalne nigdy nie będzie choćby zaludnili cały świat (o zgrozo) a po co ma być dziecko w nienormalnej rodzinie skoro może być w normalnej....

Gość janowskinanowicz
eh. szkoda mi czasu na człowieka, który nie znając ludzi ich nienawidzi to smutne, mam nadzieję, że kiedyś zrozumiesz....

Gość lllllllll
nie ma co rozumieć, homo mają takie same prawa do życia , pracy itp, za to nie mogą mieć praw do dzieci z racji natury, związki niech legalizują sobie umową notarialną aby rozwiązać sprawy majątku czy coś, od pozostałych rzeczy wara. Osobiście nie mam ochoty pracować z takim zbokiem, to też moje prawo, dlaczego moje prawo ma być mniej warte od prawa zboka? nie rzyczę sobie aby jak jestem odwrócony patrzył taki na moją doope i się podniecał, nie rzyczę sobie z takim brać prysznic w pracy, nie rzyczę sobie aby w razie nieszczęscia moje dziecko dano do domy zbozeńców. to są prawa normalnych ludzi a zobecznia się powinno leczyć a nie biegać po ulicach, udawać poprawność polityczną jak ty, nie rzyczę sobie aby w tv robiono takie rzeczy, jak można jako parę roku wybrać pieprzonych pedałów, chore, nienaturalne

Gość życzę pisze się przez Ż
kazdy obywatel powinien posiadać te same prawa. jak hetero może się ożenić to i homo powinien miec do tego prawo.

Gość janowskinanowicz
do twojej wiadomości homoseksualizm nie jest chorobą niby zobaczeniem. w sumie rozumiem twoje obawy ale wynikają one z homofobii, która to jest CHOROBĄ i można ją leczyć. a co do twoich stwierdzeń to może inni ludzie nie chcą pracować z tobą, albo brać z tobą prysznica? a kobiety nie chcą żebyś patrzył na ich tyłek, ale nic na to nie poradzisz bo wszyscy jesteśmy ludźmi i przynajmniej powinniśmy mieć takie same prawa, niestety przez ludzi takich jak ty i przez to co wpoisz, lub wpajasz już swoim dzieciom nigdy na świecie nie będzie się żyło dobrze wszystkim. gratuluję.

Gość janowskinanowicz
zamiast niby miało być ani. przepraszam mój błąd.

Gość lllllllll
Nie poprawiaj, nie pisze się kazdy tylko każdy, zdanie zaczynamy z dużej litery pajacu. Jakie ożenić, zobacz w słowniku słowo ożenek lub za mąż pójście, zmieniasz znaczenie słów, nazwijmy to pedały mogą się spedalić albo niech wprowadzą nowe słowo aby to umiejętnie określić, nie może być też słowa ojciec i matka w takich związkach poza przypadkiem kiedy lesba da doopy facetowi wtedy naturalnie będzie matką, zaś nie będzie matką do końca jeśli będzie w domu dwie kobiety, to już nie będą rodzice, kapujesz głąbie? Może niech zoofil ożeni się z kozą, dlaczego ma mieć inne prawa od pedałów? dlaczego nekrofilom domów rozpusty nie zrobią, gdzie są prawa nekrofili?

Gość lllllllll
za to pedały są heterofobami, koorwa co za debil , nie masz własnego znaja głupku, ktoś zmienił klasyfikację zboczenia a ty jak pajacyk wsztsrkiemy przyklaskujesz, żal mi takich kretynów

Gość janowskinanowicz
tylko, że pedofilia, zoofilia i nekrofilia są przestępstwami, natomiast homoseksualizm nie.

Gość janowskinanowicz
a ty znowu mnie obrażasz. kto ci takich głupot nagadał? skąd pomysł, że homoseksualni są heterofobami? to, że ty ich nienawidzisz nie znaczy, że oni nienawidzą ciebie. A co do tego, że postępuję tak jak 'ktoś mi wmówił' to raczej odnosi się do ciebie.... ja po prostu nie widzę w tym nic złego, że para kochających się ludzi chce być ze sobą i chce walczyć o prawa które im się należą. Ty natomiast powtarzasz zdania ludzi chorych z nienawiści.

Gość lllllllll
bo tak napisano? widzisz jak sie pogrążasz? nie jesteś tolerancyjny, łamiesz prawa innych do równości

Gość janowskinanowicz
kwestią tego, że wyżej wymienione "upodobania" zaliczamy do przestępstw polega na tym, że jedna ze stron nie chce uczestniczyć w tych czynnościach. Zresztą nawet przestępcy mają w tym kraju swoje prawa, więc już się nie pogrążaj ze swoją głupotą i brakiem logicznego myślenia.

Gość lllllllll
nikt mi nic nie nagadał, umiem myśleć samodzielnie, są sprawy oczywiste które normalny człowiek potrafi rozróżnić, mylisz pojęcia, nie nienawidze, jakbym nienawidził to bym ich wystrzelał, w przeciwieństwie do ciebie umiem rozróżniać i nazywać rzeczy po imieniu, tyś się pozamieniał z koniem na głowy i do tej głupiej pały nic ci nie wejdzie

Gość lllllllll
skąd wiesz że trup nie chce uczestniczyć, skąd wiesz że koza nie kocha swojego pana i nie jest jej dobrze? przeciez o tym będą decydowały organy za nich tak jak za małe dzieci....kretynie