Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest uznanie związków homo i

Do zwolenników dzisiejszej parady równości,celem waszego ruchu

Polecane posty

Gość lllllllll
to choroba, tak jak rodzą się mordercy, złodzieje, kaleki, trudne do ogarnięcia? ten wyżej, jebnij sie w ten pusty łeb, powiedziałem, nie masz nic do powiedzenia to morda dupku

aha czyli, jeżeli matka sama wychowuje dziecko to ono nie może być normalne bo nie ma tego czegoś co wnosiłby ojciec? //tak wynika z waszego rozumowania// no bo to normalne tez nie jest (mam na myśli tę sytuację), ale tu juz jest łatwiejsza sprawa jak rodzic jeden się mocno stara to jest ok:)

Gość lllllll jesteś żałosny
i naprawdę szczerze mi ciebie żal, nieszczęśniku :)

mnie ciekawi tylko tak teoretycznie czy homoseksualizmu możnabyłoby się wyleczyć, jeśli byłby na wczesnym etapie wykryty. tego się pewnie nie dowiemy, bo nikt nawet za leczenie się nie zabiera tylko za parady i pokazywanie jacy to wszyscy tacy sami i równi. trudno powiedzieć czy jest chorobą, tu raczej się nie zgodzę, ale na pewno wynaturzeniem, a wynaturzenie mozna spróbowac leczyc.

Gość lllllllll
Jestem szczęśliwy, mam kase, dom, wychowałem dwójke fajnych dzieciaków, to wy jesteście nieszczęśliwi i żal mi was pseudotoleranci, a na kolegów, koleżanki jedziecie z obgadywanie jak się da, wywyższacie sie a mówicie że nie, z pogardą patrzycie na gorszych od was, tylko tu tak miło kłamiecie hipokryci hehehe,

Gość malaastronomka
"ale kto wie czy wyzwolenie nie pójdzie kiedyś tak daleko,ale np.ci nekrofile,z podpisaną zgodą na igraszki po śmierci,ci co lubią jak im się sika do ust,lub sra,albo taki wesoły trójkącik,w którym małżonków podniecałby wspomniany cuckolding,może też jakieś ostre sado maso" rozumiem, że wielu ludzi to odstręcza i mnie powiem troszkę też, ale większość z tych ludzi robi to tylko dla własnej przyjemności seksualnej //no nekrofilia to przestępstwo- nie wiem nic o tej zgodzie na akty po śmierci poszukam i poczytam//. nie możecie tego porównywać do związków gejów i lesbijek bo to zupełnie coś innego. może ciężko wam to przyjąć do wiadomości ale ci ludzie się zazwyczaj kochają.

llllll - co byś zrobił jakby któreś z Twoich dzieci było homo? starałby się to zaakceptować czy raczej naprowadzić go na własciwa drogę?

Gość lllllllll
Może inaczej, z wynaturzeniem, choroba, dewiacją da się żyć normalnie, niekoniecznie jest mus aby to leczyć, jak chłop jest pedałem, zniewieściałym facetem to trudno, ale niech nikt nie pierdoli że to normalne

ciężko mi pojąć że jak ktoś sobie sra do ust z przeproszeniem to się kochają tiul lalala i ślub planują na przykład:O:O :D to już tych gejów wolę:O

Nie będę wyrażać swojej opinii na temat par homo, nie będę oceniać - chcę jedynie odnieść się do samego faktu PARADY. Otóż zastanawia mnie to, że skoro osoby biorące w niej udział uważają się za zupełnie normalne, to dlaczego mają potrzebę się z tym afiszować?? Osoby hetero nie wychodzą na ulicę, aby pokazać innym swoją orientację.

