Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest uznanie związków homo i

Do zwolenników dzisiejszej parady równości,celem waszego ruchu

Polecane posty

Gość oczywiście,że nekrofilia
Jak ktoś się z czymś obnosi i paraduje to nie ma potrzeby zaglądać.

Gość a nie możemy
mylić? to chyba nasza sprawa a nie twoja. dobrze że ty nie mylisz

Gość ktoś napisał że..........
Jak ktoś się z czymś obnosi i paraduje to nie ma potrzeby zaglądać. czy mówisz o pielgrzymkach na JAsną Górę?

No dobra, to moja opinia. Niech sobie każdy żyje jak chce, niech sobie podpiszą papiery, żeby mogli dziedziczyć po sobie itp. Ale niestety nie mogę się zgodzić na adopcję dzieci... Natura na to nie pozwala, więc musi mieć w tym jakiś cel.

Gość malaastronomka
to co wam przeszkadza, że rodzice kochają pana Mietka? niech sobie kochają i jak potrzebują to niech wykrzyczą to całemu światu! :D a wy zajmijcie się swoim życiem i dajcie im spokój :P

Gość wielu ludzi ma silna potrzebę
zaglądać innym w rozporki i pławić się w przeświadczeniu że są lepsi od nich :classic_cool:

Gość trzeba poczekać aż pokolenie
takich beznadziejnych zakompleksionych lllll wymrze i w polsce będą normalni tolerancyjni otwarci ludzie, doczekaja może nasze wnuki :)

Gość lllllllll
wielu ludzi ma silną potrzebę pierdolić bez sensu, naturą człowiek jest nie być nieczułym na wynaturzenia, na coś co jest nienormalne, niesttety to się zmienia i znieczulica społeczna nazywana tolerancją szkodzi. Czemu prawa zabrania w polcje bogami? dlaczego takich ludzi sie nietoleruje i zabrania prawa do rodziny i dzieci? pierdolone hipokryci, gardze wami, bo pogarda jest naturalną cechą ludzką jak wiele innych.

Gość lllllllll
jak pedalstwo stanie sie dominujące nie będzie wnuków poyebie

Gość lllllllll
* w polsce bigami miało być

otwarci tolerancyjni itp itd wszystko pięknie ładnie, oby bez przesady z tą tolerancją bo dewiacji jest coraz więcej, jak tak wszystko będziemy tolerować to co z tego swiata zostanie? Ja jeszcze raz powtarzam, że dla mnie każdy może żyć jak chce pod warunkiem żę nikogo innego nie krzywdzi. Mogę tolerować geja jako znajomego, szefa itp, życzę mu nawet dobrze, niech znajdzie swoją drugą połowę:) Ale nikt mi nigdy nie wmówi, że to jest normalne.

Gość lllllllll
a co fajnie tam za kratami? widze że dają internet

Gość jakoś przez ostatnie
kilkadziesiąt tysięcy lat orientacja homo nie stała się dominująca więc dopij piwo i śpij spokojnie wulgarny prymitywie :)

Gość jeżeli rodzice kochają i chcą
o tym wykrzyczeć to nie kryjcie w swoich hasłach za ogólnikami,tylko powiedzcie wprost chodzi nam o to,żeby wszytkie dewiacje za normalne i nastąpi pełne wyzwolenie,czemu osoby wypowiadające się za was w mediach oszukują publikę jakimiś ogólnikami

Gość lllllllll
jakoś srakoś a ty prymitywie nie widzisz co się dzieje, to co napisałem to logiczny przykład, jak można w kontekście pedalskiej rodziny mówić o wnukach tępaku

Gość lllllllll
szkoda że twoi rodzice nie byli pedalskimi zbokami, było by jednego kretyna mniej