Gość malaastronomka
kwestia potrzeb tak myślę

Gość lllllllll
Nic bym nie zrobił, moje dziecko muszę zaaceptować, co jednak nie zmieniło by mojego zdania o wychowywaniu dzieci przez takie rodziny, sa także samotni ludzie, muszą sie pogodzić z losem samotności i braku przekazania nastepnemu pokoleniu swojej krwi, Na siłę nie próbował bym naprowadzić, od tego jest całe życie aby dziecko jeśli jest zdrowe samo się naprowadziło mając prawidłowy model.

Gość malaastronomka
ta parada ma być też formą zabawy, zresztą pewnie duża ilość ludzi idzie tam żeby poznać kogoś nowego i może stworzyć parę? :)

Gość ona szalonaaaaa25
średniowiecze i czarnogród

żadna kwestia potrzeb, rozumiem można miec większy lub mniejszy temperament ale wszystko ma swoje granice. Tak tak, nawet seks. Ktos kto odczuwa potrzebę nasrania do gardzieli powinien w te pędy do jakiegoś psychiatry gnać. Ale sorry bo juz odbiegam od tematu trochę. dokładnie - jak tacy normalni to na co parada? niedługo jadę do Brighton w Anglii, słuchajcie tam to dopiero parady, to jest miasto słynące właśnie z par homoseksualnych:)

Gość lllllllll
w średniowieczu palono czarownice i koorwy, następna tepa strzała

Gość oczywiście,że nekrofilia
jest przestępstwem,ale chodzi o to,żeby w przypadku przed śmiercią nie była,żeby była wyzwoloną orientacją

Gość malaastronomka
chodziło mu o stan umysłu, a nie o fakty historyczne

Gość lllllllll
tepa strzało, jeśli dla ciebie zasady, honor, etyka moralność to średniowiecze to żal takiej tepej pizdy, wszstko co było kiedyś było złe? wzory tworzono jeszcze na długo przed średniowieczem

Gość lllll pewnie głosuje na pis
:classic_cool:

Gość malaastronomka
ciężko to nazwać orientacją gdyż jeżeli nekrofilem jest heteroseksualny mężczyzna ofiarą będzie kobieta w przypadku geja- mężczyzna

Ale nikt nikogo nie pali na stosie, nikt nikogo nie nienawidzi:) To są oczywiście również ludzie i niech żyją po swojemu pod warunkiem (właśnie) że nikomu nie robią tym samym krzywdy. W przypaku adopcji dzieci, to już nie jest takie oczywiste.

Gość lllllllll
Jest przestepstwem bo tak to ktoś zakwalifikował co nie znaczy że ma racje, w każdym kraju inne prawo i co? rusz głową człowieku, zmienią kwalifikację czynu i będzie biegał i klaskał uszami popierając nekro i zoo bo nagle sie zrobisz tolerancyjny hehehe, brak własnego myslenia sie kłania

Gość lllllllll
A teraz zjem sobie gile znosowe wujowe a może nawet dziadkowe, zasmażane na łupieżu tatowym. Bedzie pyszna kolacja a wy POsrańcy se nie pojecie.

Gość lllllllll
ooo, uwielbiam podszywy, jedna z wspaniałych cech kafe, można się fajnie posmiać:D

Gość ona szalonaaaaa25
lllllllll w średniowieczu palono czarownice i koorwy, następna tepa strzala porównuje twoje myślenie do myslenia ludzi z tamtych czasów

Gość oczywiście,że nekrofilia
Postępowa Parada wesołych trójkątów.Mama,Tata z dziećmi oraz z panem Mietkiem,który też mieszka w domu i jest członkiem,ponieważ tatusia podnieca,to,że Pan Mietek będzie dominującym samcem,a w sypialni na jego oczach wydyma jego żonę.Niech nas zobaczą,niech żyje tolerancja,każdy ma prawo kochać.

Gość ale my innym lubimy
zaglądac do łózka i wtracac się w nie swoje sprawy. dulska&spóła

Gość malaastronomka
mylicie pojęcie miłości z zaspokojeniem fizycznym :/

a jeśli mama i tata kochają pana Mietka? To przecież tez miłość, może nie chodzi im tylko o seks?